26 januar 2014 -- 10:47

Skal jeg like gjerne bare si det jeg har lyst til å si, og som noen mener jeg sier hver uke? Ja… KNALLBRA treningsuke! Haha, altså, dette går så det suser! Rekord i frontbøy og markløft på mandag, rekord i benkpress på tirsdag, rekord i rykkbøy på onsdag, rekord i sumomark på fredag, og i tillegg en hel haug av gode sett i de samme, og andre øvelser. Utrolig gøy! Blir gira bare av å skrive det.

Mandag: BRA økt! Rekord i frontbøy og rekord i markløft. Og maksløftet i mark fra fredagen gikk opp hele tre ganger! Det var gøy det. Tror jeg var litt slitsom for Fredrik å forholde seg til den økten; lo av alt, og var mer opptatt av å danse rundt, enn å høre på beskjeder. Latterkicket midt i 125 kg-løftet tok kaka! Gikk vel ca. halvannen mil i tillegg, fordelt på to turer. Superbra dag!

1

1) På filmen hører man latteren sette i gang når stanga når knærne. Tøysejente! 2) Turterapi.

Tirsdag: Rekord i benkpress! Går sakte, men sikkert fremover på den fronten. Ja, også en gåtur da.

2

1) Treningstight og fuskepels, det er kombinasjonen sin det. Hadde gått i kjole på skolen, haha. Og det der er vel ett av tre bilder av den hårfargen, før… 2) KK var tilbake til sitt blonde jeg. Og igjen; på tur.

Onsdag: Rekord i rykkbøy! Haha, herlighet – så gøy! Og repspers på 104 kg markløft, det var også gøy. Brukte opp det meste av piffen på de to øvelsene, så de to neste ble så som så. Hadde heldigvis oppdatert min kjære iPod shuffle, så med et par klikk steg energinivået en smule. Ga meg likevel før planen.

3

65 kg! Tjoooho! Nå begynner det å kjennes ordentlig tungt. Men jeg har en plan. Tror jeg.

Torsdag: Fin økt. Intet nevneverdig.

Fredag: Opp til 95 kg knebøy, før 10 repetisjoner med 70 kg, etterfulgt av 16 (!) repetisjoner med 70 kg. Fredrik sin (gode) idé, ikke min. Tungt og gøy. Et par perser i sumomark ble det òg! Wiiiho!

5

Bare broren min ser hva som er «galt» her… Men for all del: gøygøygøy med tunge løft!

Lørdag: Superkoselig tur med Christine og Thorvald, etterfulgt av rykkbøyfest på Magnat. Mengde + rykkbøy sto på planen, og mot slutten var lårene ganske så slitne. Og ja, jeg ba om det, med tanke på fredagens bøyfest. Men altså: bøy er gøy! Og jeg trengte litt rykkbøymengde.

4

Man har alltids tid til en selfie, før hetta kommer på, og løftemoduset tikker inn.

Søndag: Treningsfri. Skal straks gå (ca. 6 km) for å møte Alexander for kaffe. Blogges!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Maria sier:

  Du er så flink! 😀

 2. Mette sier:

  Herlighet for en bra treningsuke!! :):)
  Du er så heldig som har mulighet og kroppen til å sette styrkerekorder uke på uke!!

  • Kamilla K sier:

   Taaaakk 🙂 Ja, jeg er så UTROLIG takknemlig for at den samarbeider så godt med viljen min! Gjør det jeg kan for å ta vare på den, med god næring, rikelig med søvn, lite stress og mye glede. Føler vi utgjør et bra team 😀

 3. Bror sier:

  Noe så urutt!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.