20 april 2014 -- 18:43

Disse oppsummeringene har gått fra å være korte oversikter, til å bli lange avhandlinger. Men jeg husker så godt da jeg så gjennom innleggene for 2013, hvordan jeg savnet å lese hvordan jeg selv hadde opplevd den enkelte økten. Man ser ikke treningsgleden i tallene, de trenger man ord for. Og dét er jo en av hovedgrunnene til at jeg trener: den enorme gleden det gir meg. Fordi det er gøy!

Mandag: Frontbøy var hovedretten (øvelsen), og der ble det repspers på både 50 kg og 70 kg, før det ble to enkeltløft på 80 kg, som ble forrige ukes pers. Fornøyd! Men BAH, jeg går automatisk over i saktebøy når frontbøyen blir tung, for jeg nøler sånn. Irriterende. Når du skal ta et maksløft, er det jo en fordel å ikke gjøre det om til sakteløft med stopp… Jaja. Markløft ble nestemann, noe som alltid er stas. Herlig hvordan fremgangen der bare føk til himmels etter at jeg lærte helt rett teknikk. Markløft fra kloss ble det også, med fem repetisjoner på 130 kg. Bare litt slitsomt… Avsluttet med litt lette småting. (+6 km gåtur)

IMG_6044

Favorittlekeplassen min.

Tirsdag: Jeg var skikkelig oppgitt over tirsdagens benkpresseanse, fordi jeg ikke føler det er noe fremgang der for tiden. Med tiden mener jeg de siste tre-fire ukene, for frem til da var fremgangen veldig bra. Tittet tilfeldigvis på økten fra 13. februar, da jeg tok 54 kg pers i benk. Én repetisjon. På tirsdag, to måneder senere, tok jeg 3×2 med 55 kg, og repspers på 40 kg. Økten ble plutselig litt bedre. Smart å logge øktene, for å få bekreftet at det ikke går bakover, slik jeg har hatt følelsen av. Chins, lett frontbøy, lett markløft, og intet mindre enn 60 spensthopp til boks. Fordelt over mange sett, såklart. (+7,5 km gåtur)

tirsdag

1) De gale har det godt! 2) Hoppe, sa gåsa…

Onsdag: Trening samtidig som både bror og Asta – koselig! Styrkevendinger opp til 40 kg gikk fint, deretter opp til 100 kg i knebøy, med høyest antall repetisjoner jeg totalt har hatt på den vekten i løpet av én økt. Fornøyd! På markløften ble det 3×3 på 110 kg, noe jeg også er fornøyd med. Ooooog en chinsseanse jeg ble ganske fornøyd med. Bra økt!

onsdag

1) Tidligere i år var målet å klare én repetisjon med to blå vektskiver på hver side. Nå klarer jeg flere, alene. Fremgang og mestringsfølelse er fine saker. 2) 110 kg, klare for å jobbe mot tyngekraften.

Torsdag: Hahahahahaha! Latter beskriver økten godt. Tok en lørdagsøkt – på en torsdag. Rykk, støt, styrkevendinger, rykkdrag, rykkbøy, chins… Og ikke minst bicep curl: 1 kg x 1 rep! Herlig gjeng på trening, så det ble mye prat, latter og TULL. Gøy! Ingen tunge vekter, men en fin lekeøkt. + 6,5 km gåtur.

Fredag: Treningsfri. Gåtur på ca. 11 km.

Lørdag: 110 kg knebøy!!! Milepæl! Herlighet, så digg! Markløft opp til 130 kg, etterfulgt av andre småting. Ah, så gøy altså. Bøyen føltes riktig fra første sett, så det var virkelig en god bøydag. Bøy er gøy! Jiiiho!

Søndag: ENDELIG fremgang i benken! Tjohei! 61 kg, pluss flere tunge arbeidssett, etterfulgt av skråbenk. En skikkelig god benkpressøkt, det trodde jeg aldri jeg skulle sette pris på. Kan også meddele at å ta pushups med hendene på hver sin kettlebell er latterlig tungt, og at jeg synes trening er vanvittig gøy.

Knalluke, igjen. Løfteglede i store mengder!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Hurra for en bra treningsuke! Synes disse litt lengre oppsummeringene er utrolig kjekke for oss lesere også. Man blir litt bedre kjent med deg og din tankemåte og i tilegg det er jo også supermotiverende å se fremgang og treningsglede – både hos en selv og andre.
  Ha en feiende flott mandag 😀

  • Kamilla K sier:

   Ah, for en kjekk kommentar! 🙂 Tusen takk, Vilde! Jeg synes det er så artig å ha et slik arkiv å bla tilbake i, så at andre kan finne motivasjon i det, er virkelig vinn-vinn!
   Ha en strålende mandag, og uke!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.