28 januar 2014 -- 6:22

Åh, dere er så gode! Kommentarene deres gjør at jeg får lyst til å hoppe gjennom skjermen og klemme dere. Ble sittende med tårer i øynene i går, da jeg leste gjennom kommentarer fra de siste ukene. Skulle egentlig bare sjekke om det var noen jeg hadde glemt å svare på, men det ble heller en lengre leseseanse. Takk! Har fått et par ønsker til innlegg også – det er bare å komme med det!

I går hadde jeg en svært effektiv dag, det har visst blitt den nye mandagsgreia mi. Deilig å starte uken med å få gjort «alt» slik at det frigjøres tid til kos de resterende dagene. Jeg liker kos. Riktignok synes jeg alt jeg gjorde i går også var kos, så den helt store kontrasten blir det ikke.

IMG_4705

Kosekaffetid med Christine. En unik sjel. Hun burde bli psykolog, sånn hvis dere, eller hun, lurte. Hun kommer med de rette ordene, uavhengig av… alt. Man føler seg forstått. God egenskap!

Men altså, hvorfor måtte de dele «Kaffebrenneriet»? Bindestrek eller alt på én linje, er det så vanskelig?

IMG_4715

Kosekaffetid med Alexander er et fint søndagsrituale. Møtte denne kjekkasen på veien. Å kalle det et søndagsrituale er riktignok litt misledende, for vi skal gjøre nøyaktig det samme i dag, tirsdag.

IMG_4716

Fin oppfordring. Rumpevarmer på bussholdeplassen. Stress ned!

IMG_4717

Utsikten fra toppen av St. Hanshaugen. Godeste Oslo.

IMG_4718

Thorvald! HER er de første bildene jeg tok av ham. Haha, en annen hund! Og HER er bilder fra Thorvald og jeg hadde en langhelg sammen, sommeren 2012. Morsom kar.

IMG_4719

Har noen av dere sjekket ut SATS Akersgata enda? Jeg skal dit en dag denne uken, er så spent. Hører SATS Nydalen fortsatt er å foretrekke, med tanke på plass, men beliggenheten her er jo gull! *spent*

IMG_4720

En ivrig Kamillapose, i garderoben på Magnat. Treningslede!

Føler jeg svever rundt på en liten sky, og har i grunnen gjort det helt siden i høst. Vel, siden førsommeren,  med unntak av en liten hump i august-tider. Livet er så bra! Nyter det til det fulle! Er utrolig takknemlig for at jeg får ha det slik jeg har det. Nå nyter jeg morgenkaffen min, og om litt vender jeg snuten mot skolen. Forelesning, kaffekos og trening. Gleder meg til å møte de fine vennene mine, og til å lære. Og til å le. Håper deres dag blir like fin som min ser ut til å bli! Vi har jo makt til å i det minste ha en god holdning til den. Kommer langt med det.

Av Kamilla | 22 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Den siste der likte jeg skikkelig godt; «Vi har makt til å i det minste ha en god holdning til (dagen)». Den skal jeg ta med meg videre! Ettersom jeg ikke har så mye gøy på planen, men heller ting jeg «må» gjøre, våknet jeg og var litt negativ, ville heller legge meg igjen. Men å lese dette innlegget fikk meg til å snu om på flisa. Takk – nok en gang – Kamilla, for de mest inspirerende og godt skrevne innleggene. Du burde nesten vurdere å bli skribent, for tekstene dine treffer like godt hver gang, og gir en slik godfølelse jeg aldri har opplevd før!

  God dag, søte du!

  • Kamilla K sier:

   Så hyggelig at for oss begge; at du fikk noe godt ut av innlegget, og at du la igjen den fine kommentaren! 😀 Tusen takk! Kunne gjerne blitt skribent jeg 😉 Liker å skrive!
   Håper dagen din ble bra! 😀

 2. Gunnhild sier:

  Man blir jo i umiddelbart godt humør av disse velskrevete innleggene dine 🙂 sitter og smiler ned i morgenkaffen min!
  Kom tilbake fra London-opphold i går, kjekt med flere uleste innlegg en tirsdag morgen. Tilbake til hverdag og rutiner idag! Kjenner jeg gleder meg til den tunge treningen som venter etter forelesning, for ikke å snakke om kveldsturen jeg skal gå i kveld med en venninne 🙂 små gleder!

  Lurer på hvordan du trent opp mobilitet i anklene , skuldrene til å greie Rykkbøy eller hva den øvelsen heter :)? Og kjerne..? Tips mottas gjerne, har så lyst å mestre!

  Ha en nydelig dag <3

  • Kamilla K sier:

   Jiiiiho, så hyggelig av deg, Gunnhild! 😀 Tusen takk!
   Åh, London! Håper du hadde en fin tur 🙂 Og håper både treningsøkt og venninnetur ble gode opplevelser!
   Skribler litt på et innlegg om mobilitet, men anbefaler uansett å google «mobility exercises» og titte litt rundt. Flere av øvelsene jeg har gjort og gjør, er superenkle og litt sånn «hjelper dette her for NOE?» men på sikt har det funket 😆 Det er ganske kult å mestre rykkbøy, det er vanskeligere og heftigere enn mange tror! 🙂

 3. Maja sier:

  Åh, det ER så sant det siste der! Nå som jeg nok en gang har blitt syk (i og for seg rimelig forventet med tanke på at jeg jobber med barnehagebarn for tiden, haha!) og har vært sengeliggende siden fredag kveld og dermed gikk glipp av alle de morsomme planene jeg hadde i helgen i tillegg til å måtte sykemelde meg fra jobb, så kunne jeg ha vært skikkelig gretten og deppa fordi det er kjipt å være syk. I stedet tenker jeg som så at, ja ja, da får jeg mulighet til å virkelig slappe av! Til å ta igjen alle favorittseriene mine, lese en god bok, bli inspirert av fine, nye magasiner og få gjort en haug med småting her hjemme når energien strekker til. Og da er holdning alfa og omega! 😀 Selv dét å være syk har sine positive sider.

  Men du…apropos det med Sats, du som er en erfaren «Satser», hvilke vil du si er de beste? Foreløpig har jeg nemlig bare fått testet ut Vinderen, Bislett, Njårdhallen og Sjølyst med Sjølyst som soleklar favoritt. 🙂

  • Kamilla K sier:

   Ååå, god bedring, Maja! 🙂
   Ja, du vet hva jeg mener om holdning og tankekraft. Det er sånn ca. ALT! Høres ut som du har tatt deg godt til rette, med det utgangspunktet du har nå. Så satser vi på at det gir kroppen din hvile til å hente seg inn igjen, så du kan dra tilbake til din flotte arbeidsplass! 🙂

   Det kommer HELT an på hva du liker å trene. For meg har SATS Nydalen lett danket absolutt alle andre sentre ned i støvlene, på grunn av Prformance-området og alt det innebærer (rikelig med stativer, gulv man kan slippe vekter på, riktig diameter på vektskivene osv). Bislett synes jeg har så utrolig lite frivektområde. De andre du nevner har jeg ikke vært på. Men Spektrum er fint, og Solli er fint 🙂 Superspent på Akersgata nå da, de har jo fått Prformance-område der 😀 Jeg kommer garantert til å skrive om det!

   • Maja sier:

    Altså, man kan ikke få sagt nok hvor viktig dette med tenkemåter og holdninger faktisk er! I psykologien snakker man om noe som heter negative bias, særlig i forbindelse med depresjonslidelser, hvor man har et tankemønster som tolker absolutt alt på verst tenkelige måte. Når man så tolker alt i et negativt lys, så vil man også møte omgivelsene ut fra dette negative tankemønsteret, omgivelsene vil respondere på deg ut fra dine handlinger og reaksjoner som har basis i den negative biasen, og fordi en selv i utgangspuntket er mer negativ vil også omgivelsene respondere mer negativt. Slik sett blir det negative tankemønstere en selvforsterkende sirkel/selvoppfyllende profeti, og det vil vi ikke ha noe av. 😉 Det er jo nettopp sånt som dette som gjør at kognitiv terapi er så nyttig i mange tilfeller, nettopp fordi det tar tak i ubevisste tankemønstre og grunnholdninger som påvirker oss og verden rundt oss MYE mer enn man i utgangspunktet skulle tro. Men nå ble jeg visst litt overengasjert her! Haha!

    Uansett – takk for Sats-tips! Jeg skal ærlig innrømme at jeg ble en smule skuffet over frivektsavdelingen på Bislett. Vektskivene var jo HELT feil! Og feil vektskiver er faktisk hovedgrunnen til at jeg IKKE vil trene på Elixia (+ alt for få sentre…). Av de andre så er Vinderen pittelitte, og sist jeg var i Njårdhallen var det rimelig nedslitt, men Sjølyst er helt knall! Foreløpig har jeg bare vært på en gruppetime der, men syns treningsarealene så veldig bra ut. Men Akersgata og Solli må definitivt prøves ut! 😀

    • Kamilla K sier:

     Haha, jeg digger engasjementet ditt hver gang jeg skriver om noe slikt, Maja 😀 Herlig med litt ekstra kunnskap i kommentarfeltet, det er bare gøy!

     Bislett ser veldig bra ut for saltimer og kondisjonstrening, det skal de ha. Min favorittSATS er helt klart Nydalen. Og etter det; Spektrum. Hører at Sjølyst skal være superfint da, men har ikke vært der etter at de pusset opp. Kommer selvsagt helt an på hvordan man trener 😉

 4. astrid sier:

  Jeg blir så glad av å lese bloggen din:)
  Men HALLO! Hvor har du fått tak i rosa vektløftersko?!

  Ha en god tirsdag!:)

  • Kamilla K sier:

   Iiih! Så hyggelig, Astrid! WOHO, gleder meg massivt til å få dem. Bestilt fra over dammen 😀 Skal selvsagt vise når jeg får dem (noe som ikke kan skje fort nok!!!)
   Håper dagen din har vært fin, og at du er godt i gang med studie og Bergen-livet 🙂

 5. Mette sier:

  Jeg må si jeg jammen har fått fart på kommenteringen her inne!
  Gode Kamilla! 😀
  Jeg har det ikke så bra for tiden, men prøver så godt jeg kan å snu om på den flisen. Bloggen din er et lyspunkt med mange GODE innlegg! Det jeg også vil gi deg skyt for er at du er så utrolig flink å gi tilbakemelding på hver eneste kommentar! OG DA er det virkelig kjekt å legge igjen noen fine ord <3
  Forslag til innlegg så hadde det vært morsomt å fått vite om morgenrutinene dine, du er jo opp før fuglene kvitrer 😉
  Ha en strålende fin dag, kjære fine deg!

  • Kamilla K sier:

   DET liker jeg, Mette 😀 Tusen takk for så god tilbakemelding. Spesielt er det hyggelig at du setter pris på kommentarsvarene. Synes det er en fin måte å kommunisere med leserne mine på, så da vier jeg hver kommentar tid og tanker. Setter pris på dere, vet du 🙂
   Morgenrutiner… Jeg skal ikke si at jeg ikke har NOEN, men det er nok ganske kjedelig å lese om de få jeg har… Gå på badet, kle på meg, lage kaffe, blogge, lese avisen. Og så setter jeg gjerne i gang med skolearbeid, drar til skolen eller går en tur. Intet spenstige saker, men jeg liker det slik 🙂
   Håper dagen din har vært fin 😀 Og igjen: takk!

 6. julianne sier:

  Så enig! Siden du skriver det bare er å komme med ønskeinnlegg, kommer jeg med ett med en gang 😛 Kan du skrive noe om hvordan det var å snu døgnrytmen din (jeg har lest gjesteinnlegget om søvn sikkert 10 ganger, og det er veldig godt, men det går jo mer på søvn generelt, ikke så mye på å snu døgnrytmen)? Jeg mener å huske at du skrev en gang at du var så glad for at du snudde døgnet ditt, og jeg har prøvd å gjøre det selv i sikkert et halvt år, men jeg sliter veldig med å få det til. Jeg driver å slår av vekkerklokken i søvne og bare sover videre, og når jeg våkner har jeg ikke noe som helst minne om at vekkerklokken har ringt. Døgnsnutips tas imot med stor takk og jubel 😀

  • Kamilla K sier:

   DEN er god, Julianne! Notert 😉 Takk for at du kom med ønske, jeg synes det er gøy å se hva dere ønsker å lese om, det er motiverende 🙂 Så bra at søvninnlegget til Maja slo godt an, jeg liker det selv! Så skal jeg prøve å diske opp et om omlegging av døgnrytmen også 😉 Det har virkelig gjort så mye for meg! Så vil gjerne dele de erfaringene 🙂

 7. Ann Merete sier:

  Jeg prøvde Sats Akersgata i forige uke, og skal dit i dag igjen. Var på Shape-time og tja, det var helt greit. Instruktøren var ny så det var kanskje litt stressende, og salen en smule liten.. og ja, ganske fullt av folk etter hvert. Men genialt for meg siden det ligger omtrent vegg-i-vegg med jobben! Kan forøvrig anbefale Sats Vulkan, der pleier det ikke å være så fullt – og det er fresht og fint der 🙂

  • Kamilla K sier:

   Spent på senteret, kommer til å skrive om det 😉 Saltimer går jeg ikke på, så kommer kanskje til å ha en helt annen opplevelse enn deg?! Vi får se! 🙂 Vulkan er sikkert topp, ser ut til å være moderne der. Men jeg har blitt så bortskjemt på treningssenterfronten, så jeg «trenger» Prformanceområde nå 😛

 8. Blir i så godt humør av de glade innleggene dine. Virker som du virkelig har funnet din balanse og optimale livsstil, og det er jo det alle ønsker seg 🙂

 9. Emma sier:

  En kan jo ikke annet enn smile av å lese bloggen din! Du er virkelig inspirerende! Ha en superduper uke!

 10. christine sier:

  jeg er så utrolig glad i deg jeg Kamilla. For at du kom innom meg på Bik Bok for lenge, lenge siden, for at du har støttet meg, for at du er en god samtalepartner og for at du er du <3

  • Kamilla K sier:

   Jeg er så ubeskrivelig glad jeg gikk innom! Tenk hvor mye et så lite treff kan utgjøre. Ah, det er slike tilfeller som gjør at jeg får lyst til å rope «skjebnen!!!» <3 Du er et gullfunn, Christine!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.