10 juni 2014 -- 8:35

1

Tyrkisk yoghurt, jordbær og honning. Så enkelt, så utrolig godt. Amalie har fått meg på honningkjøret, og la meg si det sånn: honning er ikke bare honning. Jeg trodde ikke jeg likte honning, før jeg fikk smake ordentlig honning.

2

Pulled pork, rødløk, tomat og agurk.

3

Eggekunst.

4

Pulled pork (dere bør absolutt prøve), asparges, søtpotetfries, bittesmå cherrytomater og rødløk.

5

Pannekaker av noe sånt som egg, mandelmel, kokosmel, natron og kanel (tror jeg), stekt i smør. Med mandelsmør, bringebær, mango og vannmelon til.

6

Vannmelon! Tenk at jeg ikke likte vannmelon før. Nå sikler jeg nesten, bare av tanken.

7

Stekte grønnsaker og røkelaks med sennep.

8

Egg, agurk, cherrytomater og gulrot.

9

Eggerøre, røkelaks, paprika, agurk, jordbær, kjøttkraft og iskaffe.

10

Egg, paprika, asparges og gulrøtter.

Håper dette kan være til inspirasjon! God tirsdag 🙂

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Ingrid sier:

  Hallo hallo Kamilla! Nå har jeg vært fraværende lenge, men tror jeg har forstått det riktig at du er ferdig med bachelorgraden? GRATULERER! Hardt arbeid gir resultater 🙂 håper du har det fint og at du har en nydelig sommer i vente. Og takk for matinspirasjonsinnlegg nummer 90. Jeg har lest alle, hehe.

  • Kamilla K sier:

   Heeeeihei! Så hyggelig at du er innom likevel 🙂 Setter pris på lesere som deg!
   Jaaaa, jeg er ferdig med bachelorgraden i markedsføring! Utrolig rart egentlig, føler jeg nettopp begynte. Tusen, tusen takk! 😀
   Jeg har det veldig fint, nyter livet, sommeren og alt. Håper du gjør det samme!
   Stas at du liker matinnleggene, de har jo utviklet seg en hel del siden starten 😀

 2. Elise sier:

  Herlig matinspirasjon! Du får jo selv det enkleste til å se vanvittig innbydende ut. Har du smakt fersk asparges (plukket og spist i løpet av 24 timer)? Hvis ikke; prøv det! Det er virkelig heeeelt fantastisk.

  • Kamilla K sier:

   Så bra det kan inspirere. Jeg spiser jo så enkel mat, trenger ikke kompliserte metoder eller massevis av fabrikkproduserte produkter for å spise godt 😉 Men nei, det har jeg ikke smakt. Bare de vanlige buntene fra butikken, men jeg går ut i fra at dette er noe mye bedre?! Vil smake 😀 Spiste faktisk asparges i sted, det er så digg.

   • Elise sier:

    Da må du smake fersk asparges. Det kan nesten konkurrere med bringebær i hvor godt det er etter min smak, og da er det ikke noe å tulle med 🙂

 3. maria sier:

  kamilaaaa kan du forklare hva som er bra med honning? trodde det= sukker= ikke godt for kroppen mer enn littegranne?:)

  • Kamilla K sier:

   Heeeeei 😀 100% honning er jo et naturprodukt, så bare det gjør at jeg «godkjenner» det. Uten at jeg har noen kilder foran meg her nå, forbinder i hvert fall jeg honning med noe betennelsesdempende (hjelper mot blant annet vondt i halsen og solbrenthet), at det hjelper bakteriefloraen i tarmen, og ikke minst er det en smakfull karbkilde 😉 Så litt (riktig/god) honning her og der synes jeg ikke er noe å tenke videre på 🙂

 4. Amalie sier:

  Haha honningkjøret <3 Har fortsatt like dilla. Og all denne fine maten… Nam. Savner deg og Ole! Vi må finne på noe gøy snart. Jeg har fulltidsjobb i juni og juli i tillegg til at jeg FLYTTER, men det er alltids noen åpne dager man kan finne 🙂

  • Kamilla K sier:

   ÆÆÆÆÆÆ! FLYTTER?!?!?!?! Jaaa, vi må! Enten en ettermiddag, eller en helg! Jeg har mye ledig tid 🙂 Amalie, jeg savner deg sånn! Ole hilser <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.