10 mars 2014 -- 6:27

Gudd mårning! MANDAG! Bra helg? Min har vært riktig så fin. Fine folk rundt meg, skolearbeid, ny kosedress (haha), deilig mat, fin trening og ikke minst: skogstur! Åh, det var så godt å være tilbake. Yr melder om masse sol den kommende uken, så da er det jo lov å krysse fingrene for at våren faktisk er her. Det betyr hyppigere skogsturer, og dermed flere naturbilder. Nøyaktig slik jeg liker det.

Vi møttes 08:04, og det var lyst! Bare det er nok til å få meg i svært godt humør. Er jo ikke lenge siden vi startet turene i bekmørket, og ikke engang så hvor vi skulle ta det neste skrittet.

IMG_5354

Gledelig gjensyn med Maridalsvannet.

IMG_5384

Noen steder så det riktignok slik ut, men så lenge skiløypene er smeltet bort, er det fritt frem. Og vi gikk ikke innover der uansett, hehe.

IMG_5385

Se så våraktig! Ah, de fargene der altså. «SE SÅ GRØNT DET ER!!!» Haha, som om Ingrid ikke så det selv.

IMG_5386

Ingrid prøvde å starte en dialog med han lyse der, for å få ham til å snu seg. Haha, dere skulle ikke hørt det.

IMG_5383

#kamillapose lenge leve! Årets første?! Sannelig ikke sikker. Viktig er det heller ikke.

IMG_5388

«Det gikk jo fint!» Med masse kalkrester på buksa, haha.

IMG_5387

Seriøst, dere. Dette er et så godt tegn, at jeg kjenner det langt inn i sjela. Bare det å puste inn den luften. Gå i marka. Snakke godt med Ingrid. Se på omgivelsene. Bah, jeg elsker det der. Neste gang er det forhåpentligvis sol, så da blir det ordentlige kameraet med også. Det blir bra det!

Om en times tid (t-)baner jeg vei til campus, og blir der frem til det er tid for å dra på Magnat i ettermiddag. Gleder meg – til begge deler! Bare det å si «god morgen» til folk, med et stort smil, synes jeg er noe å se frem til. Enkle gleder. Og altså… Det er mandag, dere!!! En ny uke står foran oss, og vi kan forme den som vi vil. Genialt! Livet er bra! Håper alle dere får en strålende mandag, og at dere har det fint. Vi (sinna)blogges i morgen!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Aina sier:

  HURRA!! Gleder meg stort til å kunne gå turer oppe ved Maridalsvannet selv 🙂 Ut fra bildene blir det ikke lenge til!

 2. Vilde sier:

  Åh, så herlig! Jeg og de andre i kollektivet var på tur tre dager på rad forrige uke. Klatret i trær og koste oss skikkelig!

 3. Eirin sier:

  ÅÅÅÅ, jeg ER så våryr!!! ELSKER at alt begynner å lyse opp<3 Bildene dine gjorde meg ikke akkurat mindre gira heller! Hørtes ut som en flott tur:)
  GOD uke til deg <3

 4. Therese sier:

  Når mamma spør om jeg ikke kan anbefale henne noen bøker som har oppskrift på litt god, sunn og næringsrik mat. Hun trener såpass mye, men har lyst til å spise litt mer «rett» (mtp utbytte av maten for kroppen osvosv), og det første jeg tenker på er å linke henne til bloggen din! Har samlet et knippe fine innlegg som jeg skal dele med henne nå! Hurra! 😀
  – Goooood mandag! 😀

 5. christine sier:

  Jeg har vært litt vekk fra nettet og sosiale medier, blogger osv den siste tiden..Nå derimot er jeg ovenpå og (litt) tilbake, så nå skal jeg kose meg med mange fine poster slik at Kamillasavnet mitt stimuleres en smule. Håper dagen din er fin <3

 6. Elisa sier:

  Åh, så herlig!! Her har vært skikkelig vårvær i dag. Gikk skogstur i flere timer, bare gikk og gikk – var så mye fint å se på 😀 Humøret stiger til topps når solen titter frem og våren er på vei! Ha en super kveld, favorittbloggern!!!

 7. Hanne sier:

  Herlig innlegg, Kamilla! Blir alltid i så godt humør av alle de fine naturbildene dine. Likte aller best det nest siste bildet, det var noe veldig sjarmerende med det litt uforberedte uttrykket 😉 Her i London har vi faktisk ikke hatt ordentlig vinter, vi gikk egentlig fra høst til vår. Selv om jeg savnet snøen litt, er det veldig deilig at det nå er mellom 15 og 20 grader på dagen. Gleder meg veldig til dette innlegget ditt i morgen, spent på hva det handler om. Ha en knallfin tirsdag! 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.