2 desember 2013 -- 6:26

Tjollahopp! Det er mandaaaaaaag!

1

Har dere det bra? DET har jeg! I går fikk jeg gjort ferdig semesterets siste hjemmeoppgave, så nå er det kun to skoleeksamener igjen. Jeg er så gira på både nåtiden, og fremtiden, at jeg nesten forvirrer meg selv. Vil klamre meg fast til det jeg har nå, og samtidig oppleve alt det herlige jeg vet venter på meg om noen dager, uker, måneder og år! Herlig å kunne føle det slik, at hver dag er meningsfylt, og at fremtiden ser lys ut. I disse takknemlighetstider (thanksgiving) er det fint å kunne ta et steg tilbake, og se hvor flott livet faktisk er. Hvor heldige vi er, her i Norge, og hvor utrolig mye hver og én av oss har å takke for.

Apropos ting fra i går! Dere! Tusen takk for bidragene deres, jeg ble så glad av å lese kommentarene, og kjenne stoltheten over de ulike prestasjonene. Les selv! Det virket som folk plukket opp poenget med at hvor langt andre har kommet i sin vei, ikke skal stå i fokus, men en selv, sitt utgangspunkt, sine mål… Jeg har lett for å tenke at hvis minst 10 stykker kommenterer noe, da tenker alle leserne mine slik. Jeg håper alle er stolte av seg selv, for noe de har oppnådd.

Ellers har helgen min vært rolig og fin. Skogstur med Thea, der vi gikk til Vangen i Sørmarka. Kommer nok noen bilder fra den turen. Hadde så heftig latterkrampe underveis, at jeg ikke trodde jeg skulle få puste. Thea og jeg prater alltid om helt andre ting enn hva jeg vanligvis prater med andre om, så jeg følte meg nesten som et nytt menneske etter turen. Og ekstremt lattermild, mer enn vanlig.

IMG_3857

Nå er det desember. Årets siste måned! De siste ukene der vi kan peise på, og gjøre innsatsen for å kunne si til oss selv at vi har stått på, og kanskje oppnådd de siste tingene vi ville dette året?! For min del vet jeg i hvert fall at oppsummeringen for 2013 nesten kommer til å bli for bra til at ord kan brukes til å beskrive året. Og desember skal jeg gjøre til en verdig avslutning på et givende, lærerikt og positivt år.

Ellers er julegavehandelen i full sving, og en venninne av meg spurte om ikke hun kunne få noe av meg, selv om vi ikke pleier å gi ting til hverandre. Først ble jeg overrasket over hvor frekk hun plutselig hadde blitt, haha. Men ønsket var om jeg kunne lage et digitalt hefte til henne, med noen av de bedre tekstene her fra bloggen. Så det har jeg jobbet litt med, og skal fortsette med. Artig og kreativt prosjekt. Kan godt dele det her også, hvis jeg blir fornøyd. Har sagt at det skal være klart til nedlasting i god tid før jul.

IMG_3870

Julegranen på Universitetsplassen i går. Stappfullt med mennesker i Karl Johan etter solnedgang i går. Stemning!

Nå skal jeg hente inn avisen, og så er det fullt program fra halv åtte. Håper mandagen blir bra, mine herlige!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Therese sier:

    Jeg vil gjerne titte i heftet, så håper du blir fornøyd og legger det ut! 😉 Jeg har hatt en toppers start på dagen, så da er det bare å fortsette å gjøre resten av uken, måneden og året topp også! 😀 Her skal det skrives oppgaver og brettes klær, haha – ha en flott dag! 😀

  2. Ragnhild sier:

    God adventstid Kamilla<3 Kos deg masse- denne måneden er så FIN!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.