10 februar 2014 -- 6:21

Halloooo! Forrige uke funket for meg. Virkelig. Ting bare klaffet, og det var så mye som gikk fremover, på så mange felter i livet. Slikt liker jeg! Denne uken har litt mer tettpakket program, og ah, så fin den skal bli. Kjenner jeg tidsregningen rett, går denne uken like raskt som forrige, så jeg fortsetter å prøve så godt jeg kan å leve dag for dag, og nyte alt jeg har mulighet, og lyst, til å ta del i. DuracellKamilla er klar!

Noen lettfordøyelige hverdagsbilder, fra forrige uke, er på sin plass, for å starte uken.

IMG_4828

På vei hjem fra trening, med endorfinrus i kroppen, og herlig solsinn. Man må jo bare smile av slikt!

IMG_4836

Jeg synes stort sett barer er noe skvip, men behovet for superrask næring melder seg i ny og ne. Da er det kjekt med en bar fra nākd, med så mye som TO ingredienser: cashewnøtter og dadler. Nam! Spiste en banan i tillegg, og Martin så en gyllen mulighet til å gjøre noe artig ut av min lille søppelhaug.

IMG_4849

Rosa vektløftersko, rosa rulle og stilig Magnat-flaske. Godt grunnlag for gode treningsøkter. Og de har det blitt svært, svært mange av de siste månedene. Det er så gøy!

IMG_4877

Lørdag morgen. Fine, fine, fine Oslo.

IMG_4878

Noen som ønsker å kjøpe en treningssykkel? Kanskje ikke årets modell, men…

IMG_4887

Gikk over kirkegården i går morges. Passe spenstig stemning.

IMG_4889

Etter å ha fullført intervju nr. to til bacheloroppgaven i går, var det tid for trening. Viktig å lade opp med god næring, og med ankelmobiliteten til han her, må det jo være gull i fatet! (Nei, ærlig talt, men får ikke bedre mobilitet av å drikke noe, og tenk så mange som sikkert har tissa oppi der på nattestid!)

Min mandag skal bestå av campus og trening, så det blir bra! Skjørtet er på, og løfteskoene er i vesken, så da er det vel egentlig bare å få i gang dagen. Ønsker alle en herlig uke!

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Gooood mandag! 🙂

  HVOR har du kjøpt baren med cashew og daddel? Den må jeg få tak i, da det er to ingredienser som jeg selv elsker!

  Jeg har forresten lurt på noe etter å ha lest bloggen din. Drikker du ikke alkohol? Ikke at det raker meg, men jeg har bare stusset over at jeg aldri har lest at du har tatt deg et glass vin nå og da, feks i helgene. Misforstå meg rett; jeg forstår at du ikke deler alt her på bloggen, og det har jeg stor respekt og forståelse for, men, kjekt å høre dine tanker rundt det.

  Og én liten ting til; når du har kosekvelder med film og gode venner, hva pleier du å spise da? Har du noe favorittsnacks som du tar med deg, for eksempel?:)

  Håper uka di blir knall, søtnos!

  • Kamilla K sier:

   Kjøper de på Life 😉 Det finnes en hel del andre smaker også, da gjerne med noen flere ingredienser. Mange gode varianter! 😉
   Du gjettet riktig; det er en hel del jeg ikke deler her. Synes hvitvin er godt, men har ikke noe behov for å dele det her hver gang jeg drikker alkohol. Nyttårsfeiring, bursdager, fester, vennekvelder, tilfeldige lørdager… Jeg skriver lite om slikt her. Deler nok annet om livet mitt 😉
   Er jeg hos andre, spiser jeg det som blir servert. Spiser vi middag sammen, har vi gjerne med noe hver, og da avtaler vi på forhånd hva den enkelte skal ha med. Hender jeg baker noe også, brownies for eksempel. Eller gelegodis. Jeg har egentlig ingen store tanker om dette, hehe. Derav det lite givende svaret 😛
   Takk, takk! 🙂 God uke til deg!

 2. Din energi smitter alltid gjennom skjermen, i like it 😀

  Ha en fin uke søta!

 3. Hanne sier:

  Okey, true story:
  I noen dager nå har jeg vært i et ganske crappy humør. Det skal sies at kamillak er en av de få bloggerene jeg følger på bloglovin. Det gikk plutselig opp for meg at det var lenge siden jeg hadde lest noe fra denne jenta, og når jeg sjekker er det jo en masse nye innlegg, som bloglovin ikke har gitt meg varsler opp. Straks ble jeg i et mye bedre humør.

  Dette humøret ditt, inspirasjonen din og gleden over alt du gjør, engasjmentet ditt – det er helt utrolig å lese, og det gjør meg så glad.

  • Kamilla K sier:

   Å, nå ble jeg veldig glad! 😀 Ikke for at bloglovin ikke gir deg varsler, men for de utrolig flotte ordene du skriver til meg! Takk, Hanne! 🙂 For en herlig start på dagen dette ble! Håper humøret ditt holder seg litt mer oppe – det er absolutt ikke gøy å være nedfor 🙁 <3 Sender deg litt ekstra glede!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.