12 juni 2014 -- 6:39

NÅ, dere. Det er dette som er «meg». Skogsturer, fotografering, aktivitet, livsnyting. Har savnet å blogge naturbilder, jeg liker å kunne dele litt stillhet og ro på bloggen. Natur på nettet, hvilken festlig kombinasjon.

Natur er noe av det jeg liker best å ta bilder av. Og jeg synes også det er så fint å kunne dele andre sider av Oslo, enn bykjernen. Mener å huske at to tredjedeler av Oslo faktisk er vann og skog. Har man billett fra Ruter kan man ikke bare ta trikk, t-bane, buss og tog innenfor bygrensen, man kan også ta båt. Det er flere øyer i Oslofjorden, og båttilbudet er ganske så bra. Øyhopping i hovedstaden, det legger grunnlaget for en artig dag. Uansett – jeg liker meg best i skogen, der jeg kan gå. Om noen få strakser skal Ingrid og jeg ut på tur. Gleder meg sånn!

Ikke glem at jeg har laget skogsturguide for Oslomarka. 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Måtte snu ved Sander gård, for å rekke resten av planene den dagen. Finfin tur, i deilig vær. Se den grønnfargen! Deilig natur. Ser ut til at været blir like knall i dag – må si vi har en knallfin start på sommeren!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.