26 desember 2013 -- 15:59

En aldri så liten romjulsoppdatering er vel på sin plass nå. Jeg nyter ferien til det fulle, og vel er i ferd med å ta en kosemoseoverdose. Så mye kjærlighet, varme, latter, fellesskap og godhet i luften. Jeg er utrolig heldig, med så mange flotte mennesker i livet mitt.

0

Apropos flotte mennesker. Tor-Arne er i Oslo, på juleferie. Har lyst til å skrike av glede! Skriver jo med ham sånn ca. hele tiden, men det er noe eget å kunne gi en gigaklem og skravle slik bare vi kan. Iiiih! Tror ikke dere forstår hvor glad jeg er for at han er tilbake i noen dager. Gleder meg allerede til vi skal leke mer sammen i sommer. I morgen skal jeg ta ham med til Magnat. DET blir bra det.

1

Det er skremmende mildt og vårlig i Oslo. Utnytter det selvsagt til å gå turer uten syv lag på kroppen, og det å kunne puste i behagelig temperert luft er jo deilig, men har følelsen av at det er noe som ikke stemmer…

2

Treningen går over all forventning om dagen. Kroppen responderer sånn passe villt på programmet Fredrik har gitt meg. Forrige uke ble det tre rekorder i knebøy, to rekorder i rykkbøy, og rekord i frontbøy og sumomark. Så ble det markpers på mandag, og i dag tok jeg rekord i benkpress og sakte rumenske markløft. Får overskudd bare av å skrive det! Har jeg nevnt at styrketrening er ganske OK?

3

1) Grønnkålchips er obligatorisk vintersnacks. 2) Undertegnede lagde juledesserten. Panna cotta med jordbærsaus. Superdigg, og mektig. Det minner meg om at jeg må bestille mer biffgelatin. 3) Julemuffins. Oppskriften finner dere HER. 4) Juletid = massevis av stearinlys. Koselig!

4

Hei, Oslo! Hei, sol! Nydelige turforhold på Grefsenkollen.

5

En fokusert KK, noen sekunder før frontbøypersen ble et faktum. Woho! 

6

I dag tidlig gikk Ingrid og jeg tur i skogen. Jeg er ikke i tvil om at turene våre er en sentral faktor i min opplevelse av svært god livskvalitet.

Nå får jeg runde av her, og begynne å gjøre meg klar for kalkunmiddag. Håper dere koser dere masse!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Ashild sier:

    Oppskrift paa gronnkaalchips hadde vaert supert?! 🙂

    • Kamilla K sier:

      Skjær av stilken, og del opp grønnkål i ønsket størrelse. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Ha litt olje eller smeltet smør over, og bland goooooodt. Dryss havsalt og eventuelt annet krydder over. Stek på 175 grader i ca. 10 min. Følg godt med fra ca. 8 min, kålen blir fort svidd. Noen ganger steker jeg 9 min, andre ganger 12, alt ettersom når kålen begynner å farge i kantene. La det hvile litt på brettet, før du har det i en skål og eeeeter 😉 Enkelt, raskt, sunt og godt.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.