8 april 2014 -- 6:20

Gooood morgen!

Dere er meg noen fininger altså! Tusen takk for så gode tilbakemeldinger på forrige innlegg – det gjør bloggingen ekstra givende. Noe som ikke har vært så givende, har vært søvnen min, i natt. Eller mangelen på den, blir det vel. Men det gjør ingenting, for jeg er gira, og kan heller ta en tidlig kveld, i dag. Skulle egentlig ha en superfin dag med Christine og voffseboffsen, men å gå i skogen når det høljer ned, det gidder vi ikke. Vi liker jo å gå med kameraer, og er ikke så interesserte i å få dem ødelagte. Tro det, eller ei. En annen dag.

snapshots1

1) Vet du ikke hva du skal til høsten? Tips: Norges Helsehøyskole, Norges Kreative Høyskole eller Markedshøyskolen, kanskje? Søk, søk, søk! 2) Aktivitetsnivået har økt betraktelig i det siste, og Grefsenkollen blir hyppig besøkt. 3) Det samme gjelder Maridalsvannet. Herlig turområde! 4) Tor-Arne-og-Kamilla-selfie. 5) Kun-Kamilla-selfie, en smule gira i garderoben på Magnat. 6) Frognerparken, på vei hjem fra trening. Superstilig lys.  7) Jeg innser at det kan være lett å få inntrykk av at jeg kun trener og går tur, men dette er (noe av) det jeg eeeegentlig gjør. Lese, skrive, lese, skrive. 8) På vei til campus, i går tidlig. Mandagshumør. Hadde en knallfin dag! Apropos… Jeg må bare skryte litt. Dagen i går ble nemlig avsluttet med en ganske så superduper treningsøkt:

persefest

Pers i både markløft og knebøy! Slikt utgjør en meget glad Kamilla. 107 kg i knebøy og 137,5 kg i markløft. Nå har jeg enda to filmer som får meg i godt humør – woho! Treningsglede!

Snart venter forelesning, og så blir det bachelorjobbing, før jeg turer i vei til trening. Først skal jeg selvsagt løse litt kryssord. Ha en super tirsdag, folkens!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Malin sier:

  Unsjull ordbruken her men fy faen! Du perser jo alltid du Kamilla. What is wrong with you?!?!?!

  Jeg er import, imponert og imprignert og alt på en gang. High five!

  • Kamilla K sier:

   What’s wrong with me? Du mener what’s RIGHT with me?! 😀 Haha 😆 Takk for det, mest for at du er import og imprignert 😀 High five! Koser meg utrolig mye med treningen for tiden, føler stadig det når nye høyder (til tross for at jeg alltid tenker at NÅ kan det ikke bli morsommere 😉 ). Så da er det ekstra gøy når det går skikkelig bra. Fredrik skal ha mye av æren, hadde aldri klart dette på egenhånd. Bra team 😉

 2. Elise sier:

  Det er så vanvittig imponerende alt du presterer på trening, Kamilla! Men mest av alt er du en enorm inspirasjon – vet ikke om mange med en sånn genuin treningsglede som du har.

 3. Anette sier:

  Du e rå

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.