13 januar 2014 -- 6:27

Mandaaaag! Gira til tusen! (!!!) Lurer faktisk på om jeg har en rar fordeling av lykkehormoner i kroppen. Elsker å føle meg så glad, så nyter det i hvert fall i stor grad. Livet blir hva man gjør det til, og jeg begynner å bli en smule dyktig på å ta valg som tjener meg godt. Denne uken blir helt knall, det er jeg overbevist om. 2014 er i full gang med å bli tidenes år. *gledesdans*

Søndag er synonymt med «skogstur med Ingrid» her i gården. Vi hadde en så utrolig flott tur i går. Samtalene våre gir meg så mye, at jeg føler jeg vokser som person etter hver eneste tur. Et lite lag med snø gjorde skogen lysere. Vi pleier jo å starte mens det er kullsvart. Behagelig å se hvor man går. Og svært behagelig å se soloppgangen lage lysshow med snøkrystallene. Turen ble på ca. 13,5 km. Inkludert stien som førte oss ut i sumpen…

1

2

3

Se så flott! Tretten ganger finere i virkeligheten.

4

Sjekk solen treffer Nordmarka, ved Sognsvann, Tryvann osv.

5

Hei, sol! Velkommen skal du være.

6

7

Ah, deilig Oslonatur.

I dag er det forelesningsstart på agendaen, før jeg skal lete etter en ny turjakke. Hele XXL har én jeg liker, så da satser jeg på at jeg har karma med meg, slik at jeg får tak i den med en gang. Også skal jeg på Magnat – alltid et lyspunkt. Lurer på hva sjefen planlegger at jeg skal trene i dag. Gleder meg! God mandag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Line sier:

  Åh, så pent! Du veit, trening utløser endorfiner, så at du føler deg lykkelig om dagen er kanskje ikke så rart 🙂

  God studiestart, jeg har fortsatt «fri» i 2 dager til 🙂

  • Kamilla K sier:

   Det er helt sant 😉 Tror riktignok ikke denne enorme lykkerusen, som har vart i så lange tider, kommer ene og alene fra trening 😉 Men for all del – trening er absolutt en medvirkende faktor!

   Kos deg 🙂 Studiestart var helt topp!

 2. Gunnhild sier:

  Herlighet Kamilla!!! Umulig å ikke bli i godt humør av denne bloggen din!
  Vær så snill, slutt aldri <3

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.