5 januar 2014 -- 13:58

Så, folkens, er dere i gang med treningen for 2014? Fordi jeg kun kommuniserer med noen få av dere, tror jeg liksom at alle er helt like. Så i mine øyne er dere alle aktive fra før av. Haha. Vel, her er min treningsuke.

Mandag (PT-time) tok jeg pers i frontbøy (65 kg), i tillegg til rykkmarkpers. Hadde kun gjort sistnevnte øvelse én gang tidligere, 29. november, og da ble persen 80 kg x3. Så da var det på sitt rette å ta både 90, 100 og 105 kg på mandag. Markløftvarianter er gøy! Pluss en finfin gåtur med Thea, på Nordstrand.

mandag

Så blid a, gitt. Og Eleiko-sandwich på stanga.

Tirsdag feiret jeg årets (2013) styrkeøking med en litt tyngre økt enn planlagt. Chinsene kommer seg, nå funker det med den tynneste strikken som er å oppdrive. God økt.

tirsdag

Onsdag var det stappfullt på SATS. En smule redusert form, men fikk til en grei økt likevel. PT-sonen er et fint sted… Der er det jo til og med vektskiver med riktig diameter for markløft. Og det er helt greit for meg at folk ikke vet hvordan de installerer sitt eget knebøystativ der, hehe. Vet det nemlig selv.

onsdag

Torsdag hadde jeg en superduper seanse i benkpress. De to siste månedene har styrken i benkpressen (og absolutt alle andre øvelser) skutt oppover. Boblet nesten over av godfølelse!

IMG_4368

Fredag startet med at Ingrid og jeg gikk 13,4 km i bekmørk skog. Først etter 6-7 km begynte det å lysne. Senere gikk turen til Magnat, for time med Fredrik. Knebøy til 90 kg, markløft til 100 kg, og i det hele tatt helt knall.

IMG_43681

Haha, skulle tro jeg var midt i en identitetskrise. Kjoler og leppestift det ene øyeblikket, og hettegenser og rap/hip-hop i det neste. Liker det slik. Allsidighet.

Lørdag var det på tide med pers i rykkbøy (overhead squat). 57,5 kg, tre reps! Og pers i rumensk sakte markløft. Fremgang er passe GØY! Ingen bilder, tro det eller ei.

Søndag er treningsfri. Søndag er skogstur. Ingrid og jeg har gått 18 (egentlig 17,99) km i marka. Bilder kommer til uken. Soloppgangen var magisk!

Jeg er superklar for en ny uke. Dette blir jo den første ordentlige uken i dette året. Er så gira! Om noen timer venter familiemiddag, men før den tid skal jeg skrible ned noen innlegg jeg fikk inspirasjon til på dagens skogstur. Haha, standard at vi må stoppe fordi jeg bare MÅ skrive ned en setning Ingrid sier. God søndag!

Av Kamilla | 23 Kommentarer »
 1. Emma sier:

  God søndag til deg også! 😀 Det er så utrolig inspirerende å følge med på framgangen du har hatt i år! Det lover jo kjempebra for dette året 🙂 Også lurer jeg på om du hadde hatt lyst til å dele hvordan du har trent for å bli bedre i chins? Har så lyst til å få det til selv. Lykke til med det nye året!

  • Kamilla K sier:

   Å, så hyggelig av deg, Emma! 😀 Jeg synes det har vært så gøy med fremgangen selv, så ekstra kult blir det da når andre kan finne glede i det. Treningen har nådd nye høyder 🙂 Kjempegøy!
   Haha kan jeg få vente å skrive om det til jeg faktisk får til et par reps?! 😀 DA skal jeg nok skryte så du får med deg både oppskriften og alt rundt det 😉 Jeg har griselyst til å klare det selv!
   Lykke til, du òg! Stas at du følger med her 🙂

   • Emma sier:

    Hihi, det skal du få lov til! Gleder meg allerede! Det blir nok ikke lenge til 😉

    • Kamilla K sier:

     Takk 😀 Iiih, jeg gleder meg også, haha! Tror det er like rundt hjørnet 😉 Nå vet jeg at noen venter på at jeg skal klare det, så kanskje det virker som et ekstra dytt 😀

 2. Christine sier:

  JA, jeg er i gang 🙂 klarte å la være å stoppe opp da, eneste var at forrige uke ble redusert (to økter, ikke tre som det har vært de siste 13 ukene (full kontroll og logging))

  Imorgen starter hverdagen igjen for fullt, da er det trening kl 05.00 😀

  Ønsker deg en flott uke 🙂

  • Kamilla K sier:

   Se der ja, det er jo helt knall! 😀 Så flink du er, Christine! Håper du koser deg med treningen 🙂 FEM?! Håper du har lagt deg nå 😉
   God mandag, god økt, og goooood uke! 🙂 Takk!

 3. Elin sier:

  God søndag 🙂 Ja jeg har så vidt begynt med treningen igjen. For en herlig følelse man får av å trene! Elsker å trene. Jeg trener ikke hver dag, men føler jeg må trene minimum tre dager i uken. Ha en fortsatt fin helg 😉

  • Kamilla K sier:

   Treningsglede er noe for seg selv 😀 Elsker den følelsen!
   Så bra, det er sikkert midt i blinken! Kos deg med treningen, og alle andre hverdagsgleder 🙂

 4. Kristine sier:

  Jeg elsker deg og din sportye sjel!
  Ha en herlig søndag du også Kamilla:)

 5. Thea sier:

  Hei og hopp, dette var jo topp! Høres ut som en knall uke 😀 Min treningsuke har også vært god, men vanvittig bra nå de to siste dagene med to gruppetimer på rad både i går og i dag. Nye og kule timer som ga meg haugevis med energi. Jippi jeey! Snart begynner både studier og to jobber igjen for min del, og da syns jeg det er veldig viktig å minne meg selv på at treningen må gi meg energi. Derfor må jeg også fylle på med riktig «bensin» så kroppen er 100% hele tiden. Gleder meg til hverdagen, kun 1 uke igjen før den starter for fullt!
  Nyt resten av søndagen, Kamilla 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei og hopp! 🙂
   Åh, jeg elsker den følelsen av skikkelig treningskick, med bøttevis av energi og glede. Føler jeg kjenner det hver eneste uke, men sånn har det jo virkelig ikke alltid vært. Gull at du er fornøyd 🙂
   Høres ut som du er bevisst, det er bra. Ja, det blir artig å komme i gang igjen! Jeg er ekstra spent på å få nhck ned til oss, må holde tunga rett i munnen fremover kjenner jeg 😉
   Ha en strålende uke, Thea!

 6. Karoline sier:

  Jeg er faktisk i gang! OG jeg vurderer å svikte mitt kjære Elixia for Sats. Skjer det, så vil jeg ha noen timer med PT-Kamilla K! 🙂 På forhånd takk! 🙂

 7. julianne sier:

  Wow, du har virkelig hatt litt av et treningsår! Flinka! Jeg er ikke i gang med treningen enda, og det gnager litt på meg. Men i morgen er det mandag, så da er det en ny sjanse (og for å safe litt består den kommende uken av hele to PT timer, så da kan jeg ikke snike meg unna med unnskyldninger som mye jobb og skole).
  Jeg lurte på om du har noen tips til å trene hendene? Jeg har gått opp en del i både deadlift og strake markløft, og er nå kommet i den kjipe (og litt kule) situasjonen at jeg greier å løfte, men greier rett og slett ikke å holde stanga fast! Bare sklir ut av grepet. Utrolig frustrerende når jeg har mer å gi, også svikter fingrene. Blæh. (Jeg bruker ikke hansker, hvis det er relevant).

  • Kamilla K sier:

   Takk 🙂
   Du, det er ingenting å stresse over! Det har bare gått seks dager inn i det nye året 😉 Og du skal jo tydeligvis komme i gang i dag, så da er det i boks. Genialt av deg å ha PT-timer. Hvis du har en god PT, kommer nok tiden fremover til å bli helt knall! 🙂
   Vet du, det er rett og slett «bare» å trene mye grepsstyrke. For min del har det gått litt i takt med at jeg har kunnet legge på mer, men jeg har også trent litt grep i ny og ne. For eksempel ta markløft med middels mye vekt, og øve på å holde den hardt, med strake armer, en stund. Eller klemme litt på låsene mange fester utenpå vektene på stanga. Ta chins. Øve på å henge egen kroppsvekt etter hendene. Løfte vektskiver med bare én hånd. Hehe, høres kanskje teit ut, men på sikt hjelper det 😉

   • julianne sier:

    Takk! Jeg får begynne å trene opp puslefingrene mine litt :p ha en strålende uke! 😀

 8. Hanne sier:

  Bra treningsuke det her! Bare lurer på hvordan ditt forhold til alkohol er? Jeg har blitt mye «reddere» for det etter at jeg fikk øynene opp for trening( litt forstyrra inni der, ja), selvom jeg pleide å like å være med på festen, uten å være noen alkoholiker akkurat. Unngår du det, eller drar du på byen når du vil? 🙂

  • Kamilla K sier:

   Som med så mye annet, har jeg et ganske avslappet forhold til alkohol. Det er forskjell på å unngå det, og å drikke seg sørpe full 😉 Jeg tar gjerne et glass hvitvin i ny og ne, men så stopper jeg gjerne også der. Ikke fordi jeg er redd, men da er jeg som regel «mett» på alkoholen. Føler det går helt av seg selv, jeg tenker ikke noe særlig over det. Men så ser jeg ikke noe problem med å være edru bare fordi man henger med folk heller. Jeg drikker ikke ofte, uten at jeg styrer det med jernhånd. Min balanse funker for meg, godt mulig din må være annerledes 🙂

 9. Carina sier:

  Jeg satte i gang med treningen i går, faktisk. For første gang noensinne. Har meldt meg inn i SATS, og møtte opp til PT-time i går. Motivasjonen er på topp, og beina er støle. Tenkte at bloggen din ville være fin inspirasjon, og lurte på om du har noen spesifikke innlegg her du mener kan passe godt for en som meg, som virkelig er HELT nybegynner.

  Takk for meg, stå på videre!

  • Kamilla K sier:

   WOHO! Så fantastisk, Carina 😀 Gira på dine vegne! Dette blir nok kjempebra – håper motivasjonen bare fortsetter! Har du sjekket innleggene under «nyttige innlegg» i margen til høyre? Linken står nesten helt øverst. Der har jeg skrevet en del passende innlegg. 🙂 LYKKE TIL! <3

   • Carina sier:

    Aaaah, nei, den lenken så jeg naturligvis ikke, fordi jeg er blind! 😀 Men takk! <3

    • Kamilla K sier:

     Forventer ikke at leserne mine skal kunne bloggen utenat altså, så null stress 😉 Men da har du i hvert fall en del innlegg der, som jeg tror skal klaffe bra til stedet du er på 🙂 LYKKE TIL! Og bare spør og grav, hvis det er noe jeg kan bidra med!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.