2 februar 2014 -- 18:59

Uke 5, dere. Snart er det jul igjen, gitt.

Mandag: Bøy er gøy! Hadde aldri tatt over 80 kg i bøy uten noen til å kunne redde meg, eller med stativ med sikring, så at jeg turte å bøye helt opp til 95 kg var overraskende og kjempegøy! Brukte belte da, så utgangspunktet var litt tryggere. Når man velger å bøye uten noe sikkerhet, og heller ikke tør å slippe vektene bak, har man plutselig ikke så mye annet valg, enn å reise seg.

1

Tirsdag: Skrev notater til bachelormøte samtidig som jeg trente. Dårlig idé. Er jo vanligvis sånn «trening er mitt fristed»-person, men var så spent på onsdagens møte, og følte meg lite forberedt. Først i ettertid så jeg at økten faktisk hadde vært ganske bra – på papir. Fokuset som var borte. Jaja, det skjer heldigvis ikke ofte. Turbosprettbøy (mitt navn på øvelsen) er festlig. Knebøy der man tar ett pust på forhånd, og fullfører hele settet på det ene pustet. Fredrik som har lært meg det (som med alt annet). (Bror – jeg tok opp til 64 kg, selv om planen var 65. Prioritering!)

Onsdag: Den store stopp-dagen! Bøy med tre sek ned, og tre sek stopp i bunn. Det var selvsagt superfestlig å reise seg opp med 90 kg på nakken, etter å ha sittet stille i flere sekunder… Gikk bra da. Mark med stopp gikk også fint, med fire reps på 100 kg. Disse påfunnene var selvsagt ikke mine. Med mine påfunn ville jeg sikkert blitt sterk i sneglefart. Eventuelt aldri.

2

Torsdag: (Ufrivillig) treningsfri. Gikk rundt med treningsbagen og trodde dagen magisk skulle få et par timer ekstra. Skjedde ikke, overraskende nok.

Fredag: Min første rykkøkt! Herlighet, så mye å huske på. Men ah, så gøy å få det til! Godt å ha en som passer på at det går riktig for seg, som KAN det. Fredrik, altså.

Lørdag: Tre timers tur med Ingrid. SÅ etterlengtet! Nok en rykkøkt med Fredrik, litt fremgang fra fredagen. Men BAH, jeg vil bli superproff i øvelsen med én gang, helst første gangen jeg prøver, haha. Det er ikke heeelt slik det funker, så prøver å få meg selv til å forstå at jeg faktisk må begynne et sted, som med alle andre øvelser.

3

Søndag: Tok meg friheten til å trene, ettersom jeg hadde hatt hviledag på torsdag, og var supergira. Så mye energi, og sååå bra økt! Knebøy, rykkbøy, markløft og benkpress. Alle favorittene samlet! Planen var en lett økt, men altså… Lett schmett.

4

Er allerede gira på treningene den kommende uken. Vet ikke om jeg har nevnt det for dere, men jeg synes det er bittelitt gøy å bli sterkere. Helt OK i hvert fall. (Folk sier ironi på nett er aldri en god idé.)

Håper treningsuken deres har vært god, at helgen har vært fin, og at dere er klare for en ny uke, med alle de herlige tingene der fører med seg! Jeg har nettopp organisert kalenderen for den kommende uken, et fast søndagsrituale. Planlegging er gull!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Atlantean sier:

  Har faktisk omsider kommet meg i gang med å trene igjen denne uken etter å ha vert syk i flere måneder. Så jeg har meldt meg inn på studioet igjen, satt meg opp en treningsplan, og er klar for at neste uke skal bli helt knall på treningsfronten. Skal bli gøy å trene knebøy igjen i morgen! Det har jeg ikke gjort på rimelig nøyaktig ett år.

  Håper du får en super ny uke!

 2. Elin sier:

  Du er flink til å trene 🙂

 3. julianne sier:

  Så spennende med ny øvelse! Gleder meg til å lese om utviklingen din i den, lykke til! Ha en strålende uke 😀

  • Kamilla K sier:

   Da er vi to, haha! 😀 Takk for det, Julianne! Og takk for de fine kommentarene du legger igjen her, jeg setter så pris på lesere som deg 🙂
   Håper uken din blir bra!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.