Ferdiiiiiiig

Bacheloroppgaven er levert!

Tenk at tre år på Markedshøyskolen er over. Føler jeg begynte for noen få måneder siden! Superspent på sensuren, men får smøre meg med tålmodighet. Å produsere oppgaven var en fin prosess. Haha, oppgaven ble ganske annerledes enn jeg hadde sett for meg. Vi byttet problemstilling forrige uke, og både vi og veileder var fornøyde med avgjørelsen. For all del, samme tema og samme datainnsamling, bare en litt annen vri på det hele.

Vi har jobbet så bra sammen, det har vært gøy. Se, jeg må jo bare være en drøm å jobbe med.

bachelor1

bachelor2

Fatboy er digg! Alle skoler burde ha slike. Jeg vet det ser ut som jeg bare tuller og tøyser, men jeg jobbet altså så bra fra den blå/turkise der. Skikkelig komfortabel.

fatboy

Ferdig med en bachelorgrad, ja. Det gikk sannelig fort!

16 kommentarer til “Ferdiiiiiiig

 1. Maja

  HIPP HURRA!!! Gratulerer x 1000! 😀 Kjenner så godt den følelsen når man endelig har fått levert, og vips – plutselig er man i mål med noe som føltes årtusener unna da man først startet på det. <3

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Takk, takk, takk, Maja! 😀 Ja, husker jeg tenkte at det nesten aldri kom til å ende. 1-2-3 så var tre år forbi, og jeg føler det har gått så fort at jeg ikke engang skjønner det. Men du vet hva dette betyr – snart kaffedate!

   Svar
 2. Marte

  Tiden flyr når man har det gøy. Er det ikke det man sier? 😉
  Gratulerer så masse, Kamilla! Krysser fingrene for et resultat du blir fornøyd med! Nå må du nyte ferien og fylle dagene med det som gir deg noe, og som gjør deg glad. Men akkurat DET vet jeg du er ganske god på fra før 😉 Kos deg og nyt sommeren!

  Svar
 3. H

  Gratulerer SÅÅÅ mye!!! Spennende 🙂 Hvor er shortsen din fra? Den var fin, og egentlig hele outfiten din!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *