15 juni 2014 -- 10:10

En helt fantastisk bra treningsuke er over. Fredrik satte opp et program til meg for en stund siden, og dette har vært uka hvor vi skulle sette fremgangen på prøve. Knebøyen skal testes til uken, men ellers har alt det andre gått helt etter planen. Hei, mestringsfølelse!

Mandag: Markløftpers! Målet var 147,5 kg. Den gikk opp. Jeg ville ha mer, og jeg fikk lov til å prøve. 150 kg gikk opp! Såååå gøy! I tillegg var selvsagt oppbyggingen dit god trening, med løft på 90 kg, 96 kg, 110 kg, 115 kg, 120 kg, 130 kg og 140 kg. Hadde ca. ti minutter igjen før vi måtte være ute av senteret, så da ble det knebøy, opp til to repetisjoner på 100 kg. Gøy, gøy, gøy!

mandag

150 kg eleikokos og litt av den herlige magnatfamilien.

Tirsdag: Benkpresspers! Først 63,5 kg, og deretter gikk 66 kg opp! Selvsagt en rekke løft opp til disse tallene også. Gøøøøøy! Det ble også pers i strekkpushups på kettlebells: ni repetisjoner. Med god teknikk til og med. Første gangen jeg prøvde den øvelsen klarte jeg to eller tre repetisjoner, der de siste hadde teknikkollaps i bunn.

tirsdag

Onsdag: Knebøy opp til 105 kg, pluss et sett på 90 kg og 100 kg etterpå. Så ventet frontbøy, og der ble det pers! 85 kg, litt seigere enn den hadde trengt å være, men uansett. Det ble nesten saktefrontbøy med stopp, haha. Da føltes det ekstra gøy å klare å reise seg. Avsluttet økten med en hel del vendinger.

onsdag

Torsdag: Masse teknikkterping på støt, med Fredrik. Vendingene er noe ganske annet enn de var i starten, men har fortsatt mye å hente på å ta i ordentlig. Samme med overstøtet. Tar kun i nøyaktig det jeg trenger, og da blir det en del tyngre enn nødvendig. Men det skal bli så bra atte! God økt! Pluss at dagen startet med en topptur med Ingrid – bilder kommer til uken.

torsdag

Magnaaaaaaaaaaat! There’s no place like your second home.

Fredag: Mer støttrening! Repspers på både 45 kg og 47,5 kg. Så hadde jeg én willpowermiss, og da var løpet kjørt. Styrken er der, teknikken er der, men i det jeg dro 50 kg noen millimeter opp fra bakken skrek hjernen «dette skal du få OVER hodet!!!» og da føltes det selvsagt sykt tungt og skummelt ut. Det samme skjedde de første gangene jeg prøvde støt, med 30 kg og 35 kg. Så med litt tilvenning, skal dette gå så bra så! Etter masse støt ble det pers i pushups, haha. 13 stk, en stor forbedring fra da jeg klarte min første ordentlige pushup tidligere i år. Så ventet knebøy, med oppbygging til et par repetisjoner på 100 kg, og så 3×3 i markløft på 100 kg.

fredag

Lørdag: Mer støt! Har fått dilla, haha. Ikke så alt for tungt, prøvde heller å fokusere på de punktene jeg trenger å jobbe mest med. Gikk ikke spesielt bra, haha. Ingen miss, men jeg tør av en eller annen grunn ikke å ta i ordentlig. Så hadde jeg en lang knebøyseanse, som heller ikke gikk spesielt bra. Opp til 100 kg, og sykt mange sett, så papir ser jo økten topp ut, men knebøyen føltes tyngre enn den skulle. Kan selvsagt ha noe med å gjøre at jeg trente støt og vendinger i halvannen time først… Haha. Fikk inn masse mengde i hvert fall.

laurdag

Søndag: Ingenting.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Linn sier:

    Wow du er stærk! Jeg er ikke i nærheten, men så er jeg newbie da. Løfter det jeg løfte kan 🙂

    • Kamilla K sier:

      For et års tid siden løftet jeg vel omtrent halvparten av det jeg gjør nå, i de fleste øvelser 😉 Og min filosofi er at så lenge man har det gøy, så er det bare å fortsette med det! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.