24 januar 2014 -- 6:15

Ny dag! Fredag! Det var godt jeg hadde kjøkkendag på mandag, for leverpostei, ferdigkokte egg, matpakker, mandelsmør og gelatingodis har kommet svært, svært godt med disse dagene. Har tilbragt minimalt med tid på kjøkkenet, men enda hatt supergod og næringsrik mat for hånden. Genialt!

Jeg er så takknemlig for alle de herlige ordene dere legger igjen. Den siste tiden har det tatt helt av, i går ble jeg sittende med tårer i øynene. Er så takknemlig! Vit det. Jeg fokuserer hovedsakelig på livet ellers, og menneskene som befinner seg der, men det er klart at så mange kommentarer fra så gode folk, gjør noe med en. Jeg liker den lille boblen vi har skapt her inne. Takk! Hverdagen får prikken over i’en, med dere.

1

Gladlaksen, i favorittfuskepelsen fra barneskolen. Sofie og jeg hadde like, med hatter til! SÅ kule da. Og for et par uker siden ble den vesken der faktisk SYV år! Fatter nesten ikke at det kan stemme, haha. Men Bolla ble altså kjøpt hos Louis Vuitton i Nice, januar 2007. Wow! Føles som om det var i fjor… Gamla!

2

Kafétimene med Alexander er alltid like verdifulle. Fra de dypeste samtaler, til tidenes metaforbruk og latter, som resulterer i trillende tårer. Fin del av uken. Jeg må ha sett svært kaffetørst ut her om dagen, for jeg fikk en hel kanne for meg selv! Hei, duracellKamilla!

3

Hverdagsgleder på sitt beste! Nøff, nøff!

4

Tok rykkbøyrekord på onsdag! 65 kg, to repetisjoner. En fokusert KK. Det er så gøy å få til den øvelsen ordentlig, det ser kanskje lett ut (eller er jeg helt miljøskada?), men det er i hvert fall ikke bare-bare å få alt til å samarbeide så bra. Ankelmobilitet, balanse, stabilitet, kjernemuskulatur, timing, skuldermobilitet, generell styrke…  Skrev DETTE innlegget 7. januar. Da var det store målet 60 kg, hehe.

5

For et par kvelder siden, på vandring i Frognerparken. Så fredelig og stemningsfullt.

6

En aldri så liten selfie, etter gårsdagens økt. Dro rett på trening etter åtte timer på CK, så da fikk Balenciagaen leke treningsbag. Passet fint – det var så lenge siden den hadde fått kose seg i skapet på Magnat. Haha, jeg er ikke glad i veskene mine eller noe altså…

GOD FREDAG!!! Håper dere får en super dag, alle sammen!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
 1. Nora sier:

  Hei Kamilla!

  Synes bloggen din er super motiverende, og du er jo bare råtøff da 🙂 Selv sitter jeg og brenner inne med en sterk lyst til å komme igang med ordentlig styrketrening, men føler allikevel at terskelen er så høy når jeg aldri har vært borti det før. Hva gjorde du i begynnelsen? Tenker på i forhold til det å lære deg teknikk og slik. Prøvde du deg bare frem, eller hadde du PT? Vil ikke begynne med å skade meg selv heller 😛

  • Kamilla K sier:

   Hei Nora 🙂
   Tusen takk for de ordene! 😀
   Jeg hadde ingen PT, og ser nå at jeg gjorde en del feil i starten. Heldigvis skadet jeg meg ikke, men risikoen var jo absolutt tilstede. Anbefaler å kontakte en flink trener, som kan gi deg grunnleggende innføring. For min del var det nettet og venner som sto for det, og jeg lærte mye riktig, og en del feil. Med en trener kan du også få et program, slik at du vet hvordan du kan/bør gå frem, for å nå de målene du ønsker.
   Jeg håper du ikke lar deg skremme av den terskelen du tenker på, for alle må starte et sted. Begynner du nå, setter du i gang en læringsprosess, som du trolig kommer til å få veldig mye ut av 🙂 Jeg håper du tar steget! 🙂
   Ha en fin dag, Nora!

 2. Ingrid RB sier:

  Hei Kamilla!

  Jeg er innom bloggen din flere ganger i uka. Jeg elsker innstillingen din til livet og verden. Jeg synes det er kjempeinspirerende – at DU er kjempeinspirerende 😀
  Det er så godt å lese en ordentlig fornuftig tilnærming til en sunn livsstil som gjør både kropp og sjel glad.
  Stå på 🙂 🙂 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! 😀 Å, så utrolig hyggelig av deg å skrive den kommentaren til meg! Jeg er så heldig, som har så godhjertede lesere 🙂 Takk, takk, takk! Ha en fin dag, Ingrid RB!

 3. Caroline sier:

  Hei! Har akkurat begynt å følge bloggen din igjen etter mange års opphold (ikke vet jeg hvorfor jeg hadde opphold), og så utrolig inspirerende du er! Jeg skal garantert følge deg videre! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei, Caroline! Så hyggelig at du er tilbake 😀 Og så stas at du tror du vil følge med videre, det setter jeg pris på 🙂 Håper alt er bra med deg, og at helgen din blir fin! Har ikke tid til å lese så mye nå, men scrollet litt inne hos deg, og liker temaene du tar opp! La merke til setningen om å bli svett av å gå på butikken. Husker det veldig, veldig godt.

 4. Tonekb sier:

  Jeg liker også Kamillak-boblen her inne! Blir så godt humør og salig av å lese innleggene dine hver dag. Du motiverer meg veldig skal du vite.

  Ha en fortryllende fin helg! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.