6 mars 2014 -- 6:37

Tjohei! Først og fremst må jeg få takke for alle de fine kommentarene i det siste. Med «det siste» mener jeg både de siste dagene, men også ukene og månedene. Jeg er overbevist om at jeg har de beste, og mest oppegående leserne. Slikt er gøy! Noe som også er gøy er at jeg tok rekord i markløft i går!

IMG_5298

Jeg er litt sånn «pics or it didn’t happen'»-person, så bilde og/eller film kommer selvsagt. Men woho, så gøy! Det er ikke det som er på stanga der altså, det har jeg løftet før. I går ble det 133 kg. Eller som Fredrik så fint forklarte det: stanga trenger noe gult på seg, og da blir det enten 15 kg eller 1,5 kg på hver side. Å gå fra 130 kg til 160 kg hadde blitt en smule mye, haha. Så da fikk det bli de små gule, totalt 3 kg øking. Gøy!

IMG_5302

Apropos gøy! Jeg hadde det så gøy hos fysio i går. Var jo der forrige uke, og hadde siste time i går, for å sjekke om han hadde klart å jevne ut skuldermobiliteten min. Den ene var litt stivere enn den andre. Og det var i skjønneste orden nå. Det kilte så mye at jeg lå og vred meg av latter, haha. At det kilte under armen er ikke så overraskende, men vi var enige om at det kanskje ikke var helt normalt å være kilen midt på ryggen. Haha, morsomt var det i hvert fall.

IMG_5255

Tenkte jeg skulle fikse et innlegg om kraft, så kanskje flere av den yngre generasjon kan få opp øynene for dette geniale konseptet. Apropos å få opp øynene…

IMG_5283

To våkne og glade sjeler. Jaja, Ole har sjel, tro meg. Det kan faktisk virke som at vennene mine ikke synes det er like morsomt å motta disse selfiene lenger. Skjønner selvsagt ingenting av det. Noe jeg heller ikke skjønner noe av er at broren min garantert mener jeg driter meg ut ved å legge ut dette. Folk altså.

IMG_5274

Hadde super bøyøkt på mandag! Har hatt litt angst for å legge på mer enn 95 kg i bøy når jeg trener alene, for hodet mitt sier «det er nesten hundre kilo, du kommer til å gå i bakken, gale kjerring!» samtidig som jeg jo innser at jeg faktisk er god for ca. ti kg mer, og nei, jeg liker ikke å stå ved stativet der jeg har sikring, haha. Heldigvis har Magnat har vektskiver helt ned til 0,25 kg, og i små intervaller derfra – tilrettelagt for babysteps. 96 kg, to repetisjoner. Gikk så fint at jeg selvsagt angret på at jeg ikke la på mer. Neste gang.

IMG_5304

Det er så (trønder)bart ute nå, og har vært det så lenge, at jeg hører rykter om at skiløypene i marka faktisk er i ferd med å ta kvelden. Det betyr skogsturer med Ingrid (og Martin og Alexander og andre fine folk), og DET betyr mye glede! Jeg går gjennom Frognerparken hver dag, og der er det jo rene vårstemningen. Krysser fingrene for at vi ikke møter på en sen vinter. Det er jo sjette mars, allerede.

Og se der – klokken har blitt såpass mye at jeg ikke kan sitte her mer. Skal av gårde om en halvtime, og før den tid skal saker og ting fikses. Ønsker alle en fredelig og fin torsdag!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. L sier:

  God morgen, Kamilla! Gratulerer med rekord i markløft! High-five! I dag skal jeg også gjøre markløft med kanskje..40 kg. Haha. Men det er 4×10 repetisjoner, og det går i hvertfall fremover (oppover?). Og si hei til Ole for meg! Synes en Ole Brum-selfie er helt på sin plass. Kanskje fordi jeg i en alder av 25 også har en Ole Brum med sjel, som det sendes bilder av med mobilen i ny og ne. Haha. Pappa advarer mot menn i hvite frakker, men jeg tror at det er sunt med litt barnslig glede 😉 Ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Høres ut som familiene våre har svært lik humor! Liker det 😀 De gale har det godt.

   Håper markløftene dine gikk fint – 4×10 er ingen spøk. TI repetisjoner av (nesten) noe som helst er ingen spøk, spør du meg 😛 Ole brummer tilbake 🙂

 2. Tonekb sier:

  Hihihi «(trønder)bart»:D

 3. Marte sier:

  Haha, herlig innlegg, Kamilla! 😀 Lyspunkt i en ganske grå dag for min del!
  Elsker humoren og selvironien din! Flere skulle gjort som deg og tenkt; «Folk altså»! La de nå tenke hva de vil, jeg gjør dette for meg! Vi/mange av oss er alt for opptatte av hva andre mener og tror. Selvfølgelig skal man ta hensyn til andre, men i de aller fleste situasjoner, så lønner det seg å gjøre som en selv tenker og føler for. Hvilket liv sitter man vel igjen med om man hele tiden skal ta valg og gjøre slik som andre vil? Og aldri lytte til seg selv? Mest sannsynlig et ganske grått og lite gledesfylt liv.. Hils Ole fra meg! 🙂
  Og du, gratulerer med nok en ny pers!! Du er jo bare helt rå du!!
  Håper dagen har vært fin sålangt, og at den fortsetter i samme stil! Ha en super dag! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for så fantastisk fin kommentar, godeste Marte! 😀
   Er veldig befriende å ha kommet seg hit, det må jeg si. Tror (vet) det gjør mye for livskvaliteten og generelt gledesnivå 🙂

   Ole brummer til deg òg – og smiler stort.
   Håper din dag har vært fin, og at du får en god natts søvn 🙂 Takk for at du er så god mot meg!

 4. Hanne sier:

  Vil bare ønske deg en utrolig fin helg, Kamilla! Og si takk for at du er så utrolig inspirerende. Jeg har helt sluttet å lese andre treningsblogger, og begynner sakte, men sikkert å få et bedre forhold til meg selv. Forresten: det siste bildet var utrolig fint, typ sånn man vil ha på veggen! Ha en knallfin dag, det har jeg planer om 😉

  • Kamilla K sier:

   Å! :O Ble helt satt ut nå! For en perfekt kommentar å starte dagen med 😀 Tusen, tusen takk, Hanne! Satte veldig stor pris på det der! Og jeg blir skikkelig glad for å lese slike fornuftige tanker – det er min hjertesak. Åh. Dette var fine saker! 😀 Igjen: takk! <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.