9 februar 2014 -- 11:00

Det kan se ut til at jenta begynner å få sansen for vektløfting. I tillegg til det å prate om seg selv i tredjeperson. Uansett, fremover skal det gjøres plass til litt vektløfting, så det faste opplegget har allerede begynt å skli litt ut. Blir bra dette. Må bare finne en butikk som selger bli-tøffere-magi. Kan absolutt trenge det.

Mandag: Rykkøkt nummer tre med Freddy, og hei hvor det går! Så fikk jeg prøve meg på støt for første gang, og ble fornøyd med tre reps på 40 kg. Mer skal det bli, men ett sted må man jo starte. (Øvelser: rykk, støt, fallrykk)

IMG_4847

Tirsdag: Tung beinøkt. Tung, som i tunge vekter, ikke som i at det var tungt å gjennomføre. Tvert i mot! Supergøy med en skikkelig bøyfest, opp til 95 kg, inkludert repspers på både 80 og 90 kg. Liker slikt. Mark opp til 118 kg klager jeg heller ikke på. (Øvelser: knebøy, markløft, push-press)

IMG_4843

Onsdag: Vektløfterøkt med Fredrikssons fabrikk. Pers i rykk! Woho! Åh, jeg har så lyst til å føle at jeg mestrer både rykk og støt helt. Helst med en gang! Får smøre meg med tålmodighet, og øve, øve, øve. Er jo i de beste hender. (Øvelser: fallrykk, rykk, støt, benkpress, sittende roing)

IMG_4845

Torsdag: Superduper økt! Woho! Rykkbøy er gøøøy! Prøver å bli vant til å ha vekt over hodet, både i rolig situasjon, og i mer eksplosiv situasjon. Kommer seg. Pers i rykkmark, tjohei! (Øvelser: rykkbøy, rykkmark, fallrykk, chins)

IMG_4857

Fredag: Overkroppsøkt ble til pushups, kondisbøy, fallrykk, markløft og rykk. Masse energi, god stemning og en hel del repsperser.

Lørdag: Èn times rykk, med Fredrik, og én times støt, alene. Støtene gikk supert – hele tre perser! Prøvde meg på en fjerde. Vendingen var ikke noe problem, men støtet medførte at jeg trakk seg unna. Det skal gå, det òg. Var min tredje rykkøkt noen gang, så er egentlig ganske så fornøyd.

Søndag: Har gått en tur i dag, og skal trene med F i ettermiddag. Ingen anelse om hva vi skal, ettersom søndag heter hviledag i programmet han har laget til meg. Tviler litt på at vi skal sitte stille i en time.

Har i tillegg gått ganske mange turer denne uken, både til Grefsenkollen, rundt i gatene her, langs Akerselva, og ikke minst turene til Magnat. Går og gleder meg til øktene, på den ca. 7 km lange turen. Og på lørdag møtte jeg Maja på veien! Dvs. jeg trodde hun skulle rane meg, haha. Jeg er heldigvis kronisk tidlig ute, så det ble litt skravletid på oss. Det er forresten hun som har skrevet innlegget om søvn.

Nå står kaffeavtale og bachelorintervju på planen, før ferden går til Magnat. God søndag, og god morsdag!

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Atlantean sier:

  Ser ut som om du har hatt en super treningsuke!

  Kos deg masse på trening senere, og så håper jeg du får en kjempefin ny uke 🙂

 2. Maja sier:

  Ja, du vet meg… 😉 Har for vane å rane folk på høylys dag hele tiden, jeg! Haha! Og så KLART gikk lørdagsøkten bra. Hurra for støtpers! 😀 Syns du er så tøff som tør å holde på med de øvelsene. Jeg er alt for pysete til å ha så mye vekt over hodet.

  • Kamilla K sier:

   Hahahaha ja SÅ typisk deg! 😛 Virkelig det inntrykket jeg har fått… Neeeeeida! Det var så kos å møte deg! Og jeg mente det med kaffen altså, så det skal vi få til.
   Takk for det, Maja 😀 Det er småskummelt, men så utrolig gøy, så jobber med å bli enda tøffere. Skal bli flinkere 😀

   • Maja sier:

    Så BRA! 😀 For det mente nemlig jeg også. 😉 Og nå har jeg jo til og med ledige ettermiddager og helger (hoho!) så det er baaaare å si fra når bachelorjobbing og støtpersing tillater en kaffedate. 😀

 3. Hanne sier:

  Long time, no.. writing? Fra meg, altså. sparer alltid bloggen din til slutt, på den daglige runden. Det beste til slutt 😉 Uansett, måtte bare legge igjen noen ord nå for å si at jeg prøvde overhead squat i går, pga deg. Har vært så redd for å prøve, men i går gjorde jeg det. Det var supertungt, og jeg gikk nok litt hardt ut med vekter, men jeg klarte noen repetisjoner og var så fornøyd etterpå 😀 Så takk, Kamilla, for at du alltid inspirerer og sprer treningsglede 🙂 Klem

  • Kamilla K sier:

   Åh, det første der fikk meg til å smile, og resten fikk meg til å GLISE! 😀 Dette var mye glede på én gang! Knallbra av deg, Hanne! Det er en avansert øvelse, og krever så utrolig mye fra hele kroppen! Er det én ting som ikke er med, går det ikke. Men øve, øve, øve, øve så blir det bare bedre og bedre! 😀 Jeg digger ohs, men som jeg har skrevet om HER, var det ikke bare-bare å komme i gang.
   Takk for så god kommentar <3

 4. Elisabeth sier:

  Hei! Hvilket merke er skoene? De var veldig fine

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.