31 januar 2014 -- 6:11

Hei og hopp, dagen blir topp!

Puh, gårsdagen tok litt krefter ut av meg. Dro litt før halv åtte om morgenen, og derfra gikk det i ett frem til jeg var hjemme rundt halv ni på kvelden. Rakk ikke engang å trene, og dere vet hvor høyt opp på prioriteringslista mi det er. Flyttet nærmest inn på CK, hehe. Det er heldigvis fine mennesker der, og masse nyttig ble gjort, så det var jo flott. Apropos flott: mat er flott. Så her kommer det matinspirasjon.

1

Det typiske pannekakeprosjektet. Har tålmodighet og lager fine plater, før jeg blir så sulten og lei, at jeg lager noe som ligner mer på egge- og bananrøre. Smakte godt da, det som teller?! De er av egg, banan og gelatin, og jeg hadde kokossmør, mandelsmør, kanel og te til. Og bamsebestikk, fordi jeg er en baby.

2

Egg, bacon, leverpostei (siste rest!), cherrytomater og agurk.

3

Restemiddag. Grøstad-pølse, revet gulrot, kjøttdeig stekt med squash og paprika.

4

Den hellige kurv. Fastfood-kurven. Energikurven. Kjær kurv har mange navn.

5

Egg, avokado, paprika og agurk.

6

Egg(oman), bacon, cherrytomater og agurk. Om jeg spiser mye egg, bacon, tomat og agurk? Neinei…

8

Cherrytomater kokt møte i lammekraft. DET er digg det. Kraft altså… <3

9

Supergod mørk sjokolade. Og ungarskse pølser fra frilandsgris. Nøff nøff!

I dag har jeg planer som innebærer noen timer med kokkelering, tenkte jeg skulle lage granola og leverpostei. Kjekt å kunne bruke sin egen blogg som oppskriftsbok! Senere venter kaffe med Martin, bachelorjobbing og trening med Fredrik. Og så er det helg. Igjen! Mens granolaen steker etterpå, skal jeg prøve å få svart på noen e-poster. Mine faste e-postbuddies har blitt varslet om at jeg ikke har kunnet prioritere innboksen den siste tiden, men i dag blir det andre (glutenfrie) boller. Dette blir en skikkelig bra dag, det kjenner jeg på meg. Herlig hva en god natts søvn kan medføre. Dere har vel lest innlegget om søvn? Vel… GOD HELG, fintfolk!

Av Kamilla | 18 Kommentarer »
 1. ingunn sier:

  Hei Kamilla.
  Veit du, eg smilte skikkelig no når eg såg eg fekk starte dagen med eit nytt blogginnlegg frå deg sammen med frokosten.
  Denne dagen blir topp!
  Du skriver ein super blogg, og eg leser alt du skriver her inne. Masse kloke tanker og flotte bilder.
  Gleder meg allerede til neste innlegg.
  Ha ein fin dag!

  • Kamilla K sier:

   Og vet du, Ingunn, jeg smilte skikkelig da jeg leste den kommentaren der 😀 Er helt overbevist om at jeg ikke kunne vært heldigere med leserne mine! Tusen, tusen takk for så god tilbakemelding! Settes stor pris på 🙂
   Ha en fin fredag, og en god helg!

 2. Marte sier:

  Åå, nå fikk jeg «godfølelsen»! Du har en egen evne til å spre glede og positivitet, Kamilla! Denne dagen skal jeg sørge for blir bra! 😀
  Høres ut som fredagen din blir topp! 😀 Kos deg og nyt dagen. Vi får bare en utgave av akkurat denne dagen 😉 Ønsker deg en super dag og en riktig god helg, Kamilla! 🙂

 3. kine sier:

  Takk for en kjempefin blogg! 😀
  Hvordan lager du kraft? Kjøpte frosne kraftbein denne uka, men det står så mye forskjellig på nettet vedrørende tilberedning – alt fra 4 timer til 24 timer, med/uten grønnsaker og eddik etc.. 🙂

  • Kamilla K sier:

   Takk for det! 🙂
   Fire timer hørtes veldig lite ut (med mindre du skal lage fiskekraft, da er fire timer alt for mye 😆 ). Men resten kommer an på alt fra om du har nerver til å la ting koke om natten, til hva du skal bruke kraften til 😉 Anbefaler dette innlegget: http://www.kraftmamma.no/kraftkoking-abc/ Kanskje du får litt klarere krafttanker da?! 🙂 Hurra for kraft!

 4. Tonekb sier:

  Haha, «glutenfrie boller»! Morsommen!

  Selv om jeg er hjemme hos mamma og pappa noen dager stod jeg opp til rett tid, fikk bakt brød, gjort skolearbeid og drukket 4 kopper kaffe før noen av de andre hadde stått opp. Deilig! Men; jeg tror kaffe har sluttet å virke på meg… Får null effekt av det lenger. Og det er kjipt! Kanskje jeg må gjennom en avvenningsperiode? 🙁

  God helg, fine Kamilla!

  • Kamilla K sier:

   Godt noen setter pris på min småtørre humor 😉
   Produktive morgener er noe av det beste jeg vet! Men ja, det høres ut som en idé å venne kroppen av det der. Jeg synes jo fire kopper høres sååå mye ut, hadde løpt rundt meg selv! Så en liten nedtrapping eller et avbrekk er vel ikke noe dumt tiltak 😉

   Gooooood helg, alltid gode deg!

 5. Johanne sier:

  OMG, det bamsebestikket har jeg også! + et med elefant! Haha, snakk om hverdagsgleder 😀 Ha en super helg, Kamilla!

 6. Veronika sier:

  Haha! Nå måtte jeg smile og le flere ganger 🙂

  Er sjokoladen sukkerfri? 🙂 Har du kjøpt den på vanlig matbutikk?

  Ha en kjempefin fredag og helg! 😀

  • Kamilla K sier:

   Herlig om bloggen kan spre glede 🙂
   Sukkerfri er den ikke nei, da hadde det sikkert stått i blokkbokstaver foran på pakken, haha (og da hadde den trolig også vært proppa med snodige søtstoffer). Kjøpt på Ultra!
   Takk, i like måte, Veronika! 😉

   • Veronika sier:

    Bloggen oser av glede, hehe, så absolutt! 🙂

    Hehe, sant det.

    Takk takk 🙂

    • Veronika sier:

     En ting til;

     jeg så at en ønsket et innlegg om selvtillit og selvfølelse. Det hadde vært veldig interessant å se et innlegg om det!

     Merker for eksempel at jeg tar meg selv i å bry meg seg fryktelig om hva andre tenker og synes. Får jeg en litt frekk eller stygg kommentar, tenker jeg på den resten av dagen. Prøver å la være, men det er lettere sagt enn gjort. Så hvis du har noen tips, hadde det vært hyggelig å lese om 🙂

     Nå skal jeg slutte å mase her, tror jeg, hehe 🙂

     • Kamilla K sier:

      Notert! Å, jeg får helt vondt av å tenke på at andre går rundt med en slik holdning til seg selv. Dette må vi gjøre noe med!

      Jeg ser ikke på det som mas i det hele tatt! Setter stor pris på innspill 🙂 Og det at dere kommer til meg med det ønsket, viser at dere mener jeg har en viss stemme/troverdighet, og det betyr enormt mye for meg!

 7. Atlantean sier:

  Hei!

  Først og fremst så elsker jeg bloggen din. Du er utrolig inspirerende og motiverende!

  Ellers så lurte jeg på hva du bruker av kosttilskudd i forhold til trening? (Fks. BCAA, keratin, proteinpulver osv.)

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Tusen takk for gode ord, det setter jeg pris på 🙂
   Det er stort sett bare omega-3 jeg bruker fast av tilskudd. Får i meg rikelig med proteiner (med høy kvalitet og god biotilgjengelighet) via kosten.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.