17 februar 2014 -- 20:07

FOR en mandag det har vært! Mandagsgleden traff virkelig nye nivåer i dag. Dere Osloborgere kan sikkert tenke dere noe av grunnen – byen har vært ekstra fin i dag. SOLEN har vært på besøk!

0

Melding fra Ingrid 06:47. «Jeg skal på skolen til halv 9! Følg meg?» Jeg hadde nettopp drukket siste slurk av morgenkaffen min, så det passet helt perfekt! En fin time med etterlengtet skravling. Perfekt morgen!

1

Vi fikk med oss den fine soloppgangen over Oslo, og så raskt at det kom til å bli en meget flott dag i hovedstaden. Bare det at det er så lyst om morgenen nå, gir en egen godfølelse. Jeg suste hjem igjen med hjelp av kollektivtrafikken, og rettet den oppbygde energien mot noen timer med skolearbeid. Fikk gjort så mye! Det er så gøy når man kommer i en god skriveflyt, og hjernen produserer massevis av godt stoff.

2

Husker dere sitatet fra forrige innlegg? «Jeg skulle ønske Brumm var her.» Trenger ikke ønske her i gården. Vi slo oss sammen, og sendte en selfie til Alexander. Mistenker at det løftet dagen hans til nye høyder. Både humøret og været fortsatte å stråle, bokstavelig talt, så da gikk jeg like gjerne en tre kvarters lang omvei til butikken, med fint følge. Har noe sånt som tolv matbutikker innen ti minutters gange, men det enkle er ikke alltid det beste.

3

Grønt gress! Blå himmel! En fryd for øyet! Det er så herlig hvordan finværet drar folk ut, plutselig blir turveiene tatt i bruk igjen, barn får mate endene i elva, folk ser opp, og mange kjøper ta-med-kaffe, fordi man faktisk ikke trenger å sitte inne for å nyte den. Deilig!

5

Etter mat, en Skype-avtale og litt mer skolearbeid var det bare å snøre på seg skoene igjen, og vende snuten mot Magnat. Også i Frognerparken var det mange som nøt finværet – og lot solen løfte humøret.

trening

Selfien ble FØR økten. Hadde jeg tatt bilde etter, hadde det nok ikke inneholdt et gira uttrykk. Tror faktisk det er mange måneder siden jeg gikk fra trening i så dårlig humør. Ingenting gikk dårlig, men ingenting var særlig bra heller. Bortsett fra de helt lette vektene, men altså… Heldigvis lå ikke det dårlige humøret særlig dypt, så da jeg gikk gjennom Frognerparken igjen, var det med «feelgood»-spillelisten min på ørene. Med disse talentene (dere MÅ se og høre – Lexi Walker er virkelig nydelig) var jeg raskt tilbake. Let it go. 

7

Vel hjemme ventet mat, avslapping, og ikke minst en herlig solnedgang. En skikkelig, skikkelig fin mandag! Morgendagen ser også ut til å bli riktig så fin, litt med tanke på værmeldingen, men mest fordi jeg har så fine planer. Håper deres mandag har vært topp. God natt, om litt.

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. julianne sier:

  Hurra 🙂 Fint vær er fantastisk! Jeg tok meg lesepause midt på dagen for å kaste ball med hunden og bare stå og glane på solen. Lykke :D!
  Hvor ofte bruker du foamrollen din? Og har du noen tips til bruk? Jeg har prøvd å lese litt om det, men er fortsatt lurende på ting som; skal man legge vekten sin på den mens man bruker den? Må man være «varm» når man bruker den? Er det et aktivt valg at du har kjøpt en med «riller» fremfor en med «glatt» overflate?

  • Kamilla K sier:

   Å, for en perfekt lesepauseaktivitet! 😀 Kan tenke meg det var to fornøyde sjeler da 😉
   Jeg ruller bittelitt hver treningsdag. Altså ca. seks dager i uken. Bruker ikke mange minuttene hver gang da, men ruller raskt gjennom kroppen, og eventuelt litt ekstra på steder jeg kjenner det trengs. Her er en video som viser flere av bevegelsene jeg gjør: http://www.youtube.com/watch?v=khC5J1lkC7s
   Jeg gjør det som regel før øktene, så jeg er ikke spesielt varm da. Vekten legges på rullen, slik at du trykker godt på punktene 🙂 Det funker fint med en glatt – de med knotter er gjerne litt vondere/hardere. Jeg brukte glatt før, men kjøpte en med knotter fordi jeg synes det tar bedre/hardere, og ærlig talt: fordi den var rosa 😀 Og i starten rullet jeg vel ca. én-tre ganger i uken. Håper dette hjalp deg noe!

   • julianne sier:

    Hjalp absolutt! Det finnes jo mye informasjon der ute om det, men den er ofte så fancy at alt det som er basic for de som skriver det (men som ikke er selvsakt for nybegynnere/kløner som meg), forsvinner litt. Og da er det så fint å kunne spørre deg! Setter virkelig stor pris på at du deler kunnskapen din så villig 🙂
    Håper du har hatt en strålende tirsdag, og fått glede av noen av de solglimtene som har vært i den flotte byen vår i dag! 😀

    • Kamilla K sier:

     Setningen «Setter virkelig stor pris på at du deler kunnskapen din så villig» gjorde meg så glad 😀 Å bli satt pris på er vel noe alle liker 🙂 Topp å kunne bidra, bare spør mer hvis du lurer. Som du sikkert skjønte; jeg startet ut ganske rolig og begrenset. Etterhvert merker du nok at du blir mer og mer resistent mot rullingen, for du har fått løst opp det verste 😉
     Takk, i like måte! Jeg har hatt en helt TOPP dag – skikkelig godfølelse 😀

 2. Tonekb sier:

  Åå, for en fin mandag! Når jeg leser og ser bildene gleder jeg meg så innmari til å flytte til Oslo. Kan nesten ikke vente!

  Du er så flink til å være effektiv. Skal prøve på det samme selv i dag. Har begynt bra; trent styrke hjemme i stua kl 05:45, laget masse digge matpakker og skrevet «to-do»-liste som jeg SKAL gjennomføre. Og i dag fyrer jeg opp Self Control hele dagen, så ingen sosiale medier skal stjele oppmerksomheten min!

  Håper tirsdagen din blir like fin 🙂
  Klem

  • Kamilla K sier:

   Å, velkommen skal du være 😀 Jeg elsker denne byen, som du sikkert har fått med deg 😉
   Effektivitet er gull, så lenge man lærer seg å nyte alt man gjør, og IKKE stresse. Med høy stressfaktor mener jeg virkelig man heller bør være mindre effektiv, og senke pulsen. Håper dagen din ble fin, og at kvelden fortsetter i samme bane! 🙂

 3. Ellen Marie sier:

  Herlig mandag det ja! Håper tirsdagen blir like fin:))

  Kan du dele noen av sangene på feelgood spillelisten din? 🙂 Eventuelt hele listen går også bra!;-) Er så herlig med livsglad afrikansk (løvens konge inspirert) musikk som Alex Boye.

  Fin dag din vei!

  • Kamilla K sier:

   Ikkesant – den type musikk er herlig på en helt egen måte! 😀 Jeg har så mye rart der, alt fra gamle russebusslåter, barnesanger, hiphop, sanger som vekker minner/interne spøker, Disney-låter… Bare masse «meg»-musikk, rett og slett.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.