17 april 2014 -- 7:45

Hei, dere! Jeg har visst gått inn i feriemodus, jeg. Mye produktivt blir gjort, men jeg har ikke snøring på dager eller tid, føler jeg. Sitter her med kaffekoppen og et helt blankt kryssord, og ser utover byen. Ingen mennesker eller biler i gatene – det er flere som er i feriemodus i dag.

Min påskeferie går med til å gå turer, trene, lage mat, være med fine folk, slappe av, og ikke minst: lese til eksamen. Det begynner sakte, men sikkert, å gå opp for meg hvor kort det er igjen av semesteret. Siste semesteret på Markedshøyskolen! Bacheloroppgaven må ferdigstilles. Blir værende på CK en liten stund til, så hvis noen skal begynne der til høsten, er det store sjanser for at vi ses. Mer om det når den tid kommer. Spent på søkertallene, fristen gikk jo ut for to dager siden. Allerede i januar/februar var tallene svært positive.

Stakk egentlig bare innom for å gi litt lyd, og ønske dere en god påske. I dag skal jeg gjøre alle de tingene jeg beskrev over: trene, være med fine folk, slappe av, gå tur, lese til eksamen, og lage mat. Lammeleverpostei, mandelsmør og kraft er på planen. Kraften står nå og trekker på sin femtende time – jeg var hos slakteren i går tidlig for å kjøpe kraftbein. Har tatt mye finere bilder denne gangen, så jeg skal oppdatere kraftinnlegget, muligens lage et helt nytt. Jeg gir beskjed.

Vel, igjen: GOD PÅSKE! Håper dere koser dere.

bbkk1

Har ingen påskerelaterte bilder, så da fikk det bli enda et babybilde. Jeg var søt, ass.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. God påske søta! Nyt den, kos deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.