11 desember 2013 -- 6:25

Søndag morgen, Kamilla sitter og drikker kaffe mens hun leser avisen. Fredelig og rolig. Eksamen dagen etter, så det er bare snakk om minutter før lesingen/puggingen skal begynne. iPhonen begynner å lyse, og det står «Ingrid» på skjermen. Jenta i andre enden er ute og går, og er supergira. Det har kommet snø, det glitrer ute, og beskjeden er klar: KOM DEG UT PÅ TUR, før alle andre står opp! Bare én ting å gjøre da…

tiddelibom

For en oppfriskende start på dagen! Seige tråkk, masse snø, helt hvitt, og bare noen få hundeluftere ute. Nå gleder jeg meg veldig, veldig, veeeeeldig mye til å kunne komme meg ut i skogen. Må kjøpe nye ski en dag. Tor-Arne og jeg har allerede planlagt sesongens første skitur, det blir gøy! Mest fordi det betyr at T-A skal være litt i Norge, men også fordi marka er så fin om vinteren. Er glad vi har alle sesongene så merkbart!

Ønsker alle en herlig onsdag. Gårsdagen min var forresten helt utrolig bra! Var proppfull av energi, og i så lattermildt humør. Skal gjøre mitt for å sørge for at den trenden fortsetter, for det er slik jeg liker å ha det. Skål!

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. stine sier:

  Hahaha, jeg leser alltid dine blogginlegg på mobil, fordi menst jeg ligger i senga, har akuratt våkna og sjekker sosiale medier, er du ferdigblogga (og sikkert på vei uti skogen eller på SATS). Morgenfugl :-):-) Nå skal jeg ligge å tenke litt mer på muskler på latin, før jeg har eksamen i treningslære og så FERIE!!! Ønsker deg en superfin dag!:-)

  • Kamilla K sier:

   Haha, herlig 😀 Får den tilbakemeldingen fra flere venner også. Hyggelig at bloggen min kan være en del av hvordan dere ønsker å starte dagen! 🙂
   Lykke til!!!

 2. Hanne sier:

  Kamilla, jeg digger deg! Blir så glad av å titte innom bloggen din. Du har en helt fantastisk energi, som smitter igjennom skjermen. Ha en finfin dag 😀 klem fra fast leser <3

 3. Marte sier:

  Får ikke en bedre start på søndagen en det! Er noe spesielt med å være oppe før «alle» andre våkner. Føler seg på en måte litt alene i verden, og man får gradvis se at verden våkner til. Dagen blir plutelig så mye mer effektiv også!
  Gratulerer med overstått eksamen på mandag! Du er flink 😀
  Kan ikke bli mer enig med deg. Er så glad vi har alle de årstidene som vi har. Alle med hver sin sjarm! Skaff deg langrennsski!! Lite slår en tur på langrenn i perfekt vintervær, i godt føre (og helt med gode/godt smurte ski..). Føler virkelig jeg kommer i «kontakt» med naturen da :p Et must have for deg!
  Herlig onsdag til deg også, Kamilla! 😀

  • Kamilla K sier:

   Ikkesant?! Elsker den stillestunden, før ett og ett lys utover byen slås på. Alt føles så fredelig 🙂
   Tusen takk, Marte! 😀
   Jepp, jeg må ha nye langrennsski. De andre var tilpasset en tidligere Kamilla-versjon. Ble faktisk ganske god på smøring for et par år siden, så håper noe av det sitter igjen, haha. Og nå som jeg har blitt greit kjent i marka her, gleder jeg meg til å ta fatt på skiløypene 😀
   <3

 4. Ingrid sier:

  Kjære vene så rar jeg er! Haha!

  Håper du får en fiiiinfiiiiiin onsdag Kamilla! 🙂 Blir ekstra gira etter å ha tittet innom her 🙂 Woooopwoooop, avsted til disseksjonssalen! Klemsiiiiii <3

  • Kamilla K sier:

   RAR? DU? Næsjda!
   I så fall liker jeg at du er rar, så fortsett slik.
   Yey, kos deg MASSE på disseksjonssalen! 😀 Og drikk kraft!!!
   <3

 5. Ingvild S. sier:

  Åh, jeg gleder meg på bilder fra skiturene dine! 😀 Langrenn må være noe av det morsomste som finnes! Fikk gått nesten to mil i trikkeskinner på besøk hos svigers helga – LYKKE 🙂 Håper du har en superfin dag!

  • Kamilla K sier:

   Vet du, den første setningen der gjorde meg skikkelig glad 😀 Så gøy at den type bilder settes pris på! 🙂
   Åh, herlig! Håper dagen din har vært bra, Ingvild! 😉

 6. Ashild sier:

  Hei Kamilla, bare av ren nyskjerrighet, hva er det du studerer? Veldig koselig med vinterbilder, jeg faar nesten litt julestemning 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! 🙂
   Jeg studerer markedsføring, med spesialisering i omdømmebygging 😉 Har tidligere studert media og kommunikasjon ett år, og ernæring ett år 🙂

 7. MISUNNELIG! For et vakkert vinterlandskap, det ønsker jeg meg til jul 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.