25 juni 2014 -- 21:45

Hei, dere! Søndag kveld ble det en sponan tur til Hvaler, derav fraværet. Sikkert noen av dere som følger meg på Instagram (@kamillako), der har jeg oppdatert noe underveis. Helt herlig tur!

1

Jada, 11:16 viser klokken. Som i 23:16. Godt det er ferie.

2

Morgenkaffe (langt utpå formiddagen-kaffe) i deilig sommervarme.

3

Vi vandret bokstavelig talt «over bakkar og berg», og kom til slutt fram til en herlig liten strand.

4

5

Klatring, hopping og plasking.

7

Rykk, med naturen som leverandør av treningsutstyr.

9

Ah, Norge er et herlig land, og om sommeren er det å være ved vannet virkelig noe for seg selv. Vi var så heldige med været også – utrolig glad for det. Flere bilder kommer!

8

Ellers kan jeg meddele at matlysten min har tatt sommerferie, noe som er veldig ulikt meg. Det eneste jeg har lyst på (og har hatt lyst på i over to uker nå) er melk, bananer, pulled pork, epler og kaffe, så man kan si det har gått med en ganske grei mengde av de matvarene. Spesielt melk – både vanlig melk og kulturmjølk. På mandag dro vi til Sverige en tur, og på veien kjøpte jeg denne. Tjukkmjølk. Tenkte liksom det skulle være en versjon av kulturmjølk. Haha, nærmeste sammenligningen må vel være at det er som å drikke kesam. Men den var god da! Bare ganske mye bedre å blande den med bringebær, og spise den med skje.

Nei, nå tar jeg kvelden. I morgen venter et par fine planer, og jeg har fylt opp kjøleskapet med melk, og fryseren med druer, så det blir jo helt knall! God natt, alle fine. Håper dere nyter sommeren!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Vilde sier:

    Åh, den tjukkmjølka er kjempegod! Synd man ikke får tak i den over alt 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.