Winter wonderland

Hallo, fredagsbarn!

Ingrid og jeg flyttet nærmest inn i marka i sommer, og som en følge av det ligger det utrolig mange flotte naturbilder under kategorien “natur” her. I går trykket jeg meg gjennom noen sider. Ah, jeg gleder meg til å gå milevis i skogen igjen, i shorts og t-skjorte. Gode samtaler (jeg verdsetter dem så høyt at jeg nesten blir skremt), hoppebilder, stubbebilder, alle “SE SÅ FINT DET ER”-kommentarene, og bare det å være i skogen. Tenk om denne våren og sommeren blir like fin som i fjor! *drømmer* Uansett. Vi gikk tur på søndag, og vinteren er jo fin den også, på sin egen måte. Glad vi har alle årstidene.

IMG_4790

IMG_4791

IMG_4799

IMG_4797

IMG_4798

Ah, fredelige og mektige natur.

Jeg skal ut en liten tur snart, så da tenkte jeg å gå en omvei, for å trekke inn litt ekstra frisk luft. Har så fine planer for dagen! Og for helgen. Og for neste uke! Haha, livet altså. Håper været tillater litt uteaktivitet den kommende tiden, det er en så herlig form for avkobling. Me får sjå! God helg til dere, fintfolk!

15 kommentarer til “Winter wonderland

 1. Tonekb

  Vinterlandskap har definitivt sin sjarm, og kan være utrolig oppkvikkende og friskt å ta seg en tur i. Men, jeg gleder meg nok mest til vår og sommeren – som du sier, kunne gå tur i marka iført kun t-skjorte og shorts. Åh, det er lykke det!

  God fredag til deg også!

  Svar
 2. m.

  Dette innlegget var den perfekte start på dagen. Du inspirerer og løfter humøret mitt flere hakk med din positive holdning. Tommel opp! God helg, Kamilla! 😀

  Svar
 3. Ingrid

  hihi det øverste bildet ser ut som en elv med kjempesopper! Lenge siden jeg har lagt igjen spor her, men er innom hver uke og suger til meg litt positivitet og Oslokjærlighet<3 Håper du har det så bra som du gir uttrykk for. God helg, fine deg!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Hahaha, sant 😀 Det er så kult, det er sånn et godt stykke oppover elven. Blir gående og smile og snakke om det, HVER gang 😆 Jeg har full forståelse for at det ikke alltid føles naturlig å legge igjen spor, men blir glad for at du stikker innom likevel 🙂 Jeg har det så bra at jeg nesten lurer på om det er noe galt, men nyter det også i svært stor grad 😀 Denne dagen har vært helt konge!
   GOD helg, Ingrid! Håper du har det fint 🙂

   Svar
 4. Linn

  Jeg lagde bringebærgelègodisen din i dag, og det ble kjempegodt! Eneste aberet var at jeg puttet det oppi muffinsformer (papir), så de ble ikke enkle å konsumere :p Nå har jeg bestilt rosa Hello Kitty-former på Ebay , dèt blir fin gelè det!

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha, vet at Ingrid gikk på samme papirformtabbe en gang 😛 I silikon blir det helt topp! 😀 De formene hørtes superkule ut, jeg vil også haaaaa! 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *