3 mars 2014 -- 6:18

Yo, bro!

Denne helgen, dere. Ah, nesten så jeg skulle ønske jeg var med på The Truman Show, så jeg kunne få tak i film av alt jeg har gjort, og sett det igjen. Og igjen, og igjen. På en annen side: ALDRI se den filmen – man blir helt sinnsforvirra. Uansett – helgen min har vært så fin! Forrige uke var virkelig bra. Jeg har ledd så mye, hatt så mange gode samtaler, lært så mye, klart så mye. Dette livet er et herlig konsept.

IMG_5244

IMG_5240

Alexander og jeg har de beste kaffedatene. Jeg lo så tårene rant på lørdag, i hvert fall tre ganger. Dere vet sånn latter når man slår seg på låret, kaster hodet bakover, tårene renner og man nærmest ler så man ikke vet hvor man skal gjøre av seg? Brukte sikkert et kvarter på å komme meg gjennom fire setninger, i en egentlig ganske tam historie, haha. Helt herlig!

IMG_5251

Jeg tror aldri jeg har fått i meg så mye næringsrikt på én dag, som i går. Skikkelig kjøkkendag. Det hele startet egentlig lørdag (kraften), men morgenen og formiddagen i går gikk med til ytterligere matproduksjon. Mandelsmør, storfeleverpostei og kraft. Det er så deilig å starte uken med slike ting klare. Da blir slowfood tilgjengelig som fastfood, noe som passer meg ypperlig når jeg kommer hjem, og vil ha mat innen ti minutter.

IMG_5232

Svever fortsatt litt på det faktum at 104 kg i knebøy gikk så fint på fredag. Har sett filmen tre, fire, femten ganger nå, og blir like gira hver gang. Bøy er gøy! Det gjemmer seg for øvrig en krabat bak vektskivene der, man ser skyggen og antydningen til en sko. Det kan jo for eksempel hende at det er han som har gjort at treningen min har nådd nye høyder de siste månedene… Han som skal konkurrere i NM i vektløfting til helgen… Og som skal holde en vektløfter-workshop på Magnat helgen etter denne, der man får innføring i både teori og praksis. Man trenger ikke være medlem på Magnat for å delta. Man trenger ikke ha vektløftererfaring for å delta. Man trenger bare å si i fra, så kan man få mer info. Forrige workshop var svært vellykket – et par av de som deltok har begynt å trene med Fredrik fast, meldte seg inn på Magnat, OG har som mål å konkurrere. De starter helt ferskt, så det blir artig å se hvor langt de når. Poenget: jeg vet det er et par plasser igjen, og hvis dere vil være med på workshopen; rop ut! Sånn. Nok gratisreklame.

Ikke nok med at det er mandag, og at det er genialt i seg selv, men det ligger et par uløste kryssord fra helgens aviser her, og kaffekoppen min er full. Og jeg har gjort klar vesken for dagen, så jeg er klar for 11-12 timer med program. Genialt! Håper jeg husker å gå om en times tid da. God mandag, fintfolk!

Av Kamilla | 15 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Høres ut som en fin uke, og ei flott helg! Håper denne uka blir like bra – eller bedre enn den forrige!
  Åh, skal innrømme at det hadde vært dødskult å deltatt på workshop, dumt jeg ikke har kapasitet i disse tider. Jaja, får ta det seinar, steinar! hihi 😀
  GOG MANDAG 😀

 2. Lena sier:

  Jeg vil, jeg vil! På vektløfterworkshop med Fredrik. Håper det er plass til meg også 🙂
  Supert innlegg på en mandags morning, btw. Er så koselig med en så sprudlene start på uken. Takk til deg, og ha en fin mandag! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Er det din riktige e-post du har skrevet i feltet her? 🙂 Så kan du få info der.
   Takk for fine ord! Ha en strålende mandag 😀

 3. Tonekb sier:

  Herlig! Mandagsinnleggene dine er nesten blitt obligatorisk nå, og setter meg alltid i samme, gode sinnstemning som vanlig.

  I dag har jeg første dag på jobb, og kroppen bobler over av iver! Føler jeg nærmest skal starte på et nytt liv, og jeg er så gira attehjelp! Og husker du at vi «pratet» (kalles det for det, når man skriver og får svar i et kommentarinnlegg?) om reiser til våren? Jeg har allerede tre kommende reiser i boks, og dét er i alle fall noe å glede seg over og se fram til!

  Gooood mandag, Kamilla! I ettermiddag skal jeg gå inn på bloggen din og lese alle innleggene jeg ikke har fått lest pga. eksamensinnspurt. Gleder meg allerede 😀

  • Kamilla K sier:

   Haha, digger at bloggen kan bli en slik faktor for enkelte 😀 Helt knall!

   Å, lykke til!!! Så utrolig spennende! Og så herlig med alle reisene. Tenk så mange flotte opplevelser du kommer til å ha de neste månedene! 🙂

   God mandag, kjære deg! Håper dagen blir super 🙂 Og for all del – kos deg masse her inne 😀

 4. Alex sier:

  Hei du kloke menneske! Hvor er det du leser om forskning rundt kosthold?

  • Kamilla K sier:

   Hei du! Jeg leser litt over alt. Typ leser en artikkel på pubmed, googler en av forfatterne, finner link til en annen forskningsartikkel, og sånn baller det på seg 😉 Ellers henger jeg vel i overkant mye hos weston a price og de der 😛

 5. Elise sier:

  God mandag, og god uke! Den må jo bli bra med denne innstillingen 🙂

 6. C sier:

  Tusen takk for supermasse inspirasjon og glede.
  Hvis det er flere ledige plasser på workshopen har jeg utrolig lyst til å være med!
  Er min riktige mail jeg har lagt ved 🙂
  Ha en fantastisk uke!

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for herlig tilbakemelding! Jeg sender deg workshop-info på e-post i løpet av dagen, så kan du se om du vil melde deg på 🙂 Ha en strålende uke du også!

 7. Mai sier:

  Jeg vil gjerne ha mer info 😀

 8. Du er så flink på kjøkkenet! Kanskje jeg får mer tid til å prøve ut flere av oppskriftene dine når jeg går ut i perm 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.