18 juni 2014 -- 7:34

Ny dag, nye turmuligheter! I går gikk Kristin og jeg opp på Vettakollen, en sikker vinner når det er fint vær. Ikke så veldig lang tur, men om man fortsetter videre over kollen når man er ved utsiktspunktet, og tar seg en runde rundt Sognsvann når man er nede igjen, blir det plutselig litt lengde på turen likevel.

Vi fikk pratet om så mye, var maks heldige med været (sol er ikke ideelt når man skal gå så bratt), og ikke minst hadde vi en hysterisk festlig fotopause på toppen. Flott start på dagen!

1

2

3

4

5

6

7

9

10

11

13

Dere kjenner kanskje igjen stedet fra headeren her på bloggen også? Liker meg der oppe.

Vel, apropos skogstur: nå blir jeg snart hentet av Ingrid, vi skal på topptur igjen! Det blir… topp!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Kristin Hagset sier:

  Tror vi trygt kan konkludere med at du er topp, vi, Kamilla! Ha en super dag, skjønne deg 🙂

 2. Cecilie sier:

  Åh, det ser så fint ut! Er Sognsvann et greit utgangspunkt for å gå dit altså?
  Det ble bare litt mer ulidelig å sitte på et varmt kontor nå.. 😉

  • Kamilla K sier:

   Oi, jeg har ikke lagt inn Vettakollen i markaguide-innlegget mitt! Bra du indirekte gjorde meg obs på det – jeg må fikse det en dag! For dit er det enkelt å komme seg – med utgangspunkt fra Sognsvann. Anbefales absolutt. Tar vel rundt 35 minutter å gå opp dit, fra t-banen 😉 Nokså bratt, men absolutt overkommelig. Alle puster og peser på toppen, haha.

 3. Christine sier:

  Leser alltid disse innleggene og tenker at nå må jeg og komme meg ut på tur! Men ikke så festlig alene, og kjenner ikke så mange enda i denne store småbyen. Men kanskje det sitter noen andre og tenker det samme, som vil bli med på tur?

  • Malin sier:

   JA, samme her. Jeg blir gjerne med på tur 😀

   • Christine sier:

    Så moro 🙂
    Vil du sende meg en Mail på christine@lettbris.no så kan vi avtale 🙂
    ( og så håper jeg Kamilla synes det er greit at vi bruker kommentarfeltet til å finne turvenner 😉 )

    • Kamilla K sier:

     DETTE GJØR MEG SÅ GLAD! Herlighet, jeg gliser stort til skjermen nå! Håper virkelig dere gjør virkelighet av dette 😀 Åh, glede!

     • Christine sier:

      Så fint 🙂
      Ja, jeg håper også vi får gjennomført. Nå venter jeg bare på at Malin (eller andre som vil være med på tur) leser her igjen og sender Mail 🙂

 4. Vilde sier:

  Aah, så fint!! Var med på Marka24 forrige helg, og fikk virkelig opp øynene for hvor fin nordmarka er. Må komme meg dit oftere!

 5. Marielle sier:

  Hei Kamilla 🙂 I dag har mannen og jeg benyttet oss av dine turtips. Vi gikk fra Skullerudstua til Mariholtet og endte opp på Østmarksetra hvor vi hadde bryllupsfesten vår for et år siden i dag. Tusen takk for tips! Det var en kjempefin tur. Skal nok gå den igjen så vi kan bruke stiene litt mer 😉 Keep up the good work med bloggen, treninga, veskeshoppingen og alt annet 😉

  • Kamilla K sier:

   Å, nå smiler jeg stort til skjermen her 😀 Utrolig gøy å få være medvirkende til noe sånt – kan tenke meg det ble en bra tur! Og rundt der er det mange varianter av turstier og veier, så man kan jo stadig komponere nye runder 🙂 Tusen takk for at du delte dette med meg 🙂 Slikt setter jeg enormt stor pris på!
   Haha, og takk for herlige ord ellers! God kveld, og god uke til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.