3 januar 2014 -- 6:51

sisteturi2013

Siste skogsturen i 2013 ble gått på søndag. Vi startet i bekmørket, da vi var halvveis rundt Maridalsvannet begynte det å lysne. Det var så grønt ute! Og mildt. Apropos tur med Ingrid, det skal gjentas i dag. Om et kvarter trasker jeg ut døren, så får vi bare håpe at regnværet kan ta seg en hvil. Godt vi har regnjakker, og varme hjem. Har jeg nevnt at jeg er fornøyd med turfølget mitt? Senere i dag blir det kokkelering og et par ærender, før turen går til Magnat. God helg, kjære dere! Kom dere ut i naturen, hvis dere har mulighet.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Hei Kamilla!

  Først og fremst, du har en fantastisk blogg! Jeg har lest flere ganger at du har disse selvhjelpsbøkene til utlån hos flere av venninnene dine, og derfor lurte jeg på om du kan komme med noen anbefalinger? Både selvdølgelsen og selvtilliten har tatt seg en litt for lang ferie og har så lyst til å få den tilbake! Har du noen gode tips? 🙂

  Tusen takk for svar 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Ja, jeg må bare legge meg flat for at det innlegget tar så lang tid å komme med. Vil gjerne ha alt på stell, men innser at det kanskje bare er mine rare krav, og at dere ikke bryr dere i like stor grad, så lenge innlegget kommer 😉 Min absolutte favoritt er The Secret. Den originale. Jeg har lest den flere ganger, første gang i 06/07, og bruker har den stort sett alltid i bakhodet. Mange synes nok den er litt i meste laget, men jeg liker den. Ellers kan jeg anbefale «Få ting gjort» av David Allen, «Det er meg det kommer an på» av Frank Beck, «Bli best med mental trening» av Erik Bertrand, og ikke minst «Tenke, for og langsomt» av Daniel Kahneman. Bare det at du er bevisst på det nå, gir meg troen om at du allerede er på riktig vei 🙂 Lykke til! Og tusen takk for så gode ord, det gjorde meg glad 🙂

 2. Astrid sier:

  Så hyggelig å møte deg i dag:) For en fin utstråling du har! Håper det ble en god økt!

  • Kamilla K sier:

   Nå smiler jeg nærmest rundt mitt eget hode! Så utrolig hyggelig av deg 🙂 Tusen takk, Astrid! Kjempehyggelig å møte deg óg, håper du ble fornøyd med økten din, og at du likte deg på Magnat. Skal du tilbake? 🙂
   Min økt var topp!
   Og i tilfelle du har glemt det; skoene er fra X-life 😉

 3. Astrid sier:

  😀 Jeg skal tilbake, ja! Gleder meg allerede 🙂 Så kanskje vi treffes igjen?! God økt, og utrolig godt å få hjelp av en som kan sakene sine .

  Takk for påminnelse, må nok gå til innkjøp av noen sånne:)

  • Kamilla K sier:

   Yey, så herlig! Ja, det hadde vært hyggelig 🙂 Skal du være der utenom timene også?
   Absolutt! Fredrik er flink!
   Gjør det – jeg er knallfornøyd med mine i hvert fall!

 4. Astrid sier:

  Jeg er medlem på Evo også, så tror nok at jeg kommer til å trene der utenom timene med Fredrik 🙂
  Så bra!

  • Kamilla K sier:

   Skjønner det 😉 Men vi ses sikkert! Gøy at du kontaktet ham, og gøy at du er fornøyd så langt! Håper du oppdaterer meg underveis 🙂

 5. Astrid sier:

  Det skal jeg gjøre! Han sa faktisk «var det du som hadde lest bloggen til kamilla?» 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.