31 mars 2014 -- 5:22

Heeeei dere! Nå er jeg «med» igjen, føler jeg. Håper jeg! Denne mandagen har ekstra mandagstrykk over seg, for nå trenger jeg virkelig den nye starten. Vil være 100% meg selv igjen, så i dag blir den store testen. Har en god følelse på at dette blir en fin uke! Det er deilig vær, jeg har tacosalat med som matpakke, det gode mandagshumøret er på plass, og jeg har mange fine planer på agendaen. Blir bra!

IMG_5653

Haha, Jeanette og jeg satt og jobbet med bacheloroppgaven vår, på biblioteket. Ettersom hele Campus Kristiania deler bibliotek, blir det til at jeg låner bøkene til Norges Helsehøyskole, noe som er en smule utenfor pensumet jeg skal konsentrere meg om nå, haha. Heldigvis er oppgaven vår artigere å jobbe med, enn alt annet, så slik lesing blir lagt til pausene. Men det er mye interessant der ute, det skal sies.

IMG_5682

Kosedress, Bris og blåbær. Ikke helt meg, men når ingenting ville holde seg nede, måtte jeg ty til slike tiltak.

IMG_5709

Var en tur innom Evita på Sørenga på lørdag, og igjen anbefaler jeg dere å ta turen dit. Spesielt på en solskinnsdag, da er det så herlig der ute. Bare å gå over operaen, og gangveien som ligger i vannet. Turen i seg selv er artig. De har aviser, bøker, magasiner, og det beste: spill!

IMG_5710

Snakk om å sette i gang hjernen! Èn ting er å svare på det for seg selv, og ikke ta det så seriøst, men når en annen spør deg om det, må du faktisk si noe som gir mening, haha. Fra spillet «Snakk».

IMG_5713

Våren har helt klart kommet til hovedstaden, og på lørdag var det massevis av folk i Frognerparken. Da jeg så den første gjengen tenkte jeg «kjære vene, det var kanskje litt vel ivrig – SÅ varmt er det ikke?!» men da jeg gikk gjennom parken, måtte jeg bare innse at det var jeg som var den unormale. Masse mennesker og god stemning.

IMG_5714

Oslove<3 Kan bli vant til dette været altså…

Forrige uke så jeg to filmer! Det er mye i min verden. Noe måtte jeg jo gjøre i tillegg til å sove… Så «Step Up» (med Channing Tatum) og «Step Up 2». Elsker street dance, både på grunn av den imponerende koreografien, og fordi det er så utrolig mye kul musikk som blir brukt. Så hvis jeg er litt ekstra på «yo»-siden i dag, vet dere hvorfor. Må se «Step Up 3» og «Step Up Revolution» også. Og i sommer kommer «Step Up All In». Har ikke fått dilla da… Haha!

Jaja, dere. Da er det ny uke. Nye eventyr venter, så jeg håper dere har ladet opp! Jeg sier som alltid: ta gode valg, i tråd med hva dere selv føler er riktig for dere. Skap godfølelsen!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Elsker mandagsinnleggene, de gir meg en god følelse! Etter uke uten trening (klassetur og småsyk) gleder jeg meg stort til å innta SATS i kveld 😀 Har bestemt meg for at denne uken skal bestå av mye grønnsaker (og selvfølgelig masse annen mat), mye vann og mye mindre alkohol enn forrige uke(forhåpentligvis ingenting). :S Gleder meg til masse trening og fokus på skole, trenger en liten «realitycheck» denne uken, hehe 🙂
  Ha en fin dag, håper du føler deg i toppform og at alt av sykdom er ute av kroppen. Min pappa sier det samme som din pappa; en frisk mann ønsker seg alt i verden, en syk mann ønsker seg kun å bli frisk. Det er noe i det <3

  • Kamilla K sier:

   Håper Københavnturen var bra, og at denne uken fører deg tilbake i gode rutiner 🙂 Genialt at du selv føler du trenger en reality check – det er selvinnsikten sin det! 🙂

 2. Marte sier:

  Haha, leser du «Menneskets fysiologi»? Har lest så mye i den boka at jeg kjenner igjen hver eneste side 😀 Interessant lesing, absolutt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.