4 mai 2014 -- 19:38

Mandag: Knebøyen var ikke helt samarbeidsvillig. For all del, tre repetisjoner med 100 kg, to repetisjoner med 105 kg og fem repetisjoner med 90 kg på nakken, er ikke en dårlig bøydag, men det er noe med når det ikke føles helt, helt rett. Markløften derimot, føltes bare bedre og og bedre. 110 kg 5×3. Jeg er litt rar: for hvert sett ble tempoet og teknikken enda bedre.

Tirsdag: Benkpress, med repspers på 55 kg. Gøy! Repspers på 40 kg i skråbenk også! Deretter ble det chins og strekkpushups på kettlebells, pluss lette markløft og enda lettere bøy med stopp. Og når man skal ha bøy med stopp, OG det er lett, da må man jo finne på noe å drive med i bunnposisjon…

tirsdag

De gale har det godt.

Onsdag: Tjohei, nytt treningsprogram. BRA økt, som varte i en liten evighet. Trener heldigvis i det beste miljøet, så å være med så fine folk lenge gjør absolutt ingenting. Styrkevendingene satt finfint, knebøy opp til 99 kg gikk knirkefritt, frontbøy til 72 kg gikk så bra atte, og resten av øvelsene gikk også meget bra. Gøy!

IMG_6533

Bøykos med 99 kg på nakken.

Torsdag: Benkpressen sitter alltid litt ekstra godt når jeg har drukket alkohol kvelden før. Ikke noe jeg skal begynne med fast, men en smule komisk er det uansett. Dagens siste benksett ble på 54 kg, og det gikk så lett at det var på grensen til at man kunne mistenke synsbedrag. Resten av økten gikk i samme stil, det føltes bra. Repspers i strekkpushups. Når jeg ikke får perse i de vanlige øvelsene på en stund, får jeg ta de perseseierne jeg får, selv om øvelsene ikke er like heftige.

Fredag: Markløft opp til 123 kg gikk fint, selv om jeg ikke er storfan av å gi meg på en slik vekt. Fikk heldigvis løftet litt mer i markløft fra kloss, der ble det fem repetisjoner på 120 kg, og 2×5 på 130 kg. Knebøy opp til 99 kg. Høyrep-goodmorning etterfulgt av rygghev ga en helt vill effekt på korsryggen, og jeg fikk meg to fine gåturer, på 6 km og 7 km. Deilig turvær for tiden.

Lørdag: Treningsfri. Var på vektløfterstevne i Tønsberg fra morgen til kveld (07:30 – 21:50).

Søndag: JADA! Pers i vending, pers i styrkevending, pers i bøy uten hender! Haha, vi hadde det så gøy på trening. Filmet masse, danset en hel del, og hadde mange gode løft. Gøy! For vanlige folk er det vanlig å vende mer enn man styrkevender, men jeg er (som vanlig) litt utenom normalen, så da jeg skulle ta nok en pers i vending, styrkevendet jeg den like gjerne. Hør Jørns reaksjon, haha!

God kveld, til dere alle!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.