20 mai 2014 -- 6:36

På torsdag startet dagen på en av de beste måtene mulig: Christine(n), Thorvald og jeg tok beina fatt, og gikk tur i underkant av fire timer. Både tobeinte og firbeinte koste seg, tør jeg påstå. Været var perfekt, og endelig fikk kameraet også være med på leken. Jeg tror jeg sier det til alle rundt meg hver gang jeg har vært med Christine; hun har en unik evne til å lytte, forstå og ikke minst svare de riktige tingene. Føler jeg har vært hos psykolog, som får meg til å føle meg ekstra bra med meg selv. Veldig takknemlig for det.

Vi gikk opp til Maridalsvannet, og Thorvald fikk leke modell både her og der. Tenk at det snart er to år siden jeg passet ham. Da var han så liten! Han har vokst opp til å bli en (litt) selvstendig kar. Herlig!

1

3

4

5

Gøy i vannet.

7

Hahahaha, sjekk Thorvald på siden! Fint sitat da.

8

Kamillapose på lekeplassen! Med vaktbikkja på plass.

9

De to fine.

10

Dette motivet er like herlig hver gang. Sjekk linselusa.

11

12

Beachparty!

13

14

1516

17

18

19

20

21

22

Kjærlighet.

23

24

Takk for turen, Christine og Thorvald! Jeg håper vi kan møtes neste uke, vil ha litt tid med dere før dere flytter.

Og til alle dere andre: god tirsdag! Mandagen min var virkelig HELT topp, så det satte en ganske ålreit standard for denne uken. Har stor tro på at den blir brabrabra! Morgenkaffeskål!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Thorvald er alt for søt! Heldig du er som har en så bra venninne 🙂

  2. Christine sier:

    Tusen, tusen takk for en kjempefin tur Kamilla <3 Du er gull og jeg er så glad for at jeg har deg! Håper vi rekker å ses før jeg flytter også håper jeg at du kommer til Køben, mange ganger <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.