6 februar 2014 -- 6:23

Kamilla, hvordan får du plass til å ha med deg treningsting i hverdagsveskene dine?

Jeg foretrekker å dra på trening som en selvstendig hendelse, og da bruker jeg en treningsbag. Noen dager drar jeg rett fra skolen eller fra en annen avtale, til trening. La oss se for oss de to situasjonene.

Hjem – trening – hjem:

T1

Loggbok, flaske, sko, Magnat-bånd, hårstrikk, triggerpunktball og iPod.

Som regel har jeg med meg så lite, for dette er de eneste tingene jeg bruker og trenger. På Magnat er det drøssevis av skumruller, elastiske bånd og strikker (mini bands). På SATS har jeg alltid med sistnevnte, til oppvarmingen. Og i ny og ne føler jeg for å spre litt ekstra rosaglede på løfteplattformene på Magnat, og tar med:

T2

Flaske, sko, elastisk bånd, skumrulle, mini bands, iPod, triggerpunktball, hårstrikk, deodorant, loggbok og Magnat-bånd (fungerer som adgangskort og lås til skapet – helt genialt).

Skole – trening – hjem:

Det ikke mer avansert enn å ta med treningsklær, i tillegg til de andre nødvendighetene, vist på det øverste bildet. Ja, også næring da. Viktig! Alltid!

T3

Treningstights, t-skjorte, sportsbh og treningssokker. Dette veier lite, og tar ikke spesielt stor plass. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har glemt sokker, haha. Går i kjole sånn ca. hver dag, og da har jeg jo strømpebukse. Så det har blitt noen turer innom XXL, for å plukke opp favorittnikesokkene mine.

Jeg drar mer eller mindre alltid rett hjem fra trening, men hvis det skulle være nødvendig å dusje med en gang, har jeg et reisehåndle (fra Sea To Summit, kjøpt på G-max) jeg kan ta med, som tørker med en gang, og som nærmest ikke tar plass i det lille nettet sitt. Foretrekker riktignok vanlig håndkle. Er jeg på skolen har jeg med skriveblokken min og fargetusjer i tillegg. Jeg liker å ha alt samlet i én veske/bag, og går jeg i kjole  liker jeg å bære på noe annet enn en treningsbag. Dette er min løsning på det. Løsning… Ikke at det er avansert.

Det var det. Da gjenstår det bare å løfte, da. For min del blir det ikke trening før i ettermiddag, så jeg har pakket med meg bilde nr. 3. Gleeeeeder meg! Vender straks snuten mot campus. God torsdag!

Av Kamilla | 12 Kommentarer »
 1. Eva sier:

  Haha, jeg innser nå at jeg har meg veldig mye unødvendig i bagen til trening. Bruker jo ikke halvparten engang 😛
  Kan du lage et innlegg om vektløfterskoene dine? 😀

 2. Tonekb sier:

  God morgen!
  Kjekt innlegg 🙂 Hva bruker du de elastiske båndene til? Og ruller du virkelig på den skumrullen hver eneste treningsøkt? Du og du, så flink. Jeg vet jeg burde ha gjort det, men har faktisk aldri (!) prøvd.

  Haha, kjenner meg igjen i sokke-situasjonen. Foretrekker som regel å gå i skjørt eller kjole selv, og har derfor hatt flere tilfeller med barfot-spinning… Mildt sagt ikke å anbefale :O

  • Kamilla K sier:

   God morgen 🙂
   Diverse oppvarmingsøvelser, en smule vanskelig å forklare dem 😛 Googler du «mini bands training» kan du se noen bilder for å få en idé.
   Jeg ruller bittelitt hver økt, ja. Vanligvis som en del av oppvarmingen. Rullet en del mer før, nå blir det som regel bare en rask gjennomgang av ben og rygg. Tipper det tar ett minutt.

   Haha, føler med deg! Tanken på å gå barbeint i treningssko gir meg litt gåsehud 😆

 3. Atlantean sier:

  God morgen!

  Jeg har vist en egen fascinasjon for denne typen innlegg. Det er så utrolig gøy å se hva andre har med seg på trening!

  For min del er det mye samme i grunn, bare at jeg har med shaker i tillegg samt hansker 🙂

 4. Anna sier:

  Hallo!
  Kjempe fin blogg. Du er virkelig inspirerende!
  Bare lurer på hva du synes om denne annonsen som florerer på bloggen din? http://www.minvektklubb.com/ds/index5.html Det er vel ikke du som bestemmer hva slags reklame som ligger her, men synes bare den var helt latterlig (se/hør videoen, så skjønner du hva jeg mener).
  Ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Er på en PC med adblock nå, men kjenner jeg er veldig spent på å se dette etterpå, haha. Men er den den googlebaserte reklamen, så tilpasses den hva den enkelte søker på/leser om, for å treffe interessefelt. Hva andre interesserer seg for/oppsøker, får jeg gjort lite med. Skal se på det når jeg kommer hjem i kveld 😉 Men at den florerer? Jeg har knapt reklame her, hehe.
   Hyggelig du sier i fra! Ha en finfin dag 😉

 5. Sara sier:

  Hei, hei 🙂
  Hvilken skumrulle har du?

 6. Malin sier:

  Åh, jeg er totalt forelska i de rosa løfteskoene dine. Sjekket reebok og det var selfølgelig ingen flere i min størrelse. Eller, jeg vet jo egentlig ikke hva jeg bruker. Har ett par Reebok Crossfit Nano i str 7… Du nevnte på instagram at du måtte ned en halv størrelse i løfteskoene?

  • Kamilla K sier:

   Jeg kjøpte mitt første par fra x-life, nettopp for å ha lette returmuligheter. Så jeg bare valgte den samme som der, og da har jeg gått ned en halv størrelse 😉 Tror de fleste gjør det i de skoene. Men vet om et par som har gått ned en hel størrelse også, så det er vel litt individuelt.
   God helg 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.