30 juni 2014 -- 7:42

Denne helgen, dere… Jeg skal ikke si at hele livet løste seg, men det jeg ønsket at skulle klarne opp litt i topplokket, det klarnet opp. Da Ingrid og jeg gikk tur i går var det som om det virkelig sank inn, og jeg fikk et så herlig gledesutbrudd. Sånn «livet er så bra, jeg kjenner meg virkelig som meg selv igjen»-utbrudd. Ingrid er den beste å få slikt med, for hun blir minst like glad selv, haha. Nå har jeg satt meg flere planer og mål for sommeren, året og livet, og i dag har jeg den ordentlig gode mandagsfølelsen. Den jeg vanligvis har hver mandag, men som har vært fraværende i noen uker. Ah, dette kjennes virkelig godt.

Tusen takk for gode kommentarer på innlegget litt nedi her forresten. Setter pris på at flere tar seg tid til å dele, og ikke minst gi støttende ord. Tenk så heldig jeg er, som har gode mennesker rundt meg i hverdagen; både «live» og på nett. Jeg er positiv av natur, så nå når jeg har hatt triste tanker, har det rett og slett vært litt fremmed å skulle takle dem. Men jeg merker at alt mitt arbeid med mental trening det siste året, har satt sine spor. Jeg har laget lister, skrevet ned følelser og tanker, funnet frem skriv om hvordan jeg ønsker å ha det, hva jeg ønsker å prioritere. I prosessen dukket sakte, men sikkert «jeg» opp igjen. Og ikke minst: nå føler jeg at jeg sitter på enda en gullgruve, med forslag og inspirasjon, til jeg er i den situasjonen hvor jeg skal hjelpe andre opp.

I dag er siste dag i juni. I morgen starter juli. Bursdagsmåneden min! Det blir så bra, det. Hva skal jeg få i gave av meg selv i år, mon tro…? Hihi. Nei, nå får jeg komme meg i dusjen. GOD MANDAG!!!

herligtur

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Hei, Kamilla!

  Lenge siden jeg har lagt igjen et spor her, som jo var standard rutine hver morgen for meg før. Har rett og slett sluttet å lese blogger etter at jeg begynte å jobbe, men nå som sommerferien er her må jeg catche’ up litt 🙂 Men – du skal vite at jeg følger det tett på instagram og holder meg oppdatert der 😀

  Godt å høre at du fikk godfølelsen i går på tur, det gleder meg 🙂 Juli er min bursdagsmåned også, så nå er det bare å gire seg opp! Takk igjen for god, gammel inspirasjon og glede som bare du spre, kan ikke gjøre noe annet enn å begynne med listeskriving nå!

  Ønsker deg en kjempefin mandag, solstråle 🙂

  • Kamilla K sier:

   Heiheihei! Det er veldig hyggelig at du stikker innom likevel, det setter jeg pris på 🙂 Håper jobblivet behandler deg bra!
   Trippel hurra for bursdager i juli! Nå er måneden i gang 😀 Har stor tro på at den blir SKIKKELIG bra! 😀 Og takk selv, for så god kommentar. Jeg blir så glad for å ha slike støttespillere som deg, selv om vi kjenner hverandre på en noe spesiell måte.

   Håper uken din blir fin!

 2. Elise sier:

  Godt å høre at livet er bedre, Kamilla! Håper du har en fantastisk mandag 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.