12 mai 2014 -- 6:38

Heeeei og god morgen! *strekkeseg*

Haha, jeg er i sånn le-av-alt-humør nå. Har hatt en så utrolig bra helg. Har ikke fått gjort på langt nær så mye produktivt som jeg hadde håpet på, men har hatt det kjempegøy! Føler jeg har samlet opp store mengder med energi, noe jeg kan se for meg kommer godt med de neste ukene.

I går var Ingrid og jeg på skogstur. Endelig! Marka er ikke noe dumt sted å tilbringe formiddagen sin. Til tross for at vi gikk i noen timer, følte jeg at samtalen så vidt hadde begynt da vi plutselig var hjemme igjen. Tar det som et tegn på at det ikke bør gå like lang tid mellom turene våre.

1

2

4

#kamillapose

3

5

7

6

8

9

10

Ah, jeg får en egen ro i sjelen bare av å se bildene. Endte opp med å gå omtrent 16 km. Herlig!

Her er det fullt kjør på planen. Drar om litt under en time, og så regner jeg med å være hjemme igjen rundt klokken ti i kveld. Så skal jeg dra igjen halv åtte i morgen. Bare å henge i! Blir bra. Ønsker alle en herlig ukestart!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. ingrid sier:

  Takk for turen! 😀

 2. Nicole sier:

  Ser ut som en nydelig tur!

 3. Anine sier:

  Hei!

  Det så ut som en bra tur! 🙂

  Lurte på om du hadde noen tips ang skogstur som er i nærheten av tbane/trikk/buss. Bor på Grønland, og jeg og hunden begynner å bli ganske lei av Middelalderparken og Ekeberg. Er innflyttet og ikke veldig kjent rundt Oslo akkurat.. Jeg vet jo selvfølgelig om Sognsvann og Frognerseteren, men skulle gjerne hatt et sted som var litt nærmere, og helst så vi slipper å ta tbanen gjennom byen.

  Trenger et sted eller to der vi kan dra etter jobb og gå tur, det må derfor ikke være for lang reisevei til stedet og helst ikke så langt å gå fra tbanen/trikken/bussen og til skogen.

  Jepp, vet jeg er kravstor, men hvis du hadde hatt noen tips så hadde jeg(og minidachsen Vilde) blitt kjempeglad 🙂

  Hilsen Anine

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Har du sjekket ut markaguiden min?! 🙂 Her kan du finne den: http://kamillak.com/2013/08/kamilla-ks-guide-for-oslomarka/
   Med utgangspunkt i Grønland skjønner jeg at det blir mye Ekeberg og Middelalderparken. Har du gått langs Akerselva og i Svartdalsparken? Å ville ha skogstur nærme, uten å dra noe sted, når Grønland er utgangspunktet, blir vel mer eller mindre umulig, men det er i hvert fall de stedene jeg kommer på i farten. 🙂 Ja, også kan du gå via Svartdalsparken, til Østensjøvannet. Det skal være skiltet, mener jeg å huske, og da får du deg en god tur 😉
   Sjekk ut guiden jeg linket til, så kanskje du får lyst til å dra noen av stedene jeg tipser om der 😉

 4. Anine sier:

  Takk for svar! Se der ja, en guide midt i blinken! 😀 Har googla litt rundt men synes der er litt vanskelig når guidene er uten kart(eller med veldig dårlige kart) og kun beskrivelser. Da blir det nok noen skogsturer i nærmeste fremtid! 🙂 Hilsen Anine

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.