27 april 2014 -- 20:27

Mandag: Åh, knebøy altså. Tenk at det kan være SÅ gøy?! Repspers på 105 kg, og så ble det ett løft på 108 kg. I mitt (rare) hode var det plutselig såååå lite, fordi jeg hadde klart 110 kg to dager før. Haha, logikken. Alt under maks kan ikke oppfattes som lite, Kamilla! Deretter ble det prøving med en liten vri på markløftteknikken, vi skal se an hvordan den vil fungere fremover. Gjort et par endringer i støtteøvelsene også, rettet spesifikt mot markløften. Dette blir bra! En super økt, på en søndagmandag (alle trodde vel det var søndag på mandag?!)

1

Tirsdag: Mjeh. Helt grei økt. 3×5 50 kg benkpress, litt benk til kloss, strekk-push-ups, 10×7 (!) med 60 kg markløft, for å terpe inn den nye teknikken. Hadde en veldig god samtale med Tor-Arne midt inni der. Uten den hadde jeg trolig gått vesentlig tidligere fra trening. Gode venner, dere. Gull verdt!

Onsdag: Tunge bøy og tung mark, det gir en glad Kamilla. Knebøyen har liksom blitt femten ganger så artig når jeg klarer flere løft på 100 kg og oppover – uten spotter. Gikk ikke høyere enn 105, men det ble et par løft der, og fornøydhetsskalaen ble godt fylt opp. I uke 10 skrev jeg om at jeg var SÅ fornøyd med å ha turt 96 kg i knebøy uten spotter eller sikring. Fremgang er gøy! Markløft med ny teknikk er litt rart, men gikk helt klart bedre enn mandagen. Mark fra kloss, for å trene på mitt «sticking point» – opp til 140 kg, der jeg kjørte 2×3 repetisjoner. Også trente jeg samtidig som den beste gjengen da, så det var super stemning fra start til slutt. Liker’e! Fikk til og med et par sanger dedikert til meg. Ikke verst.

Torsdag: Treningsfri.

Fredag: Repspers på 100 kg i knebøy, og 3×3 på 110 kg markløft med ny teknikk. Sitter bedre og bedre nå, så forhåpentligvis blir det noen tyngre løft den kommende tiden. Jeg er bare litt utålmodig… Push-ups på kettlebells føltes bittelitt lettere, så det er vel et tegn på fremgang. Super stemning på trening!

IMG_6345

Lørdag: Jaaaaaada! Tok torsdagsøkten på lørdag, og det ble pers i både benkpress og chins. 62 kg i benkpress var ikke seig engang, så kunne trolig klart mer der (film). Godt å vite. Føler jeg trenger annerledes pauser når jeg trener overkropp, enn når jeg trener bein. Forstå den som vil. Viktigste er vel at jeg er bevisst på det selv, og får gjennomført slik at jeg presterer bra og har det gøy. Og igjen: super stemning på trening.

lordag

Søndag: FOR en aktiv dag. Derav den seeeeene bloggeloggingen. Tur rundt Maridalsvannet, med fine folk. Dro rett til Magnat, og hadde en helt topp økt! Etter litt rykk og støt, kjørte jeg en hel del vendinger (og tok en hel del perser der), og til slutt avsluttet vi med en liten konkurranse i noe vi bør kalle Jørn og Kamillas #nohandsquatchallenge. Altså å bøye uten å ha hendene på stangen. Så gøy, haha! Konkurransen kommer til å gå over tid, for vi kom i gang litt sent, men for i dag vant i hvert fall jeg. Tviler på at det skjer igjen, hehe. Vi måler med utgangspunkt i prosent av vanlig bøypers. Jeg tok 80 kg i dag, og det gikk knirkefritt, så det blir spennende å se neste gang. Skal ordne en film av det når vi har gjort det noen ganger. Ah, treningsglede!

Haha, her venter vi ikke med å snakke til vi er ferdige med løftet…

Jeg pleier å trene vektløfting på lørdager, og ha treningsfri på søndager, noe som tydeligvis har satt seg godt fast i min rutinekropp. Så nå tror jeg det er lørdag. Jaja. Bra treningsuke, for å si det mildt. God kveld!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Veronika sier:

  Teknikken din er imponerende, Kamilla! Eller ikke bare den; all den styrketreningen din er egentlig imponerende 🙂

 2. Victoria sier:

  Syntes det er så utrolig gøy å se på disse flimene dine, du er jo bare helt rå! Også det smilet du ofte har når du har perset, det viser jo bare skikkelig treningsglede! Håper du får en fin uke:-)

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for den kommentaren – den fikk meg også til å smile 🙂 Koser meg masse med treningen, er så takknemlig for at kroppen samarbeider så godt med meg! <3 God uke til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.