12 mars 2014 -- 6:24

HALLA!

Ganske kult å kunne konkludere med at jeg har tidenes mest geniale lesere, det må jeg si. Dere er best! Og for en liten stund velger jeg å tenke at det dere mener, er det alle mener. *drømmeverden*

Fordi det ble mye tekst, og ikke noe bilde i går, gjør jeg det omvendt i dag, med noen hverdagsglimt.

1

Sjåpping! Har dere sett så mye fint som er i butikkene nå, eller? Mye svart, rødt og hvitt – mine favoritter.

2

1) Haha, har dere fått med dere at jeg er glad i kaffe og kryssord? Gleder meg til påsken, da er det vel i hvert fall én avis som har påskekryssordbilag?! Blir bra! 2) På-vei-ut-døra-selfie. 3) Mitt tredje hjem, etter mitt faktiske hjem, og Magnat. Campus. 4) Har fått premie av Ingrid. Vet sannelig ikke helt hva jeg har gjort for å fortjene den, men jeg synes Liz Wolfe og eggeplommer er helt konge, så da tar jeg i mot med et stort smil. Takk, Ingridio!

3

Jeg foretrekker måltider, ikke shakes og barer, men har alltid en slik liggende i treningsbagen, i tilfelle behovet skulle melde seg. Og etter en relativt heftig beinøkt kjente jeg at kroppen trengte noe med en gang, det var ikke snakk om å vente til jeg hadde kommet meg hjem. Dadler, pecannøtter og mandler. Heftig ingrediensliste. Synes den er så god. Og å gå rundt med kalk på buksa, er visst min nye greie.

4

1) Skal man ha på rosalilla tights, er det jo bare å kjøre på med rosalilla sko i tillegg. 2) Eleikosandwichen har blitt oppgradert, med både tyngre skiver ytterst, og mer fyll inni. Herlighet, for en humor. 3) Termokopp med kraft og termokopp med kaffe. NAM! 4) Snøløse Frognerparken.

5

1) Fornøyd etter en superduper treningsøkt. Givenchy-treningsbag er helt normalt. 2) Seeeee så vårlig det er i Oslo! 3) Er det flere som har savnet dette? Å se skyggen sin. Det har i hvert fall jeg. Ikke fordi skyggen min nødvendigvis er så vanvittig flott (joda), men fordi man trenger sol/ordentlig lys for å skape skygge. 4) Tirsdagsmorgenen i sin flotte drakt. Det ser ganske likt ut nå. Schtøgt ass.

6

Barn som leker, turister som knipser bilder, og varmen og solen som gjør alle i godt humør. Som dere skjønner er jeg svært preget av været vi har her i hovedstaden nå. Bobler nærmest av glede, og har lyst til å være ute fra morgen til kveld. Helt herlig!

Her er onsdagsprogrammet klart, og det gjenstår egentlig bare å ønske dere en strålende dag, før jeg setter i gang med å organisere dropboxen min. Bare rot der nå, og sånn kan man ikke ha det. Okei da, så skal jeg løse litt kryssord først. Nyt dagen! (Og hvis noen finner iPod-shuffle-laderen min: rop ut!)

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. ulrikke lund sier:

  Haha. Herlige Kamilla. Ha en vakker dag.

 2. Malin sier:

  I FREAKIN` looove treningsbagen din! Hvorfor skal man ikke få bruke designervesker til slikt egentlig?! You bring class to the gym (glass) or something something.

  Ha en nydelig dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hahahahaha 😆 😆 Har vanlig treningsbag også altså, men når jeg har vært på jobb/skole/kafè e.l. før trening, bruker jeg heller en fin veske fra sortimentet 🙂 Så ser det litt ut som jeg er sinnsforvirra når jeg går fra trening, med kalk på buksa, og designerveske 😛

   Håper du har hatt en finfin dag, Malin!

   • Malin sier:

    Hvor har du kjøpt Givenchyen forresten? 😉 Jeg er en sucker for den brunfargen *sukk* og vesker…*kremt*

    • Kamilla K sier:

     Fargen på bildet er litt misvisende, den er som en beige/rosa/nude-farge 😉 Kjøpt på luisaviaroma.com 😉 For en liten evighet siden, hehe.

 3. Elin sier:

  Mange fine bilder. Jeg spiser sjelden barer siden jeg ikke tåler sjokolade nesten i det hele tatt, men så for all del god ut 🙂

 4. Sara sier:

  Du, kan jeg spørre om en liten tjeneste? 😀

  Hvis du har tid kunne du laget et innlegg om kraftkoking før påsken?

  Ser for meg turer i skog og mark med kraft på termosen nemmelig 😀

  Stor klem

  • Kamilla K sier:

   Det er planen! Har lovet en hel haug med folk at det skal komme snart, så jeg skal knipse i vei med kameraet, og lage en så god guide jeg klarer 🙂 Kjempegøy med slike ønsker!
   Åh, det var en idyllisk plan <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.