5 juni 2014 -- 8:45

Litt gratisreklame for en venn, det er vel innafor på en torsdag? At jeg i tillegg fant opp et nytt ord (overskriften) er også innafor. Det er jo torsdag! Sånn pleier jeg å si hvis jeg har kjøpt meg noe, eller gjort noe uvanlig, uten at det er noen spesiell anledning til det. «Jeg fortjente det, det er jo ***dag!»

Vel, til poenget. Jørn Høibø trener på Magnat, og har PT-studiet hos Akademiet for Personlig Trening. Han har konkurrert i benkpress og vektløfting, vært leder for en styrkeløftklubb, og har i tillegg jobbet som PT hos Elixia. Har har i tillegg erfaring med styrkeøking, skader her og der, vektnedgang, og det meste andre som følger en stor treningsinteresse. Nå trener han folk over nett, med tett oppfølging via de kanalene man velger. E-post, facebook, telefon, forumer…

Jeg vet om flere som følger program som Jørn har satt opp for dem, og jeg har fått inntrykk av at de fleste av dem har som mål å øke i styrke. Noen har gått ned på vektene, for å terpe inn enda bedre teknikk, for så å kunne øke igjen, og dermed få en solid fremgang over tid. Det trenger selvsagt ikke være mål om styrkeøking som er målet, det går dere gjennom sammen, med et helhetlig syn på mål, hvor ofte du kan trene, kosthold, skader og forutsetninger. Deretter får du et skreddersydd program for tre måneder, og gir Jørn en ukentlig oppdatering. Det er opp til hver enkelt hvor mye de vil utnytte dette. Min umiddelbare tanke er at det må være gull verdt å sende inn både noen refleksjoner rundt treningen, i tillegg til filmer, eventuelt bilder, slik at tilbakemeldingen kan bli så behjelpelig som mulig.

Du kan selvsagt følge det samme programmet videre de tolv ukene, men det er også mulig å få nytt program, til en redusert pris. Jørn sitt mål er å dele så mye som mulig av sin kunnskap i løpet av de tolv ukene, slik at kundene skal kunne være selvstendige etterpå, om de ønsker det.

Jeg vet også at noen (tre?) av kundene til Jørn har en liten konkurranse seg i mellom, om hvem som øker mest i prosent i styrke, over en viss tid. Tenk så mange kule treningskonsepter man kan kjøre med venner, og så kan treneren holde styring og bidra underveis, til at alle kommer så langt som mulig.

Prisen er 3 000 kr for 12 uker, altså 1 000 kr per måned. Ved kjøp av oppfølgning etter disse ukene er prisen 750 kr per måned. 

Jørn har en FB-side der dere kan kontakte ham, og i tillegg lese andre kunders (meget positive) erfaringer.

Synes det passer veldig godt med denne videoen nå. En vanlig dag på Magnat. Jørn har lagt om støtteknikken, og prøver å konsentrere seg, mens visse andre bare tøyser og tuller. Synes ikke jeg fortjente å bli geipet til…

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Julie sier:

    Er det ikke torsdag? 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.