12 januar 2014 -- 12:31

Mandag: Startet dagen med en 9 km gåtur i morgenluften. Hadde PT-time med Fredrik på kvelden. Tipp-topp, tommel opp! Tungt, ergo: gøy! Også ble det tidenes pushupsgjennombrudd, haha.

Tirsdag: Benken og jeg blir stadig bedre venner, det er hyggelig. Samme med chins, det er håp!

2tirsdag

Onsdag: Pers i rykkbøy (overhead squat)! Pers i sumomark! Glede på jord! Tjohei! Anbefaler riktignok å IKKE trene med bedøvet munn, det var ikke helt gjennomtenkt. Men for all del – knallgod økt.

4

Torsdag: PT-time med Fredrik. En suuuuper økt. Ettbens knebøy er ingen spøk. Fikk også tid til en 5 km vandring i fine omgivelser. Fikk melding fra Martin etter at PT-timen var ferdig, så da svarte jeg med at jeg var på Magnat, og at Petter Northug også var der (han var det altså). Etter få sekunder får jeg svar «Løft ham!» Min automatiske respons var å le høyt. Skikkelig høyt. Ingen rundt skjønte noe. Haha! Også trente Astrid the bloggleser med Fredrik the champion, rett etter meg, slikt liker jeg. Og hvis alle bloggleserne mine er så herlige som henne, må jeg nesten dra landet rundt for å klemme dere, hele gjengen.

Fredag: Presterte å starte dagen med en 8 km gå/løpetur. Ville så gjerne opp på Grefsenkollen, men innså at jeg ikke kom til å rekke turen hvis jeg kun skulle gå. Så oppover ble det for det meste løping. Turen ble på noen minutter under timen, inkludert et stopp for å hente noen brev. Oh, well. Det stoppet meg heldigvis ikke fra å ha en knalløkt på Magnat litt senere, med pers i frontbøy og markløft. Knall!

2fredag

Lørdag: Søskentrening med broooooor. En lett og fin økt. Lenge siden jeg hadde kjørt rykkdrag, så det var et kjekt gjensyn. Kjørte ekstra mye trening av ankelmobilitet både før og etter hoveddelen, det er stadig forbedringer på den fronten. Liker’e. 

3lordag

Søndag: 13,5 km skogstur med Ingridio. Overraskende, yes? Turene våre er i en egen kategori. Samtalene, læringsutbyttet, den friske luften, alt det fine å se på, lyset… Terapi!

Åh, treningen går så bra! Og jeg har det så gøy med å bli sterkere og flinkere. Har blitt en del filming på trening i det siste, så kanskje jeg kan snekre sammen noen klipp etterhvert. Med mine gode redigeringsferdigheter… (Jeg hører latteren din helt hit, Tor-Arne!) Vel, nå stikker jeg på kafé med Alexander og Magnus. Med andre ord: skal trene smilemuskelen. Hejhej!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Astrid sier:

  Neimen!!! SÅ hyggelig å bli nevnt! 😀 Gliser stort her jeg sitter. Tusen takk for fine ord, Kamilla!

  Håper skogsturen i dag var super, kom nettopp inn i varmen fra skogstur selv. Herlig vær i Oslo i dag! Ha en topp dag 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, herlig 😀 Skulle bare mangle – skriver ikke ting jeg ikke mener, så… 🙂
   Skogsturen var knall, som alltid. Perfekt start på dagen, lyset var virkelig helt spesielt i dag. Så vakkert! Håper turen din var finfin! Sees vi til uken, kanskje?! 🙂

 2. Camilla Teigen sier:

  Ååå, jeg vil gjerne se film! Stå på videre Kamilla – du er flink!

 3. Eirin sier:

  Tar av meg hatten for deg jeg, Kamilla!! (ikke at jeg har noen hatt å ta av, but still!)
  Du imponerer uke etter uke med den treningen din! JEG VIL OG! men jeg blir sliten av bare å lese om dine økter, så jeg blir nysgjerrig.. hvordan orker du? Hvordan har du overskudd i hverdagen til å trene så mye? Både gå tur og trene styrke samme dag, studere, ha jobb, og i tillegg til alt dette, være sosial så ofte?
  Du må for all del ikke du ta dette som kritikk på noen måte, for jeg spør bare fordi jeg er så ufattelig imponert. (Og misunnelig!) Selv jobber jeg heltid på en kafé der jeg står og går mye, og opplever at det å dra å trene styrketrening etter en 7 -8 t vakt, er helt meningsløst. Fordi jeg har så lite energi, og framgangen uteblir, jeg blir ikke sterkere. Hvor mange styrkeøkter hadde du i uka da du var nybegynner? Har du noen umiddelbare tanker rundt dette?

  Jeg ser veldig opp til det, det tror jeg du har skjønt nå, for jeg skriver det i hver eneste kommentar til deg 🙂 Men ta det til deg, virkelig! Du er ufattelig inspirerende og klok, og virker som en unik og herlig jente. De som har deg i livet sitt, er virkelig heldige!

  • Kamilla K sier:

   Ooooh, jeg liker når folk tar av seg innbilte hatter for meg! Takk for så utrolig mange gode ord, Eirin! Stort av deg 🙂

   Man får overskudd av å trene, og jeg føler meg rett og slett så utrolig mye bedre (både fysisk og psykisk) av å jobbe ordentlig med kroppen, så for meg er det ikke noe spørsmål om jeg skal prioritere treningen, eller ikke. Jeg har funnet en balanse som jeg trives utrolig godt med – jeg virkelig elsker dagene jeg lever. Jeg har valgt et studium jeg trives på, jeg har en jobb jeg liker, jeg har en hel del gode venner, jeg spiser det jeg mener er optimalt, jeg trener noe jeg virkelig brenner for, og jeg prioriterer hverdagsgleder i stor grad. For meg handler det om å finne positiv energi i hver faktor jeg slipper inn i livet mitt. Det er rett og slett litt vanskelig for meg å gi noen konkrete tips, for jeg tror ingen setter pris på nøyaktig de samme tingene, i lik prioriteringsrekkefølge. Man må finne sin vei, i sitt tempo.

   I starten trente jeg tre ganger i uken. Kun styrke de første tre-fire månedene. Tirsdag, torsdag og lørdag. Da fikk jeg ikke like mye ut av det, som det jeg gjør nå, men jeg så viktigheten av det, og fortsatte å knipe fast opplegget, frem til det ble rutine. Det utviklet seg etterhvert til å bli noe jeg nærmest var avhengig av. For meg hjalp det veldig, veldig mye å ha Tor-Arne med på laget, fra dag 1. Og ikke minst; å trene noe jeg likte, og noe jeg kunne måle fremgangen på.
   Håper du finner ut av det! Min umiddelbare tanke er selvsagt å dra på trening før eller etter jobb, og med lite energi ville jeg sett på kostholdet, men det er selvsagt opp til deg å finne ut hvordan du vil løse kabalen. Det mentale har også mye å si i slike situasjoner.

   Igjen: TUSEN takk! Den siste setningen der gjorde meg rørt. <3

 4. Mille sier:

  Hei.
  Jeg vet at du tar mye bilder, og har derfor et spørsmålt angående filter. Mener du det er nødvendig å benytte uv-filter eller beskyttelsesfilter? Hvorfor er det viktig isåfall? 🙂 Takker for svar!
  -Mille

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂 Jeg har UV-filter på alle objektivene mine, det er hovedsakelig for å beskytte objektivet, men også for å få bilder med så god optisk kvalitet som mulig. Har også noen polariseringsfiltre liggende, som jeg brukte aktivt før. For bedre fargebalanse. Ønsker du en god forklaring, bør du nok kontakte noen som virkelig kan dette 😉
   Ha en fin dag!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.