17 desember 2013 -- 6:27

God morgen, små stjerner!

Tidenes mandag, i går. Rett og slett. Dere skal slippe å få alle detaljene. Men treningsdetaljen, den må dere nesten få. Forrige uke hadde jeg jo tidenes perseuke, og var helt i skyene av glede. SÅ… I går…

Etter noen timer med lesing, gikk ferden til Magnat. Da jeg begynte å trene med Fredrik, nullstilte jeg alle rekordene mine, fordi når det kommer til for eksempel markløft og knebøy, kan jeg ikke sammenligne min gamle teknikk, med den nye (riktige). Det gjelder vel egentlig alle øvelser. Vi har kun kjørt knebøy opp til 80 kg sammen. Økt repsantallet, men ikke vekten. På lørdag spurte jeg om jeg ikke kunne få perse litt i bøy snart, og i går fikk jeg klarsignal. Så da ble det 85 kg. Jeg var så fornøyd! Og så legger F på til 90 kg. Gikk så fint! 95 kg! Lett. Woho! Kjempegøy! På et kvarter hadde rekorden økt med 15 kg. 100 kg gikk neeeesten, men stoppet da jeg var halvveis på vei opp, og trengte hjelp. Men om litt, da skal den sitte.

Er fortsatt gira, haha! Fantastisk artig med fremgang!

2

På ettermiddagen/kvelden fikk jeg laget noen gode tankekart, og lest en hel del til torsdagens eksamen. Nesten så jeg skulle ønske at den heller var i dag, for jeg føler meg så klar. Men da er det bare å holde seg på dette nivået, og legge til litt ekstra kunnskap, så går forhåpentligvis det hele som en lek.

Fikk i tillegg hengt med noen supre folk i går, ble tegnet (haha, resultatet ble helt nydelig), fikk julegave, og hadde generelt en topp dag! Neste på lista mi er å få kjøpt nytt minnekort til det lille Nikonkameraet mitt, så jeg kan begynne å ha det i vesken igjen. Savner litt at det var med meg overalt. Utenom trening. Der går grensa for min del. Uansett. Dagen i går var fylt med så utrolig mange små hverdagsgleder. Jeg har jo mastergrad i å finne glede i de små tingene, og det kommer godt med. Hver eneste dag!

3

Nå går ferden snart til skolen. Matpakken lagde jeg i går, og termokoppen min står klar, med kaffe og kokosolje. Skal gjøre mitt, for at denne dagen blir i nærheten av like bra som gårsdagen. God tirsdag!

Av Kamilla | 8 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Blir alltid i så godt humør av å lese bloggen din, Kamilla! 😀
  Du har virkelig skjønt det du, livet det er her og nå. Ikke i morgen, til helgen eller neste ferie.. Livet består stort sett av hverdager, så det handler å gjøre det beste ut av de, og finne små hverdagsgleder. Skape en hverdag en trives med! Skal virkelig ikke så mye til 😉 Mange har massevis å lære av innstillingen din!
  Håper tirsdagen så langt har vært bra og at den fortsetter i samme stil! 🙂

  • Kamilla K sier:

   I alle dager – for en fantastisk kommentar! 😀 Tusen takk, Marte! Så god du er 🙂

   Tirsdagen min har vært veldig fin så langt, og det er store sjanser for at den blir enda bedre 😀 Håper du har en like fin dag!

 2. Yey! Grattis med persing og fremgang! Kan huske hvor gøy det var. Bare vent til denne lille rakkeren er ute av magen så skal mamma fortsette å trene seg kjempesterk 😀 Nå går treningen i å holde seg i form, holde kroppen sterk uten å gjøre noe som kan være skadelig eller farlig. Det viktigste er jo å ikke miste styrken, barn trenger jo spreke og sterke mammaer som kan bære dem og være med på masse lek 😉

 3. WOW, du er goood 😀 Grattis med ny pers, gleder meg til å makse selv igjen snart, holder på med det samme når det gjelder teknikk.

  • Kamilla K sier:

   Taaaaak, skjønne deg 😀 Supergøy!
   Ah, kos deg med teknikktreningen. Småsurt å gå ned på vektene, men dæven, som man får igjen for det! 🙂 Blir braaa!

 4. M sier:

  hei 🙂 kjempe fin og inspirerende blogg 🙂 jeg har veldig lyst å ta markløft men klarer det ikke. jeg syntes bare stangen er kjempe tung for meg, og har problemer med å løfte den ned fra stativet ! kjempe flaut å være så svak ! har du noen tips for noe alternativt jeg kan gjøre?evt andre øvelser?

  takk for svar 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Tusen takk for det 🙂
   Hm… Vanskelig å svare på når jeg ikke vet hva slags utstyr du har tilgjengelig, men SATS har i hvert fall slike «ferdige» stenger, som veier mindre enn 20 kg (som de vanlige stengene veier). Har du tilgang på slike, er jo det et bra alternativ. Ellers kan du ta markløft med kettlebell, det er en kjekk start tenker jeg. Men hvis du synes stangen er tung, vil jeg anbefale å fokusere på å bygge generell styrke i hele kroppen, ikke bare tenke på markløft. Knebøy, benkpress, mageøvelser for å styrke kjernemuskulaturen din… Aller mest vil jeg anbefale deg å ta kontakt med noen som kan vise deg litt, og kanskje gi deg et dytt i riktig retning 🙂 Kjempegøy at du vil trene styrke! Fremgangen man har i begynnelsen er utrolig herlig 🙂
   Håper dette hjalp deg noe! Kettlebells er svært allsidige, så hvis du gjør ting riktig kan du fint trene hele kroppen med kuler i varierende vekt 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.