18 mai 2014 -- 12:27

MandagRakk ikke hele økten, men fikk kjørt gjennom hovedøvelsene. Det ble styrkevendinger, markløft opp til 126 kg, markløft fra kloss 140 kg 3×5, knebøy opp til 101 kg (endelig får jeg ta mer enn 100 kg, haha), og noen good mornings, før jeg fartet videre. 

mandag

Løft er tøft. 126 herlige kilo i hendene.

Tirsdag: Benkpressen gikk knallbra, både teknikk og styrke har virkelig gjennomgått en helomvending der i år. Skråbenken kommer seg også. Det samme gjør strekkpushups på kettlebells, til tross for at øvelsen er så tung at det nesten ikke skulle vært lov. Chins tok jeg også, pluss litt mark og bøy med stopp. De to sistnevnte tok jeg i supersett, fordi jeg var så trøtt. Kveldstrening, når man har holdt det gående siden seks om morgnenen, det er ikke bare-bare.

tirsdag

1) Hoppet mellom stengene, for å supersette markløft og knebøy. 2) Ka-chins! (Nesten ka-ching, skjønner?)

Onsdag: Startet økten med styrkevendinger, i tillegg til mye latter og tull. Deretter ventet knebøy opp til 101 kg, igjen, og så sto frontbøy på menyen. Jeg blir i grunnen bare mindre og mindre venn med den øvelsen, men jeg nekter å gi meg, så får bare øveøveøve. Har også fått æren av å ha en Klokov-øvelse i programmet mitt, den er passe krevende. Googler dere Dmitry Klokov skjønner dere sikkert hvorfor – mannen er rå!

Torsdag: Samme økt som på tirsdag. Gikk helt topp! Benkpress og jeg begynner å bli venner. Også gikk jeg en helt herlig tur med Christine og Thorvald. Massevis av bilder kommer i et eget innlegg.

torsdag

Pre-workout-i-garderoben-selfie.

Fredag: Kamilla mot tyngdekraften. Markløft. Vanlig markløft gikk bra (fikk terningkast 5 og 5+ på de tyngste settene, haha), men mark fra kloss var bare ikke min venn. 140 kg 3×5 kjentes plutselig mye tyngre ut enn vanlig. Oh, well. Knebøy opp til 101 kg, og ellers noen småøvelser til slutt. Bra økt.

fredag

Veldig rart valg av vektskiver, spør dere meg. Menmen, får heller fokusere på det faktum at jeg for kort tid siden var superfornøyd med å tørre å bøye 95 kg uten spotter. Her har jeg 101 kg på nakken.

Lørdag: Treningsfri. Rakk å gå meg en tur i finværet, før landefesten begynte.

Søndag: Har vært på Grefsenkollen en tur, og lurer på om jeg skal ta meg en liten sving innom Magnat snart. Litt eleikokos på en søndag, det er vel innafor?! Kan jo ikke sitte med bacheloroppgaven helt til det er leggetid.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Du imponerer med stadig sterkere økter!

  Helt utenfor tema nå, men bare litt nysgjerrig: Har lest tidligere at du bruker aluminiumsfri deo, er du opptatt av hva kosmetikken du bruker ellers inneholder også? Sånn f.eks med tanke på parabener, økologiske ting, sulfater osv? Hvis du er det, kunne jeg godt tenke meg noen tips på gode naturlige foundationer og pudder. 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Tusen takk for det 🙂
   Den deoen jeg bruker er visstnok ikke like fantastisk som jeg trodde, så den er kjip. Bedre enn svært mye annet, men fortsatt ikke perfekt. Av kosmetikk ellers bruker jeg bare foundation, og da bruker jeg en fra glo minerals. Er absolutt ikke den rette til å spørre om dette temaet 😛

   • Elise sier:

    Nei, deo skal visst være tilnærmet umulig å finne. Enten så er de for «urene» eller så holder de deg jo ikke fresh at all. Frisøren jeg går til (økologisk) har også tatt inn glo minerals, og viser til at det er helt umulig å finne et økologisk merke som har alt en trenger for å sminke til f.eks photoshoot. Så mulig det er litt lost case…

    • Kamilla K sier:

     Nettopp det jeg har erfart selv. Så da har jeg rett og slett tatt valget om å bruke den jeg er fornøyd med, som i det minste ikke har mange rare ingredienser. Uten parabener og slikt, men dessverre med aluminium.
     Ah, nei, sminke vet jeg svært lite om. Ser for meg at det er et komplisert marked. Lykke til med å finne noe! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.