9 januar 2014 -- 6:19

God morgen, små stjerner! Har hverdagen kommet i gang? Jeg begynner ikke med forelesninger før til uken, så denne uken er det bachelorforberedelser, vennekos og turer som dominerer. Ja, og trening da, men den velger jeg å prioritere uansett. Okei, så prioriterer jeg vennekos og turer til vanlig også, men denne uken er det litt ekstra mye fokus på kos. Og kos er kos.

1

Te med Alexander, kaffe med Gina, kaffe med Mailen, kaffe med Thea. Kvalitetstid i hverdagen. Her fra tehuset, et av mine favorittsteder i Oslo.

2

Morgentur langs Akerselva.

3

Et ukontrollert glis, med en del bedøvelse i, klar for å bevege på skrotten. Noen har lipgloss og parfyme i Givenchyen sin, denne jenta har løftesko og triggerpunktball. Helt normalt.

4

For tre innlegg siden skrev jeg at neste mål var å klare overhead squat med 60 kg. To reps i går! MED bedøvet munn. Apropos trening – nå er det ikke mange dagene igjen til SATS Akersgata åpner! Gleder meg til å se hvordan det har blitt der. Regner med at alle fra NKH, MH og NHCK skal trene der…?!

5

Rekord betyr premie. Flaks at halve postkontoret ventet på meg. Èn pakke var riktignok til Ingrid.

6

Toalettene på Eger har store speil, så kan man knipse en selfie mens man venter på en venn.

Livet er fint. Klarte til og med å snike med tre vesker i dette innlegget, det er ikke verst for en som ikke blogger om slikt lenger. Nå skal jeg lese avis, traske meg en liten tur, før ferden går til skolen, der bachelorworkshop venter. I ettermiddag er det PT-time og middag på planen. God torsdag! Hejdå!

Av Kamilla | 16 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Å, for noen herlige dager! Det virker som du har det skikkelig bra!

 2. Maja sier:

  Fine, fine Kamilla. 😀 Ingenting som er så ålreit på morgenkvisten som det store, fine (bedøvede) smilet der. 😉 Solstråle, rett og slett! Og det trenger man i vintermørket.

  Her er hverdagen definitivt i gang, med oppstart av ny jobb og alt som hører med. Puh! Men jeg må si jeg føler meg heldig som får lov til å gjøre det jeg gjør, da. 🙂 Spesielt siden jeg oppdaget at jobben har bedriftsidrettslag som stiller med lag til Holmenkollstafetten OG gir rabatt på SATS. Så GJETT om det blir SATS (og gjerne Akersgata!) på meg snart, da. ;D

  • Kamilla K sier:

   Åh, tusen takk for så fine ord, Maja! 🙂 Nå smiler jeg (igjen).
   Superspennende tid du er inne i nå, jeg kan tenke meg det er mye å forholde seg til, og i det hele tatt ganske overveldende. Men er det en som klarer det, så er det deg. HURRA for Sats-medlemskap! Iiih! Situasjonen din gjør deg ganske aktuell som intervjuobjekt for bacheloroppgaven vår, bare så du vet det 😆 Håper du har det fint!

   • Maja sier:

    Mulig dette gjør meg litt sær, men jeg gleder meg faktisk som en unge i godtebutikken til å begynne på SATS så snart som overhodet mulig. 😀 Hihi!

    Men oi, så spennende! Går det an å spørre hva bacheloroppgaven deres handler om? 🙂 Og bare så det er sagt – kan jeg hjelpe til, så hjelper jeg til!

    • Kamilla K sier:

     Hvorfor skulle det være sært? Skjønner deg godt jeg 😀

     Den handler om SATS og motivasjonspåvirkning 😉 Så det er godt mulig jeg sender deg en liten messagio etterhvert 😀

 3. Veronika sier:

  Høres veldig bra ut! Du er sterk og flink. Og har fine og sterke lår! 🙂

  Jeg har startet med forelesning, jeg da, men det er helt greit. Deilig å være tilbake til hverdagen. Reiser imidlertid på ferie i ti dager i dag da, så var visst ikke helt tilbake likevel, hehe 🙂

  God torsdag!

  • Kamilla K sier:

   I alle dager – for rekke med gode ord! Tusen takk! 🙂
   Jeg var tilbake på campus på torsdag, greit å komme i modus igjen synes jeg. Alltid deilig med reise da! Hvor skal du? 🙂

   Gooood torsdag til deg!

 4. Thea sier:

  Haha, det er klart det blir trening på SATS i Akersgata! Har et hat – elsk forhold til nye treningssentre. Det er bra fordi det er nytt og fresht, men kjipt fordi jeg må venne meg til hvor alt er … 😛 «vanedyr» Kunne på en måte ønske alle SATS` er var like..!

  • Kamilla K sier:

   Yey 😉
   HAHA det er litt av et luksusproblem 😆 Det tar nok ikke lange tiden før du føler deg hjemme der. Jeg har et lite håp om at det kan minne om SATS Nydalen, slik at jeg skjønner logikken i hvor ting er. Haha, herlig hvor mye vi tenker over dette 😛 Bare én ting å gjøre: undersøke! 😀

 5. Kristin sier:

  Lurer på om du kan lage et innlegg om juicemaskina di, og eventuelt oppskrifter osv? 😀

 6. Martine sier:

  Du er så HERLIG, Kamilla! Glad-bloggen er dette her 😀 Tusen takk for at du alltid gir meg et smil om munnen. Er det mulig å være så skjønn? Jeg liker veldig godt veskebilder i kombinasjon med sterke-fine-Kamilla-på-trening-bilder, jeg! Jeg ble litt nysgjerrig; hvor i Oslo er te-huset? Høres ut som noe for meg 😀 Elser te, men kan ikke fordra kaffe, hihi! God helg! Mange klemmer fra Martine <3

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk for god tilbakemelding, Martine! Jeg setter så stor pris på slike ord, sitter her og gliser til skjermen 😀 Snikveskebilder er tydeligvis noe som kan funke, haha 😆
   Tehuset er i Lille Grensen 😉 Ved Kaffebrenneriet, Jo & the juice og slikt. Ganske midt i den lille veien. Anbefales absolutt! Hyggelige folk, masse god te, og freshe lokaler.

 7. Lisa Marie sier:

  Kjære, flotte Kamilla 🙂
  Har skrevet det før men må bare gjøre det igjen;
  takk for at du deler ditt flotte bloggvesen med oss, er jordnær, herlig-inspirerende, realistisk & så gjennombarka positiv art det lyser gjennom skjermen!

  Her sitter jeg i eksamens forberedelser og måtte bare fylle på med inspirasjon fra bloggen din. Ønsker deg en fantastisk dag videre 😀

  • Kamilla K sier:

   Åååå, nå fikk du meg til å smile stort her (på t-banen 😆 ) 😀 Tuuuuusen, tusen takk for den kommentaren! Blir så glad og motivert av slikt. Gull at vi kan gi hverandre noe positivt! 🙂 Lykke til med eksamen!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.