7 mai 2014 -- 13:26

«Hvordan tar man knebøy uten å holde i stanga? Faller den ikke av?»

Kort svar: neida!

Forrige søndags bøying ble bare en forsmak, så vi kjørte ikke til maks i vår lille #nohandssquatchallenge. Jeg trodde kanskje jeg skulle klare 60 kg, hvis jeg hadde en god bøydag, for jeg har sett på videoer, at jeg strammer armene når jeg kjører knebøy. Vel, 60 kg, 70 kg og 80 kg gikk fint. Skjønte jeg kom til å kunne legge på mer, så det gjorde jeg denne søndagen.

Jeg bør kanskje legge ved en «don’t try this at home»-advarsel, men jeg håper og tror at folk kjenner sine begrensninger. Og vil noen være med: kjør på! Jeg trodde det skulle være vanskeligere. Er styrken i bein og kjernemuskulatur der, i tillegg til balansen, da går det greit.

Overse at jeg nærmest er dynka i kalk. (Celines skyld!)

På søndag var det igjen duket for litt bøylek, så etter at 80 kg gikk knirkefritt, igjen, fikk stanga litt mer å passe på. 85 kg, 90 kg og 93 kg her:

Haha, de gale har det godt. Jørn klarte opp til 120 kg, og jeg mistenker at vi begge kan klare mer.  

Sånn, det var nok løfteablegøyer for nå. Ønsker dere en strålende og festlig dag videre!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Aina sier:

  Wow, imponerende!! 🙂 Vet du har sagt det før en gang, men hvilke sko bruker du til styrke?

  • Kamilla K sier:

   Hehe, takk for det 🙂
   Ooooo, nå minnet du meg på at jeg har gjort klart et innlegg om nettopp det, for lenge siden! Må publisere det en av de kommende dagene. Bruker vektløftersko til alt annet enn markløft (der jeg står i sokkene 😉 )

 2. Elise sier:

  Haha, så kult! Du er sterk, jente.

 3. Victoria sier:

  Åhoj, dette skal ikke jeg prøve på med det første tror jeg!!! 😛

 4. Så søt <3 Du er sprek! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.