16 juni 2014 -- 6:30

Heeeei og god morgen! Klare for en ny uke? Det er jeg! Som vanlig, er mandagen svært velkommen.

På torsdag var Ingrid og jeg på tur. Ikke bare gikk vi til en topp, men turen var helt topp! Haha! Ingrid og Kamilla på nye eventyr. Å, turen var så utrolig fin. Været, selskapet, valg av rute, samtalene, bildene… Ja, rett og slett helt topp! Vi gikk en fin runde, der høydepunktet (bokstavelig talt) var Barlindåsen. Å gå dit på en dag med god sikt, er nesten skummelt, for man har virkelig ikke lyst til å forlate utsiktspunktet. Å se Oslo derfra, er noe for seg selv.

1

2

3

4

5

6

Elsker at det legges så godt til rette for bruk av marka.

7

Ikke alle har hellet med seg.

8

9

Osloooooo! Marka, Maridalsvannet, sentrum, Oslofjorden, Nesodden… Herlig syn!

10

Mitt herlige turfølge.

11

#kamillapose

12

Haha, av sånn ca. ørten forsøk, ble dette turens beste hoppebilde. Så mye latter og så mye dårlig timing.

13

Turens fineste bilde, uten tvil.

15

Og så var vi nede igjen. Turen ble på 17,2 km. Det føltes ut som vi gikk i en halvtime. Denne uken går ferden til en topp jeg ikke har vært på før, men jeg mistenker at det blir… topp! Haha, å, humoren. God mandag!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Så koselig! Synd det ikke gikk like godt for spissmusen.
  Ha en super dag, Kamilla 🙂

 2. ingrid sier:

  Tuuuuusen takk for turen Kamilla! Du glemte bilder av bildestativet vårt 😉 Haha!
  Fy fader, gleder meg til Onsdag! 🙂

 3. ylva sier:

  å, så fin tur! du var ikke ute i marka i helga da? jeg var med på marka24, gikk tilsammen 75 km og 2000 høydemeter på 23 timer, uten noe søvn. det er en lagkonkurranse med ulike klasser, så kan selv velge nivå. en helt utrolig mestringsfølelse underveis og etterpå, men også helt grusomt. klarer fortsatt ikke å gå normalt, haha 🙂 noe å tenke på til neste år? 😉

  • Kamilla K sier:

   Holder meg nok til mine vanlige skogsturer jeg 😉 Kjenner flere som har vært med, og som finner enorm glede i det, så det er jo helt konge for dem! Men det frister meg rett og slett ikke i det hele tatt 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.