17 februar 2014 -- 6:26

Tjohei, leverpostei!

Kan jo like gjerne starte med nettopp det: leverpostei. Jeg synes det er så gøy at så mange av dere tør å prøve dere på oppskriften jeg har lagt ut. Både på Instagram og her kommer det kommentarer fra folk som har kokkelert, og synes resultatet ble godt. Det er så gøy! Lever er supert! Min favoritt er nå storfeleverpostei, og jeg har oppdatert oppskriftsinnlegget med info om dette. Lammeleverpostei neste.

Forrige uke var en veldig fin en. Treningene kan dere lese om i det forrige innlegget, men kortversjonen er: KNALL! 130 kg i markløft, den kan jeg leve lenge på. Og knebøyen. Over hundre kilo. Trening gir mening. Håper at denne uken også blir givende på trening, kan egentlig ikke se for meg noe annet.

Det er vinterferie/konteuke på skolen nå, så for meg betyr det ekstra tid til bacheloroppgaven, og et par sosiale begivenheter ekstra. Fikk gjort en hel del på oppgaven i går kveld, deilig å starte uken et forsprang på seg selv. Transkribering av intervjuer er ikke så verst når man har en god krydderte ved siden av seg. Har i tillegg sovet ekstra godt de to siste nettene, som følge av god massasje. Noe så godt! Og ellers…

godtogblandet

1) Startet en dag med å møte mamma, og sette kursen mot Høyesterett. 2) Og jommen sa jeg (Røros)smør… Et glimt av KK, fra rettssalen, var å se på kveldsnyhetene. 3) Roooooosa på trening! Ballen er riktignok rød, men den er så god, så det får gå. 4) En tidlig morgen, klar for en dag på campus. Finn én feil. Jeg presterte å glemme MH-termokoppen min hjemme. Satte meg på banen og tenkte «NEEEEI!!!» Dro litt før 07:30, og kom hjem 16:30 – tror dere ikke kaffen fortsatt hadde drikketemperatur? Digg! MH-koppen altså… 5) Fredrik vet hvor opphengt jeg er i at vektene skal se fine ut på stanga… Så da jeg skulle ta rekord i knebøy var det dette synet som møtte meg! Rene sirkuset! Det gikk likevel da, så kanskje det ikke har SÅ mye å si. (Joda!) 6) En regnfull tur på kirkegården, for å trekke litt luft, og hilse på en gammel kjenning.

IMG_4939

Enough said. Nuff saif. Nøff said. Tok dere den? Men ja, det er så sant. Ta vare på de dere er glade for å kjenne. Dere setter nok selv pris på at andre viser dere omsorg. Vis det selv. Gjør godhjertede gjerninger.

Ønsker alle en finfin mandag, og en god uke! Ta valg i dag, som setter grunnlaget for hvordan resten av uken blir. Det har jeg gjort. Jeg har nemlig åpnet et nytt glass med kokosolje, og hvis ikke det er et godt utgangspunkt for uken, så vet ikke jeg. Da er jeg klin kokos… 

En ekstra god dag ønskes min kjære brooooooor! Gratulerer med dagen!!! Håper dagens frokost ble god.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Haha, nå var det mange morsomheter her, du. «Nøff nøff» og «klin kokos». Haha. Jeg liker det!

  Hva i alle dager gjorde du i Høyesterett?

  Gooood uke, Kamilla! 🙂 Jeg går inn i nest siste uke med eksamenstid, og det er en fryd å tenke på at om bare 11 dager (!) er jeg ferdig med alt av eksamener på ett år! Wohooo! Er ikke dét motiverende, så vet ikke jeg!

  • Kamilla K sier:

   Blir ikke mer moro enn man lager selv! 😉
   Jeg gjorde den eneste tingen jeg trolig noen gang kommer til å gjøre i HR: fulgte en sak 😉 Ikke en tilfeldig, riktignok.

   Lykke til med eksamen! 🙂 Og god uke til deg også!

 2. lily sier:

  Dette innlegget var som en vitamininnsprøytning. Takk! 😀

 3. Tonje sier:

  Hei Kamilla! Ser du bruker kraft i en del av maten du spiser! Det har jeg stor tro på er bra for kroppen 🙂 Ønskeinnlegg fra meg blir innlegg om kraft! Takk for super blogg 🙂

 4. Margrethe sier:

  Du er alltid like inspirerende og glad. Takk =) Jeg har et merkelig spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre. Du spiser lite karbohydrater og er fortsatt kjempe sterk og sporty. Jeg har alltid trodd at jeg må spise karbohydrater når jeg trener stykrke. Er det bare tull? Blir så forvirra.

  • Kamilla K sier:

   Takk for fine ord, Margrethe 🙂
   Ikke merkelig spørsmål det – skjønner godt at den tanken svirrer oppi topplokket. Jeg spiser ikke NULL karbohydrater, men ja, jeg spiser nok en del mindre enn mannen i gata. Frukt og grønnsaker er i hovedsak mine karbokilder, deretter kommer vel cottage cheese, hehe. Og jeg har (som du sikkert ser) ingen problemer med å øke i styrke. Men jeg holder heller ikke igjen på inntaket av de frukt, slik så mange tydeligvis gjør. Banan, eple og klementin inntar jeg stort sett hver dag, i ulike menger, i tillegg til gode doser grønnsaker. For meg funker det fint i hvert fall, andre vil kanskje oppleve at de trenger mer, eller mindre. Søtpotet og havregryn er jo kjempepopulært blant de som holder seg unna hvete, sukker osv, men ønsker mer karbo i kroppen. Jeg får i meg rikelig med fett og proteiner, fra gode kilder. Det er hovedsakelig det jeg «går» på. Håper du fikk noe ut av det eviglange svaret. Min anbefaling er å finne frem til det som funker for deg, og ikke ha en spesifikk makrofordeling som mål 😉

 5. christine sier:

  Kamillen <3

  Har ikke mobil nå (er på Kielferga), men vil du være med å gå tur denne uken? Kanskje i skogen? Vi passer en jack russel terier på 7 måneder, så har plutselig åtte bein å lufte. Du er god <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.