25 april 2014 -- 8:19

HEI, dere.

Eksamen på onsdag gikk bra. Det er så utrolig deilig å gå ut fra eksamenslokalene med en god følelse i kroppen. Det var min nest siste eksamen på MH. Har en igjen om halvannen uke, før det er innlevering av bachelor, og så er jeg finito. Så nå er det bånn gass, for å få ferdigstilt oppgaven, i tillegg til å lese til eksamen. Tror dette skal bli riktig så bra. Siste innspurt.

I forbindelse med at det sikkert er en hel del av dere som går inn i eksamensperioden nå, tenkte jeg å minne dere om et par innlegg jeg har skrevet her før. Dette, om å strukturere hverdagen, og dette, om studieteknikk. Vet det er flere som har kunnet hente noe inspirasjon fra de innleggene, så kanskje det er en idé å titte innom. Uansett: lykke til! 1-2-3, så er det sommer. Og den kommer til å føles ekstra bra, om innsatsen på forhånd har vært god. Sånn tenker i hvert fall jeg, uten at jeg mener at en skal gi opp hele livet for å lese 10 timer om dagen, resten av skoleåret. I min verden er ikke det et godt alternativ. Å finne en balanse tror jeg er både smart og sunt. Men hva balanse er, må den enkelte kjenne på selv. For meg har nøkkelen vært å strukturere dagene, slik at lese/skrive-tid er en meget effektiv tid, som dermed åpner for lek og kos etterpå. Ser mange som sitter fra morgen til kveld med hodet over bøkene. Det hadde ikke jeg orket. Og jeg hadde aldri husket alt jeg hadde lest, om jeg konstant satt og fikk inn noe nytt.

I dag er det fredag! Helg. Igjen! Korteste uken noen gang, føles det ut som. I går var jeg opptatt fra halv åtte om morgenen, til ti om kvelden, så jeg skjønner nesten ikke hvor dagen ble av. Rakk ikke engang å trene! Det skal jeg i dag. Bacheloroppgave, tur, bacheloroppgave, trening. Og mat, sosialt samvær og latter. Just the way I like it.

Ønsker alle en herlig fredag. Husk at hvis dere har noen ønsker til innlegg, så er det bare å skrike ut, så skal jeg vurdere å sette i gang tankekverna.

5

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Så rart det må være å ha sine siste eksamner på MH, trist igrunn!
  Har for første gang levert eksamen på eksamensdagen om morgenen, og pulsen har vel aldri vært så høy….ain`t happening again! Null trening på meg, hverken i går eller dag pga den forferdelige eksamensoppgaven:p Men i morgen da skal kroppen få komme opp i litt sunn puls, haha.
  Nyt den fine, varme og solrike dagen!

  • Kamilla K sier:

   Rart, men også veldig digg. Bare én igjen nå, så er det innlevering av bachelor, og no more MH for me. Men jeg blir værende på CK, så du er ikke kvitt meg med det første 😛
   Haha, å levere på morgenen har jeg aldri gjort selv, men jeg har jo tatt i mot mange ganger. Ikke noe er som å ta i mot akademisk lesing og skriving. Første klasse + fellesfag <3 Haha, stemning! Gratulerer med levert!
   Håper treningen ble bra, og at helgen din er finfin!

 2. Vilde sier:

  Så flink du er 🙂 Deilig når en ferdig med noe en har jobbet hardt med!

  Hadde gjerne ønsket et innlegg om studieliv i Oslo og tips til nye studenter i Tigerstaden 🙂 Satser på å starte der til høsten ser du! Hvis ikke du har noen innlegg om det allerede?

  • Kamilla K sier:

   Takk! Ja, absolutt, føles bra 🙂
   Hm… Jeg kan se om jeg kommer på nok idéer til å lage et Oslo-innlegg. Har laget guide for Oslomarka her: http://kamillak.com/2013/08/kamilla-ks-guide-for-oslomarka/
   Uansett: jeg er fra Oslo, så jeg synes rett og slett det er litt vanskelig å komme med tips. Hele slekta mi bor her, nesten alle vennene mine er herfra, og jeg har vokst opp med alle mulighetene byen har å by på, og tar sikkert flere av dem som en selvfølge. Så det å bli kjent med folk her, eller lære seg å kjenne byen, er nok ganske annerledes enn jeg klarer å formidle. Men har du noen spesielle ting i tankene? Jeg vil jo gjerne bidra 😀
   Og velkommen til hovedstaden. Jeg eeeeeeelsker denne byen, og forhåpentligvis kommer du til å gjøre det samme 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.