9 mars 2014 -- 18:22

UKE TI! Er det mulig? Åh, jeg har blitt en sånn som alltid konstaterer at tiden går fort. Som om tidsregningen har forandret seg noe som helst. Men altså, denne uken har gått ekstra fort. Helt sant.

Mandag: Kanonøkt! Jeg har hatt en liten mental sperre for å legge på mer enn 95 kg for å ta knebøy, når jeg har trent på egenhånd. Men 96 kg, to repetisjoner på rappen, gikk uten problem. Mestringsfølelse! Målet er å tørre 100 kg alene, og jeg tør påstå jeg er på god vei. Jiiiho!

mandag

1) #bøyergøy 96 fine kilo. 2) Blåbærsyltetøy med salatblader på. Eventuelt bare 120 kg markløft.

Tirsdag: Tung overkroppstrening. Noen repsperser i benken, og i det hele tatt en god økt. Feiret med å gå 7 km i frisk luft.

10tirsdag

1) Eleikosandwich og stor plattformmeny. 2) Når man først skal ha på treningsklær, og har noen minutter til overs, er mobilitetstrening et naturlig tidsfordriv. I Nikeuniformen!

Onsdag: Pæææærs i markløft! Wiiiho! 133 kg. Og repspers på både 100 kg og 110 kg! Konge! At frontbøyen ikke gikk helt topp, ble dermed ikke en så stor sorg. Tre repetisjoner med 60 kg, før jeg takket for meg på rep nr. fire. Jaja, neste gang. Det skal jo gå fint. Skylder på at førti minutter (!) med markløft tok litt krefter. Markløft er best, ingen protest!

10onsdag

1) Bare løft den. 2) Der, ja!

Torsdag: Dobbel pers i benkpress da… Haha, dette programmet til Fredrik altså. Tviler på om kroppen min kunne respondert bedre på noe annet program. F har film, jeg tok ingen bilder.

Fredag: HAHA! Knebøypers. Hva skjer med verden? 105 kg gikk fint. Prøvde på 107,5 kg også, men da måtte Fredrik hjelpe til. Når jeg ser filmen får jeg lyst til å skrike til meg selv, det var såååå nære. Neste gang! Så ble det repspers på 85 kg – åtte repetisjoner. Og siden vi først var i gang med sprøhet: 4×3 på 115 kg markløft. Kongeøkt!

10fredag

1) Legge 105 kg på nakken/øvre rygg, sette seg ned, og reise seg opp. Tenk at noe så ulogisk, kan være sååå gøy! 2) Løftemoro, på min faste plattform. Ganske sikker på at alle bøyrekordene mine de siste månedene er tatt på den plattformen. Sånn hvis noen lurte…

Lørdag: Hviledag. (5,5 km gåtur i sooooooolen)

Søndag: Skogstur med Ingrid – ENDELIG! Ca. 14 km i herlig natur. Åh, vårfølelse! Tok meg en tur på Magnat også, for 5×5 med 80 kg knebøy, og litt kroppsvektgreier. Fin koseøkt, selv om jeg gjerne skulle løftet mer. Må holde igjen litt i helgene, har jeg fått beskjed om. Haha.

sondag

1) Flere bilder kommer. Naturbilder! Føles som en del av bloggen går ut av dvale. 2) Moteblogg?!

VILL treningsuke! Haha, utrolig gøy! Så mange rekorder, så mange skikkelig gode treningsøkter. Overrasket over hvor fine benkrekorden og bøyrekorden ble – på filmene ser det jo faktisk ikke spesielt tungt ut. Liker denne fremgangen altså. Liker at jeg har en dyktig coach (et lite hint til et av innleggene som kommer til uken – om lite dyktige coacher). Liker livet! Uke 11; jeg er klar!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Lene sier:

  Trener du ikke kondisjon lengre? 🙂 Jeg er blitt veldig glad i løpe. Trener en del styrke og, men hovefokus er på løpingen! Bare lurer på grunnen til at du løper så mye mindre, husker jo hvor begeistret du var for det før 🙂

  • Kamilla K sier:

   Holder det til lange gåturer. Lærte litt for mye om hvilke signaler det sender i kroppen, alt fra hormonbalanse og kortisolnivåer, til potensielle skader og nedbryting. Mulig jeg tar noen løpeturer i skogen, når det er ordentlig sesong for det, for jeg synes jo det er kos, men det frister ikke i like stor grad lenger, med alle disse harde nedslagene. Så nå har jeg det heller gøy med å bygge en sterk kropp, under oppsyn 😉 «Do more of what makes you happy» 😉

 2. Malin sier:

  Hei.
  Har kanskje et litt dumt spørsmål, men jeg stiller det nå likevel: hva er beltet du har rundt magen godt for? Ser flere av disse store gutta på treningssenteret også bruker det, men jeg skjønner ikke hvorfor 🙂

  • Kamilla K sier:

   Bruker det på de tyngste løftene, for å klare å skape ordentlig buktrykk. Altså for å stramme opp ordentlig for løftet, noe som er helt essensielt på tunge løft 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.