7 desember 2013 -- 12:27

Spontanpoengene tar helt av! Ingrid og jeg hadde konkludert med at vi ikke kom til å få tid til å gå tur sammen denne uken, men sannelig fikk vi tid i går likevel! Klokken ett! Ble så tidsforvirret. Er vant til å komme hjem fra tur i halv tolv-tiden, men i går kom jeg inn døren ca. halv fem! Kjempekoselig tur var det uansett. Beste turvennen, hun har jeg kapra. Vi fikk en god dose sollys på netthinnen, og fikk i tillegg med oss en herlig solnedgang.

fredagstur1

fredagstur2

fredagstur3

Neste tur er kanskje helt hvit! Spennende å følge med på når det begynner å dale snøfnugg fra himmelen.

I dag startet jeg dagen med en festlig økt på SATS, med Martin. Pers i rykkdrag! Nå har jeg plassert stumpen min på en stol på MH, og har planer om å bli her noen timer. Eksamensarkene ligger ved siden av her, og kaffen begynner å få en drikkbar temperatur. Dette er den eksamen jeg har minst kontroll på, så jeg må si jeg gleder meg ekstra mye til den er overstått. Skal nok gå fint!

Ellers fikk jeg forespørsel om jeg kunne legge inn facebook sin «liker»-knapp til innleggene her, slik at man kan dele mine skriblerier med venner og kjente, så det skal nå være i orden. Bloggen har også facebookside, som jeg stadig blir flinkere til å oppdatere. Vel, da er det bare å ønske dere en gooood helg! Kos dere!

Av Kamilla | 7 Kommentarer »
  1. Elin sier:

    Veldig fine bilder 🙂

  2. Hanne sier:

    Hurra for fine bilder og Facebook-knapp 😉 Syns alle kan ha godt av å lese innleggene dine! Uten tvil den mest reflekterte og mest inspirerende bloggeren jeg vet om. Ha en topp lørdag! Klem

  3. H sier:

    Plassert stumpen din på MH hahaha 😀 Åå fin tur! Jeg vil og! Svarer deg snart forresten <3

  4. Åh, koselige vinterbilder! Her hadde vi jul i en dag etter stormen, så regnet alt bort :p

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.