21 desember 2013 -- 11:47

Vi skulle se på lysene utover Oslo, før det ble lyst. Vel, på Grefsenkollen var det tett tåke i dag tidlig, så vi så ikke noe som helst. Kjempekoselig tur, i deilig vær og godt selksap. Fin måte å starte lørdagen på.

0

1

2

3

Jule-Kamillapose!

4

5

6

7

8

Ikke annet enn livsfarlig føre… Så vi snudde, og gikk en annen vei hjemover.

Nå skinner solen i hovedstaden, og jeg skal pønske ut hvilken veske jeg skal putte lommebok og kamera i, før jeg drar til sentrum for å være med Alexander. Gleder meg! Håper lørdagen deres blir fiiiiin!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Hanne sier:

  Kjøp brodder! Sånne som gamle damer har, i gummi som man trer utenpå skoene 🙂 Sitter som spikra på isen, jeg har faktisk jogget på det føret som på bildet uten problemer. (Ok da, ikke helt uten problemer, men jeg sklir da ikke) 🙂 Ha en fin helg videre!

  • Kamilla K sier:

   Ingrid har slike (tror jeg), men hjelper jo lite når man ikke tar det med 😉 Det var vel ca. 200 meter, av en tur på 15 km, som var isete, så det gikk så fint atte 🙂 Har vurdert å ta med en pakke med slike brodder fra butikken, så får vel gjøre det en dag. Kjekt å ha!
   Gooood helg, Hanne!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.