13 mars 2014 -- 8:33

God morgen, fra en smule tidsforvirra Kamilla. I går kom jeg hjem på samme tidspunkt som jeg pleier å legge meg, og med mine søvnbehov var det én ting som var rett å gjøre: droppe alarm i dag. Har sovet ordentlig godt, og føler meg uthvilt, så det var helt klart rett avgjørelse. Jeg vet jo at jeg ikke blir liggende utover dagen uansett.

Så, nå har jeg egentlig ikke fått gjort noe som helst i forhold til alt jeg pleier å ha gjort innen klokken bikker halv ni. Det gjør ingenting. Har i det minste fått morgendosen min med Ingrid-prat, sendt Alexander en Brumm-og-Kamilla-selfie, svart på et par e-poster, og funnet frem skolebøkene. Så interessant for dere… Haha. Det er nok en vårlig dag i hovedstaden, og for min del betyr det å gå hvor enn jeg skal. Nesten. I sommer og høst gikk jeg mye til sentrum – det er en fin strekning. Det er genialt med Campus Kristiania; det ligger midt i smørøyet. Tar en times tid å gå, og strekningen består stort sett av gangvei, langs Akerselva. Nå er det sesong for det igjen! Startet på lørdag, med å gå til en kaffeavtale med Alexander og Magnus. 

1

2

3

4

5

6

7

Noen gikk og hørte på fuglekvitter, noen hørte på musikk, noen pratet. Andre hørte på direktesending av NM i vektløfting… Har ikke blitt miljøskada i det hele tatt.

Føler det nærmer seg kvelden allerede, haha. Kjenner jeg meg selv rett, klarer jeg å gjøre denne dagen effektiv og fin likevel. Humøret er i hvert fall på topp. Ønsker dere en finfin torsdag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Thea sier:

  Gå – sesongen er definitivt den beste sesongen! Merker at jeg bruker gåturer som en «escape» fra skolearbeid og andre ting jeg helst ikke vil sitte inne å gjøre… Gleder meg til jeg kan gå i korte tights og tskjorte, og bare gå så lenge jeg vil 😀

 2. m sier:

  Hva?! Har det vært NM i vektløfting og jeg har gått glipp av det?! Bevare meg vel.. Vektløfting er kjempegøy å se på. Storkoste meg da det var VM i vektløfting i Polen i fjor. 😛

  Her har snøen returnert etter å ha vært på ferie siden desember, så det har blitt litt mindre gøy å gå. Oh well. Gåturer gjør godt for både kropp og sjel, så snøen stopper ikke meg!

  Ha en fin lørdagskveld 🙂

  • Kamilla K sier:

   Sånn kan det gå 😛 Det var 8. mars – på selveste kvinnedagen 😉 Vektløfting er knallgøy å se på, men kjære vene så nervøs jeg var på vegne av de jeg kjenner. Hadde vel nesten like høy puls som dem, i sekundene (timene) før løftene 😀 VM i vektløfting i Polen! Okei, det hørtes helt konge ut! 😀

   Gooood søndag til deg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.