23 januar 2014 -- 6:44

Reiselysten begynner å krible! Feriestemning, opplevelser, godt selskap, kulturforskjeller, kunnskapssøking, spennende mat, fotografering… Ja, og varme da. Gleder meg til å gå i kjole uten strømpebukse, og shorts. Få litt ordentlig sollys på huden. Vandre gatelangs, og se på livet. Enn så lenge drømmer jeg meg bort ved å trykke på reisekategorien i margen til høyre, haha.

I fjor gikk utenlandsturene til Island, London, København og Nice. Året før sto noen av de samme reisemålene på planen, i tillegg til Istanbul. Å reise et sted, med en som er lokalkjent, det er å anbefale. Når det i tillegg er en av dine beste venninner, kan det ikke bli stort bedre. Fikk til og med krysset grensen til Asia, for første gang i mitt liv. Åh, vi hadde det så gøy! Og for et kulturrikt sted Istanbul er.

istanbul

Har lyst til å ta turen over Atlanteren igjen, er noen år siden sist. Blir dere med? Borte er bra, men hjemme er heldigvis best. Og i dag skal jeg jo reise med t-banen! Woho! Haha. Skal være på campus til i ettermiddag, før jeg skal sprelle litt på Magnat. Har tatt rekorder i noe der mandag, tirsdag og onsdag, så det er kanskje på tide med en litt mer normal treningsøkt i dag. Vi får se! I mellomtiden får vi alle gjøre det vi kan, for å få torsdagen til å bli det vi ønsker at den skal bli. Det skal i hvert fall jeg! Skål!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Haha, «reise med t-banen»! Herlig at du ser gleder i de små tingene!

  Jeg er også kjempelysten på å reise om dagen! Tar meg selv i å sitte og søke på turer i hver eneste lesepause. Men man blir jo litt tullete i hodet av det, særlig når man må x’e ut vinduet uten å ha bestilt noe som helst. Men – det får bli med drømmene enn så lenge!

  Ha en fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Haha, dagene blir ganske mye festligere om man har et slikt syn på ting 😀 T-baneturen var for øvrig så fin atte. Drakk kaffe og hørte på barndomssanger!
   Lov å dagdrømme litt da 😉 Noen favorittreisemål?
   Takk, i like måte!

 2. Maja sier:

  Jeg sitter også og drømmer om å reise for tiden. Det er så mange vakre, fascinerende, spennende, fremmede steder og kulturer jeg vil besøke! Heldigvis får vi trolig en herlig reise allerede i påsken, når vi skal dra og besøke venner i India av alle steder. 😀 Weeeeee!!! Men det er så mange andre steder jeg aldri har vært, og SÅ mange steder jeg har vært, men gjerne vil tilbake til, så jeg tviler på at reisefeberen gir seg med det første. 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.