8 mai 2014 -- 7:19

Dere vet jeg liker å ta bilder. Jeg har vokst opp med en fotoglad pappa, og ble tidlig krøket. Jeg var så sliten av eksamenslesingen en kveld, så jeg plugget i den ene eksterne harddisken min, og så gjennom bilder og filmer fra årene jeg gikk på videregående. Jeg var alltid «hun med kamera» og kjære vene, så glad jeg er for det. Så mange herlige bilder! Med herlige mener jeg selvsagt både stygge, vakre, rare, skurrete, morsomme, og alle mellomting. Men det er en samling av enormt mange gode minner, og det gjør dem herlige. Hva i alle dager drev vi med? Hva hadde vi på oss? Hva drakk vi? (Cecilie: hvem var vi egentlig på fest hos i Lier? Sofie: jeg tror vi har verdensrekorden i selfies! Karoline: vet ikke engang hvor jeg skal begynne! Gina: vi har alltid vært søte!) Haha – en fantastisk tid! Med fantastiske mennesker! Tenk å kunne leve slik, med alle muligheter. Er så heldig!

Har laget en kollasj fra en tur til Kos. Virkelig, det var ikke bare-bare. 95% av bildene er langt fra bloggbare. FOR en tur. FOR noen bilder! Og filmer. Mistet nesten pusten av latter, da jeg så gjennom alt. Flere som har ligget på Tarzan Beach, og dratt ut på Clup Upstairs? Haha, er det fortsatt lov for så unge å dra på slike turer?

jenteturtilkos

Finnes det noe mer uhygenisk enn en slik melondrink? Grøsser! Haha, men altså, turen var helt konge! Og poenget med innlegget er: TA BILDER! Av mennesker og steder. Å forevige slikt er gull verdt. Finnes det noe morsommere enn å invitere til vennekveld, og snurre gamle bilder på skjermen? Tror ikke det.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Cecilie sier:

  Åååå minner 😀 Helt fantastisk å se på disse bildene (for ikke å snakke om fest i Lier..)! Tenk at det er 7 år siden!

  • Kamilla K sier:

   MEN HALLO! Hvem var vi egentlig hos? Jeg har latterlig mange bilder fra den kvelden, og vet liksom hvem fem av menneskene er 😆

   Kos-kveld står på sommeragendaen vår 😀 Jeg gapskrattet av en video fra bassenget, der han ene fyren leker at han er en sel! Cathrine sin latter er priceless! Hahahahahaha 😆

   • Cecilie sier:

    Hoho, jeg husker ikke navnet, bare at det var åker på alle kanter 😀 og at jeg og du sov i en barneseng 😀 Ååh, vi må ha mimrekveld snarest <3

    • Kamilla K sier:

     Hahahahaha, ja, DET husker jeg! Både åkeren og barnesengen. Og at visse mennesker satte seg i en barnestol, som knakk! Haha, for en kveld/natt/morgen! For ikke å snakke om turen hjem 😆
     JA til mimrekveld! 😀

 2. Thea sier:

  Åh, nå fikk du meg til å tenke på alle de rare tingene jeg har vært med på! Det er helt sykt hvor rare ting man drakk (okei av og til fortsatt). Kom på at tictac og ananasjuice var en hit, og hvorfor jeg ikke liker ananasjuice lenger :S Hahaha!
  For et godt forslag å snurre gamle bilder på skjermen en kveld med gode venner :):)

 3. Sara sier:

  Bruker ikke de de melonene om og om igjen? :O ugh.. haha

 4. Elise sier:

  Jeg ler, og ler, og ler. Også blir jeg litt bitter fordi jeg er så utrolig dårlig til å lagre og ta vare på bilder. Det må definitivt på lista over ting jeg må bli flinkere til å gjøre.Jeg tar en del bilder, men de forblir liksom bare på macen. Og den dagen macen dør, er bildene tapt. Det er jo bare dobbelt trist.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.